![]() |
| | #1101 (permalink) | ||
|
Cand am dat eu, la proza s-au dat note mai mici decat la poezie. Mie mi-a picat poezie... "Leoaica, tanara iubirea" parca...nu stiam eu lucruri prea savante dar mi-am adus aminte niste versuri si am spus ceva pe moment. PS: la proza sunt multe de spus si putin timp.Toti incep sa povesteasca si asta ii irita cel mai mult. NU faceti greseala asta...Va vor spune ca au citit si ei opera
__________________ Barton 2500@3200+|Epox 8RDA3I nforce2 ultra 400|2x512 DDRAM PC3200 TwinMOS|WD800BB|ASUS 9550GE 256/128|Highscreen Compaq 7500 | |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare. Cand se afiseaza listele pentru romana oral? Sa vadem la cat intram in examen. Eu sunt la T, deci pe marti dupa masa intru, dar vreau sa fiu sigur.
__________________ "To alcohol! The cause of, and solution to, all of life's problems." -Homer Simpson | |||
|
| | #1106 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1107 (permalink) | ||
|
stati linistiti ca e usor cu oralul acum, la probleme scrise e mai greu. aici poti sa o mai 'intorci' daca gresesti, totul e sa nu te opresti din vorbit, sa ai o oarecare idee despre ce spui... si daca te intreaba " ai citit .. ? " - " da, bineinteles ! " eu am fost in prima grupa marti, primul pe lista ! nu m-am stresat sa trag un subiect usor sau sa ma dau cu 3 kile de gel ori sa fac 3 matanii la intrare in sala. ce a picat, aia a fost. intamplator, nici nu citisem fratii jderi (aia imi picase) dar am aberat acolo, discutia s-a mutat si un pic offtopic dar am raspuns bine (i-a placut sefului de comisie, era ceva legat de armate si organizarea lor, nu avea nici o treaba cu subiectul, dar Discovery m-a ajutat )... 10 ... next la engleza iarasi a fost usor, stiam foarte bine si gramatica, dar se pare ca gresisem la o intrebare. s-a compensat insa cu compunerea facuta, una facuta oarecum la misto, cu expresii din filme si exagerari... dar si asta le-a placut, tin minte ca radeau toti din sala, si profesori si elevi. din ce tin minte, am avut doua compuneri , descrierea orasului tau si junkfood parca. la prima bagasem si chestii serioase dar am amintit si de manelarii care trec cu daciile prin centru cu 20km/h cu geamul jos si muzica tare, de concursurile de mers pe o roata pe bicicleta pe mijlocul straziii tot in centru... la junkfood am zis ca e naspa ca bla bla, si la urma ma intreaba seful comisiei (in engleza) " am aflat parerea ta. dar tu obisnuiesti sa manaci din astea ? " eu i-am raspuns " da, bineinteles. chiar inainte sa intru aici am mancat la poarta liceului :P" - chiar asa a fost, si m-a apreciat ca am fost sincer macar si m-am exprimat corect :P .. 10 ... next la sport iarasi 10 si deja aveam trei note bune. *eu am dat in 2002 si am terminat cu 9.38 (9,60 mate :fuckoff: dar m-a tras info in jos, am fost neatent la grile... exact la ce ma asteptam sa iau nota mare) BAFTA
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open "Salutat în Brazilia aproape numai de femei isterice, huiduit în Anglia de fanii care îl văd drept trişorul perfect, scandalos chiar şi pentru presa de scandal, Ronaldo este expresia manelizării universale în fotbal." | |||
|
| | #1108 (permalink) | ||
| Quote:
PET -> eu am intrat la AC unde e tot un procent f mic. Insa bacul iti foloseste mult ca antrenament. De exemplu la fizica si mate s-a dat mai greu decat la admitere (ma rog... poate nu mate, care ne-a rupt rau de tot, insa in anii anteriori asa a fost). In plus, cum spuneam, multe fac. au admitere pe baza de dosar (cam toate din Poli, Constructii, cred ca si multe din Universitate). Deci, chiar daca nu vrei sa dai la facultate acum, poate o sa vrei sa dai peste cativa ani si o sa te ajute mult niste note bunicele la bac. Apropo, daca da cineva la AC. Anul trecut, cum poate stiti, s-a dat f greu, au fost destul de putini concurenti (s-a intrat la taxa si cu 5,xx), asa ca s-ar putea sa nu se repete faza si sa dea subiecte mai usoare. Asta nu inseamna ca poate intra oricine, insa puteti avea noroc.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. Last edited by Ocelot; 24-06-2006 at 16:16.. | |||
|
| | #1109 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open "Salutat în Brazilia aproape numai de femei isterice, huiduit în Anglia de fanii care îl văd drept trişorul perfect, scandalos chiar şi pentru presa de scandal, Ronaldo este expresia manelizării universale în fotbal." | |||
|
| | #1110 (permalink) | ||
| Quote:
PS: ai intrat odata cu frati-miu. Iar el cu 9.41 a intrat la taxa printre primii. Eu anul trecut am avut 9.12 si am intrat tot la taxa , al saselea. (calculatoare, that is)
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1112 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
|
Parintii nostri nu alearga sa plateasca bacul. Pe mine cel putin ma incurajeaza si cam atat. Parca vad diseara la stiri : Un grup de 200 de parinti a fost prinsi incercand sa intre cu forta in casa profesorului X.
__________________ F - R - I - E - N - D - S Last edited by jijea; 25-06-2006 at 10:21.. | |||
|
| | #1117 (permalink) | ||
|
rofl , sa ia profesori de acasa , la noi nici nu vin parintii acolo sa astepte , mie mi-au zis bafta ! si hai ca te-ai pregatit bine! Cred ca nu se gand nimeni sa imi plateasca bacu si chiar daca ar exista posibilitatea sa il plateasca nu cred ca l-ar plati, din principiu nu din ratiuni financiare.
| |||
|
| | #1118 (permalink) | ||
|
Dupa cum e treaba bacu o sa fie o mareee cacialma muuuulti osa ia pe naspa.O sa vedeti.... De exemp[lu procentul de promovabilitate la simulare a fost parca 28-30% la examen o sa fie cel putin 85%. O sa vedeti...... Si parintii nu o sa intre peste profi ci invers. Traiam in Romanica | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|