Eu unul sint plecat de 9 ani din tzara din 94 si de atunci nu am mai pus piciorul pe acolo si nici nu prea intrevad curind sa l pun...si sincer nu i duc lipsa f tare poate doar citeodata si asta din cauza amintirilor de acolo si a restului de familie care o am acolo.
Nuvreau sa ma cert cu nimeni dar atita vreme cit cei care bat toba ca nu vor sa plece sa stea acolo este greu sa comentezi atita vreme cit nu ai stat ...ani ..repet ani nu luni sau saptamini in vizita........intr o tzara sa experimentezi viatza in full pe alte meleaguri.
Ce este atit de nemaipomenit acolo?...ca nu itzi potzi plati intretzinerea?....ca traiesti de pe o zi pe alta.......nu cred ca sepoate trai decent acolo din salariu fara sa furi ceva extra asta fara discutzii.....coruptzia este plecata de la virf ..........avantajeaza viatza voastra acolo faptul ca romania la un moment dat era pe locul 5 la nr de cazinouri?o masina la mina a doua de pe unde stiu eu?sau ca avem 300 de discoteci in bucuresti?sau ca scupi si te caci unde vrei ca este democratzie?....scuze dar pt asta nu as sta acolo nici platit cu bani grei......o tzara in care primul ministru porc cu 4 case se crede ceausescu 2 .....un partid de zlatari la conducere si imbuibatzi care fura pe fatza si incaseaza comisioane de milioane ....se fura cluburi de fotbal?uzine....societatzi .....o tzara in care politrucii zilei se injura pe canalele tv ca la usa cortului....se copiaza stiluri de emisiuni tv din occident (vezi concursul cu ASIA)..o tzara in care se asculta telefoanele la dorintza oricarui psd ist de catre sri...o tzara in care loctziitorul ministerului Mi se ocupa de trafic de droguri prin firma nevestisi....si multe altele care imi scapa acum de nervi vorba cea unde esti tu Tepes doamne ...oameni de nimic care daca ar fi in tzarile occidentale pe care le blamatzi ar infunda ocnele cu zecile de ani ..factetzile voi buzunarele pline la aia ca eu le fac pe ale mele ..si unii spun vai ce bine este aici ....nu confundatzi dorul de locul unde te nasti cu dorintza de a sta acolo ...cel dintii nu va trece niciodata si nici mie nu mi a trecut,si cind imi vine ma apuc sa citesc ziarele din ro si cind vad ce se mai intimpla acolo imi trece imediat.
Pina una alta cei care laudatzi va doresc succes dar sincer nu va vad bine....poate numai daca mai punetzi mina de la mina de o revolutzie.
Ps- Pe vremea mea de adolescent eram numitzi generatzie de sacrificiu ...voi astia de acum tot la fel...eu unul sint satul de sacrificii las pe altzii sa le faca ......din pacate bosorogii de comunisti au dus o bine in trecut si o duc si acum ....am si eu o intrebare voi astia care votatzi la alegeri de aici de pe forum atzi avut ochelarii de vedere la voi cind atzi votat?cred ca nu ca altfel nu imi explic aceleasi hahalere pe posturile de conducere

Reply With Quote

Bookmarks