![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Si-au inscris numele pentru posteritate de-a lungul intalnirilor forumologice urmatorii in ordine alfabetica: Alexandrus, AngelInBlueJeans, Arwen, Assassin, AxA cu sotia, CA cu prietena, Capcaunu, Cere, Cowboy, Cris, DanDevil, Daremyth (Han Solo) Diavolik cu prietena, dioSRL, DragosNPC, El Torque, Evilchelu, evilOne, EvilGod (godkzn), FrozeN, fuh-q, Garfield, guu, hcosmin, Homer (C_A_T_A), Horho, Horza, Icce, Invisible-Ninja Killer (Vaipa), Ioana, itza, Jinxie, KDP, kork, Korn, lifesucks, luNETistu, March_Hare, Masi27185, Matrix, Max_Kool, maxescu, Micutu[Unreal], Mir cu prietena, mudpie (Alexis), Novack, ObyOne si prietena (Alexandra), OCHI (Occulus), Overlord, Para, patratzel (cubulets, slayer), Praetorian (PeaceMaker) cu prietenul, PROKA, Raiden cu prietena, Ramu, Redman cu prietena, Sandman, Scarlett's Twin, schmenn (Habeeb), SCViper, Slider, smashu, SpiderJerusalem, SR cu prietena, Strider (stramba_lemne), TaKaYaMi cu prietena, The Dragon of Erebor, TheCrusher, TheGodess, Treiopt, TWEETY, UndertakeR, unq_flipmo, Vicissitude (Gndak, animalu), victor, Vince_ro, Viracocha, Virtual_Fighter, vladuz, Vulpitsa cu prietena, Xilviu. 2. Intalnirile se tin in: - Cismigiu - Blues Cafe (in dreptul magazinului Victoria, respectiv al Politiei Capitalei, vizavi sunt 2-3 baruri intr-un gang/pasaj lung) - Hary's (metrou pana la Stefan cel Mare, se merge pe linia tramvaiului 5 o statie, se trece de o intersectie semaforizata, de cladirea inalta ISPE si de o biserica si se ajunge la o terasa) - Hanu' cu Tei (pe Lipscani la Unirii) 3. Intalnirile se tin cam la doua saptamani sau chiar la o saptamana. Cine nu se descurca sa ma sune la 0721.921.142. 4. Eventualele poze facute cu ocazia acestor intalniri pot fi gasite aici. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #103 (permalink) | ||
|
Count me in. Eu si Scarlett's twin.
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
O sa imi dau toata silinta ..... DAr nu iti fa planuri DAca vine e ok , supriza daca nu vine . e tot ok ca oricum nu te asteptai sa vina ... ![]() Crezi ca o corupi si pe ea la The Mission ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Jupiter |
Lume, cred ca vin si io, dar nu sunt 100% sigur! daca nu gasesc scaune, nici o problema, imi gasesc loc pe masa! sau sub masa.... depinde de gradul de alcoolemie
__________________ A good plan today is better than a perfect plan tomorrow. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
ce de lume! , parca mai erau niste baruri pe langa Blues Cafe, io zic sa faca Mir rezervari si la alea
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
bah, se pare ca nu o sa fie prea cald... asa ca nu stiu cine se risca sa stea pe scaunele de-afara
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
ok...lista de pana acum : 1.Assassin 2.Sandman 3.Oby 4.Prietena lui Oby 5.Raiden 6.Redman 7.Vulpitza 8.Mir 9.Ocullus 10.Mudpie 11.Axa 12.Sotia lu Axa 13.El Torque 14.Xilviu 15.Ramu 16.Cereala 17.godkzn 18.C_A_T_A 19.Scarlett 20.CA cred ca astia sunt toti... si locatia e tot Blues-Cafe
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |