![]() |
| | #81 | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | Romana Oral ------- 10 (emotii la greu) Engleza Oral ------- 10 (emotii mai putine, dar tot au fost) Sa nu-mi zica cineva ca n-a avut emotii ca nu-l cred.
__________________ . | ||
|
| | #82 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov | Greseala mea. Dar trebuia si voi sa postati pe level. | ||
|
| | #83 | ||
| romana oral - 9 engleza oral - 10 restu... aleaga-se prafu... ![]()
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #84 | ||
| Engleza 10 (a fost mai usor parca decat la romana) MatzaAlba imi cer scuze ca ti-am insultat neuronu ala probabil tot albit de singuratate, da tu la ce moartea te asteptai cand ai vazut as un topic? Dezvaluiri senzationale, iluminare subita, imi pare rau sa te dezamagesc da taica-miu nu lucra nici la SRI nici la minister, nu e nici parlamentar asa ca DACA NU ITI CONVINE UN POST DE CE MOARTEA IL MAI SI DESCHIZI, NUMA SA JIGNESTI OAMENII ? (iar despre formumu Level nu ma pot pronunta ca nu il frecventez )
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #85 | ||
| bah la romana scris n-am putut sa vorbesc/copiez nimic - ce rahat de comisii ... | |||
|
| | #86 | ||
| Mai, eu n-am tangente cu Bac-ul(abia am terminat capacitatea), dar am vazut emisiunea lui Andrei Gheorghe(13-14) a carui subiect era "Cat e Bac-ul?" Am auzit pe multi care spuneau ca au dat 500000 lei la protocol, si mi-am adus aminte de un o colega a lu maica-mea a carui copil daduse bacu acum 2 ani si auziti ce zicea: Ca profii cu banii de protocol au avut Catering. Ca veneau aia cu platouri ca la hotelurile de 5 stele din filmele americane. Ce draci e asta frate. 500000 inmultit cu cati oameni dau bacul(am auzit vreo 200000 la TV) inseamn 100.000.000.000. Adica o suta de miliarde. Daca ar corecta 10000 de profesori, ar insemna 10 milioane de lei de fiecare profesor. Si va trageti voi concluziile de aici. Si nici spaga nu se poate considera, ca dupa cum a zis Overflow, nu s-a prea putut copia.
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #87 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti | ce s-a dat Ce s-a dat la romana scris ?
__________________ Those of you who think they know everything are very annoying to those of us who do. | ||
|
| | #88 | ||
| Re: Protocol Quote:
Am vazut si eu emisiunea respectiva si mi se pare aberanta de mare suma pentru protocol! Eu am dat bacul in '98 si n-am dat nici un protocol... Quote:
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
| | #89 | ||
| Singura tzara unde s-a legalizat shpaga Li se pare normal sa copieze la bac din moment ce majoritatea au dat "protocol-ul" la bac. Eu de ex. am dat bacu' in '99, si noi am dat protocolu', noi fiind anul ala care a dat istoria obligatoriu, si sincer sa fiu daca nu copiam la istorie nu-l luam.
__________________ There is no substitute for succes | |||
|
| | #90 | ||
| Eu am dat bacul in 99, nu am dat nici un protocol. Fiind la uman, am dat istoria oricum. Nu s-a copiat, dar atmosfera nu era tensionata, se mai putea sopti cate ceva. A fost OK. Totusi, iarasi vin si spun ca a te baza pe copiat este stupid.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #91 | ||
| Sunteti voi fraieri, ca de fapt elevii romani invata, nu copiaza. Luati de exemplu judetul Neamt, unde rata de promovare a fost de 109,36 %. Astia da elevi ! Citez din Adevarul : Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #92 | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti | S-a dat "Gorunul" de Blaga si "O scrisoare pierduta" de Caragiale. Sper sa adun de un 7 din astea. 9,5 am luat si la engleza oral , unde eu cred ca meritam 10 , dar asta e cu oralele ... unii iau note nemeritate , altii primesc note mult mai mici decat merita(nu e cazul meu , dar stiu destui). De copiat nu s-a prea putut copia nici la noi , dar am soptit cate ceva si asta fara sa dam ceva la protocol. | ||
|
| | #93 | ||
| Nasoale subiecte. Sau poate pentru ca mie mi-a fost frica de Blaga toata a 12-a. Oricum, bafta.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #94 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 | bai, vorba unui prieten de-al meu: invatati pentru facultate, pentru bac - strangeti bani !!! hai bafta tuturor ca am trecut si eu prin asta !
__________________ Wanna live ? First, learn how to die... | ||
|
| | #95 | ||
| la mate supraveghetorii au fost de treaba, cred ca scot un 8-9. | |||
|
| | #96 | ||
| Vorba unui tovaras: Odata ce esti intrat la facultate, o termini. Nu conteaza cum, dar o termini. ![]()
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #97 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Intr-o tzara de c@c@t | au fost acceptabile subiectele la mate (profil info) mai putin cateva subpuncte de la III.
__________________ Guns don't kill people, people kill people. | ||
|
| | #98 | ||
| Mie mi s-au parut chiar naspa... mai ales subiectele de la III si IV(subpunctele c,d,e)Sper sa il iau la mate... Maine la Bio ![]() | |||
|
| | #99 | ||
| 1 la mine s-a copiat pe rupte..., pacat ca aia erau proshti shi faceau gresheli generale :P 2 la mate n-a fost chiar asha de simplu adica III c,d,e NASHPA shi la IV f la fel, recunosc in rest easy as pie ![]()
__________________ So this is daylight... It's overrated! | |||
|
| | #100 | ||
| iii si iv au fost exercitii cretiniste. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|