![]() |
| | #2641 | ||
| Ce aiureala. Note mici la Bac. Si-au luat teapa multi cu matematica unde au copiat aiurea subiectele. Note de 1 potop. Consecintele copiatului. LE: A, si notele la oral si la sport se actualizeaza rapid pe site pentru ca se face upload la sfarsitul zilei. La scris, mai greu. | |||
|
| | #2642 | ||
| @cristi - da , peste 9,50 se da oricat. @MackTK - de unde stii ce note s au luat ? pe site n a aparut nimic.
__________________ HTC P3600i & SONY ERICSSON M600i White Edition OWNER | |||
|
| | #2643 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Multi si-au aflat notele deja: parinti,parintii colegilor implicati in partea cu protocolul ![]() Eu nu am aflat nimic,astept ora 0 (3).
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #2644 | ||
| it's no fun daca afli dinainte. sa fie imbulzeala, ghionturi, injuraturi. sa simti ca te agiti sa ti afli nota. deci la cat se afiseaza pe net ? ![]()
__________________ HTC P3600i & SONY ERICSSON M600i White Edition OWNER | |||
|
| | #2645 | ||
| Am inteles ca sa face refresh din 30 in 30 minute pe net. Cica maine dimineata cel devreme. Dar am auzit din surse sigure ca la unele licee s-au afisat... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda, se pare ca a picat server-ul de la edu... Oricum, diferenta intre afisarea la liceu si cea de pe internet nu ar trebui sa fie foarte mare. Macar sa-si revina server-ul Last edited by lordandrey; 05-07-2008 at 09:53. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2646 | ||
| ca in fiecare an... e la pamant. Nu le-au mai ramas bani din spaga sa faca un server ca lumea, tre sa dam mai mult. | |||
|
| | #2647 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Mi-e greata. Mi-e greata cand vad elevi care nu ar fii ajuns la bac din cauza matematicii daca era proful pe bune in liceu si au luat note mai mari ca mine sau ca 2 colege olimpice din clasa. Mi-e greata cand vad pe ultimul elev din clasa are media la bac 9,72 cea mai mare din clasa,cand stiu ca nu stie nici formula pt delta la ecuatia de gradul 2. Am luat 8.20 la mate dar nu ma chinui cu contestatii ca stiu nu imi vor lua restul locul pentru ca dau admitere. 10 orale si sport, 9 40 romana, 9 60 bio, media 9,44.
|
| | #2648 | ||
| Quote:
Site-ul de upload la Minister iar e picat... Deci nu va faceti sperante cu netul. Oricum, upload-ul se va face dupa contestatii, desi eu incerc sa-l fac acum. Oricum nu se afiseaza cum fac upload. Maine poate sa apara, depinde de cei de ma MEdC.Eu unul deja am afisat rezultate. Anul asta s-au dat mai devreme si, de fapt, le-am primit aseara dar nu m-am grabit sa le afisez ca sa las candidatii sa mai doarma o noapte linistiti... La cati picati sunt, sigur se va lasa cu plangere si scrasnirea dintilor. | |||
|
| | #2649 | ||
| Quote:
!Esti din Bucuresti?
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ CD Player MP3 Sony CDX-GT212 ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #2650 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Mersi. Nu sunt din Buc,sunt din Timisoara. de ce?
|
| | #2651 | ||
| Voiam sa te intreb in ce liceu esti, de s-au afisat rezultatele, ca la mine ne-au chemat la 14 .
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ CD Player MP3 Sony CDX-GT212 ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #2652 | ||
| Gata am luat 9.35 medie generala (f buna in situatia in care m-au "furat" la oral la romana unde am luat 8.5). Bine ca s-a terminat. Acum admiterea (sa vedem daca ne dau cu mult mai greu la ASE decat la bac...) | |||
|
| | #2653 | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 | Proba de mate de la ASE o sa te rupa daca nu le ai cu calculele . Nu prea sunt "scurtaturi", cu o exceptie sau doua/subiect ![]() | ||
|
| | #2654 | ||
| Am luat 7.52 la Bac. Cel mai important e ca l-aaaaaaaaam luaaaaat !!! | |||
|
| | #2655 | ||
| Pai sa vedem: - lb. romana: 10 oral / 9.55 scrisPer total: 9.65. O fi bine ?
|
| | #2656 | ||
| Nick anterior: Agent 47 Join Date: Jan 2007 | 10 la romana si engleza oral, 8,80 romana scris, 9,30 mate, 9,00 biologie, 9,50 sport; media: 9,43 , exact ca la capacitate ![]()
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | ||
|
| | #2657 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | 10 la orale 9.1 la romana 8.75 la mate 9.65 informatica 9.5 sport. 9.5 overall. Peste asteptarile persnale , mai ales la matematica. Se pare ca erau si alte metode bune total diferite fata de barem ![]() m-au furat insa la informatica, unde facusem totul perfect. Vad daca reusesc sa ajung la contestatie, desi cred ca ma ratacesc la vreo crasma pe drum. ![]() | ||
|
| | #2658 | ||
| Quote:
Acum o suta de ani cand am dat eu admiterea, erau unele de nivel de olimpiada.
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #2659 | ||
| Tot vesnicul Cenusa...Nu se mai satura o data ![]() | |||
|
| | #2660 | ||
| ma pot lauda iar cu prietena? ![]() 9.47, e desteapta manca-o-ar mama :X
__________________ Nu visa la Occident cand nu stii limba materna... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |