![]() |
| | #1082 (permalink) | ||
|
cand am dat eu bacu acu 4 ani...costum, tuns, barbierit...aranjat, parfumat...
__________________ "It takes a big man to cry, but it takes a bigger man to laugh at that man." "Don't hate the player, hate the game." "Painer, ai observat ca ai postul cu numarul 1337 ? - Osy""I think Jihadding is always fun. It's being Jihadded that's a bit of a downer." | |||
|
| | #1083 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Barton 2500@3200+|Epox 8RDA3I nforce2 ultra 400|2x512 DDRAM PC3200 TwinMOS|WD800BB|ASUS 9550GE 256/128|Highscreen Compaq 7500 | |||
|
| | #1085 (permalink) | ||
|
nu trebuie neaparat costum, trebuie sa fi prezentabil, daca pici pe la orele pranzului cand sunt 30+ grade si tu esti in costum nu te vad prea bine
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #1086 (permalink) | ||
| Quote:
Tu te-ai dus imbracat in costum ?
__________________ Barton 2500@3200+|Epox 8RDA3I nforce2 ultra 400|2x512 DDRAM PC3200 TwinMOS|WD800BB|ASUS 9550GE 256/128|Highscreen Compaq 7500 | |||
|
| | #1088 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
bursucel, nu ştiam că au devenit "panaramă". Mai precis, la ce te referi?
__________________ d*L*b | |||
|
| | #1089 (permalink) | ||
| Quote:
Cand am spus "interviu pentru un job" stii bine la ce m-am referit deci nu ma lua cu "spalat masini" PS: totusi o dam in offtopic. Daca iti e ceva neclar din ce am spus(desi nu ar trebui) vorbim pe PM/YM etc
|
| | #1090 (permalink) | ||
|
acu' 4 ani cand am bacu' m-am dus in blugi, pantofi, camasa si un sacou. tinuta decenta pt examen zic eu. parul m-au pus sa-l tund inca de la inceputul clasei a 12-a. mama lor de comunisti. si m-am tuns 0.
__________________ Alcohol kills slowly....So what? Who's in a hurry... ![]() ex nick: blindguardian | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
| Quote:
Eu sunt pentru o tinuta normala. Eu am fost in pantaloni si camasa cu maneca scurta (ca doar era vara). PS: Eu si Comanche ne putem "certa" la infinit. Ideea e ca voi va duceti cum vreti pana la urma. Numai bafta sa aveti
|
| | #1093 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1094 (permalink) | ||
| Quote:
Eu unul m-am distrat la bac. Numai sentimentul de examen nu l-am avut.
__________________ I'm going slightly mad. | |||
|
| | #1097 (permalink) | ||
|
Bafta toti pentru luni...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #1098 (permalink) | ||
| Quote:
Daca bursucel se refera la bac dpdv al cuiva care il da si atata tot (nu mai da la facultate), da, pot sa spun ca e usor. Poti sa inveti la el cu o luna inainte si sa-l iei. Dar cam atat. Cum spuneam, multe facultati au admiterea pe baza de dosar (note la bac), asa ca daca o zbarciti la bac(chiar daca il luati) exista sanse sa va urmareasca toata viata notele respective. Tot pt cei care dau bacul: sa nu ascultati de legendele cu copiatul la bac. Cel mult se iau subiectele de la P Romana in ziua examenului (asta stiu sigur), insa la examen nu puteti copia. Pentru ca unui profesor supraveghetor putin ii pasa de tine... Exista intradevar materii la care e mai lejer (alea optionale), insa nu va faceti sperante in ingaduinta profesorilor. Ca sfaturi pt bac (am mai spus mai demult): - la oral sa veniti imbracati bine (camasa + pantaloni stofa), curatei ![]() - tot la oral, anul trecut subiectele erau asezate pe o masa, imprastiate si se vedea prin ele. Sub de proza erau de 1-2 randuri, alea de poezie erau mai stufoase. Asa ca daca aveti norocul si directorul s-a calicit si n-a tras subiectele pe foi de calitate, trageti subiecte de 1-2 randuri, ca exista mari sanse sa picati pe proza/dramatism - la engleza sa vorbiti cat mai deschis cu putinta, de preferat sa nu va uitati pe ce ati scris... daca nu stiti sa vorbiti, puteti sa va uitati. - la fel si la oral la romana... sa vorbiti cat mai deschis, sa va uitati in ochii profesorilor. Sunt mai ingaduitori daca va chinuiti sa vorbiti asa, decat daca cititi. In plus, nu va luati dupa subiectele de oral din tot felul de culegeri. Nu trebuie introducere sau incheiere. Nu uitati ca sunt subiecte de oral!!!!, deci ce ati scris pe foaie poate suna stupid cand il ziceti. Cel mai probabil o sa aveti apa/pahar la dispozitie. Umpleti paharul cu apa inainte (inainte trebuie sa cereti voie ) si sa-l tineti aproape, ca daca nu va amintiti, luati o gura de apa si castigati timp.- la romana scris, daca n-ati facut asta pana acum, cititi o carte de referate/eseuri (sau cum naiba se numesc). Uitati-va la structura. Ma rog... daca n-ati invatat pana acum, vai de curu' vostru. Cam asta e tot. In concluzie: se poate lua f usor 9-10 la oral. Cel mai des profesorii sunt ingaduitori (la Vianu la mine un tip nu stia nimic -nu era de la noi - chiar a zis asta profesorilor "habar n-am" - apropo, sa nu faceti asta niciodata- si a luat 7). Daca va pica un subiect naspa (mie nu mi-a picat, tocmai pt ca am vaqzut prin hartii si mi-a picat o scrisoare pierduta), asta e, scrieti ce stiti. Cel mai probabil profesorii o sa va inteleaga (Blaga, Barbu etc nu sunt la indemana oricui) si o sa fie mai ingaduitori cu voi. Ar fi bine sa retineti cate versuri, daca ati incercat sa inv si n-ati reusit, pentru ca face impresie buna . Si, apropo, nici eu n-am reusit sa invat comentariile la multe poezii, insa am reusit sa invat poeziile destul de usor, ceea ce m-a facut sa inteleg cat de cat si comentariile (aka: "ce vrea poetul sa ne spuna...").
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1099 (permalink) | ||
|
thq Ocelot..m-ai facut sa privesc altfel bacu.. Sa jtii ca poeziile nu's asa grele ( ma refer la oral).Mai degraba o caracterizare de personaj..e aiurea pt mine. Pt cei care dati bacu (ca si mine de altfel) nu va urez succes, ci minte limpede..in ziua respectiva, o sa avem nevoie.
__________________ Strangem sireturile, tragem pe cap glugile, scoatem toti curelele, incep incidentele.Cantam FORZZZA STEAUA ALE ! ! ! | |||
|
| | #1100 (permalink) | ||
|
bun sfat ocelot cu privitu` prin foaie, asta o sa fie primul lucru pe care o sa il fac cand intru , eu nu ma descurc deloc la poezie deci trebuie sa pic pe proza
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|