![]() |
| | #3741 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 |
Candva demult, in 2005: Quote:
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #3748 (permalink) | ||
| Quote:
Recomand Left for Dead
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3751 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #3752 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #3753 (permalink) | ||
| Quote:
Si un tutorial despre Paint la rubrica Auto: Quote:
| |||
|
| | #3754 (permalink) | ||
| check the poza ![]() ![]()
|
| | #3755 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3756 (permalink) | ||
|
Antologic, pentru ridicare la putere, s-a cautat un soft, s-a gasit un soft si s-a aplicat finally microsoft math ![]() Quote:
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |