![]() |
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti | curat Caragiale, parol Quote:
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
| ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti | erarehumanumestpersistare....idiotum(s?) Quote:
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| De-ale masturbarii Quote:
Quote:
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by peterpan durex s-a rupt anu' asta de 2 ori si l-am pus cu grija, fara sa-l agat alea alea -------------------------------------------------------------------------------- Probabil era acelasi... si se uzase de la muchii si colturi.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 |
ma cain, ia te rog 120 de virgule si pune tu, unde crezi, in posturile mele, daca tot le citesti si te plictisesti , iti dau useru si parola mea, mie imi este sila, is mai lenes din fire, poate tu esti mai muncitor si nu dormi noapte ca nu intelegi ce scriu eu.un post mai vechi de al tau Cain: adica ai scos Coppermine-u, siai bagat in loc un p4, nemodificind nimic, ai? si tia crescut si performanta cu 50%... in clipa in care faci un uppgrade masiv-si un proc cu mobo e asa ceva-, io's de parere ca tre sa faci upgrade si la alte treburi, in cazu in care nai facuto deja: hdd rapid si mare (si pina la urma fiabilitatea lui e in functie de bulan, nu de firma producatoare), placa video, etc. N/C P.S: daca crezi ca e greu sa dai click pe virgula si shift, iti recomand calduros sa ramai fara tastatura si sa o folosesti pe aia on-screen 4 zile. ________________________________________________ Postul de mai sus contine 8 virgule, 1 punct si nici o litera mare (se exclude quote-ul si P.S-ul). Last edited by Musch3tarul; 10-09-2003 at 05:23. | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #117 (permalink) | ||
|
ROTFL!!!!! Blowjob cu nabadai... Mane se lasa cu vanatai shi julituri... Din ciclu "Mi-am cumparat pisica noua"
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Cititzi si va minunati. Sursa aici. Quote:
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|