brat Asta este Romania... - Page 3

View Poll Results: Sunteti de acord cu faptul ca traim intr-o tara de 3 lei ?

Voters
158. You may not vote on this poll
  • Da, m-am saturat si deabia astept sa ma car !

71 44.94%
  • Da si nu, ar mai fi de schimbat cate ceva dar merge.

63 39.87%
  • Nu, Romania e o tara pe care o iubesc si-mi place aici.

24 15.19%
Page 3 of 34 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 41 to 60 of 662

Thread: Asta este Romania...

Registered User spy1309's Avatar
    Eu unul sint plecat de 9 ani din tzara din 94 si de atunci nu am mai pus piciorul pe acolo si nici nu prea intrevad curind sa l pun...si sincer nu i duc lipsa f tare poate doar citeodata si asta din cauza amintirilor de acolo si a restului de familie care o am acolo.
    Nuvreau sa ma cert cu nimeni dar atita vreme cit cei care bat toba ca nu vor sa plece sa stea acolo este greu sa comentezi atita vreme cit nu ai stat ...ani ..repet ani nu luni sau saptamini in vizita........intr o tzara sa experimentezi viatza in full pe alte meleaguri.
    Ce este atit de nemaipomenit acolo?...ca nu itzi potzi plati intretzinerea?....ca traiesti de pe o zi pe alta.......nu cred ca sepoate trai decent acolo din salariu fara sa furi ceva extra asta fara discutzii.....coruptzia este plecata de la virf ..........avantajeaza viatza voastra acolo faptul ca romania la un moment dat era pe locul 5 la nr de cazinouri?o masina la mina a doua de pe unde stiu eu?sau ca avem 300 de discoteci in bucuresti?sau ca scupi si te caci unde vrei ca este democratzie?....scuze dar pt asta nu as sta acolo nici platit cu bani grei......o tzara in care primul ministru porc cu 4 case se crede ceausescu 2 .....un partid de zlatari la conducere si imbuibatzi care fura pe fatza si incaseaza comisioane de milioane ....se fura cluburi de fotbal?uzine....societatzi .....o tzara in care politrucii zilei se injura pe canalele tv ca la usa cortului....se copiaza stiluri de emisiuni tv din occident (vezi concursul cu ASIA)..o tzara in care se asculta telefoanele la dorintza oricarui psd ist de catre sri...o tzara in care loctziitorul ministerului Mi se ocupa de trafic de droguri prin firma nevestisi....si multe altele care imi scapa acum de nervi vorba cea unde esti tu Tepes doamne ...oameni de nimic care daca ar fi in tzarile occidentale pe care le blamatzi ar infunda ocnele cu zecile de ani ..factetzile voi buzunarele pline la aia ca eu le fac pe ale mele ..si unii spun vai ce bine este aici ....nu confundatzi dorul de locul unde te nasti cu dorintza de a sta acolo ...cel dintii nu va trece niciodata si nici mie nu mi a trecut,si cind imi vine ma apuc sa citesc ziarele din ro si cind vad ce se mai intimpla acolo imi trece imediat.
    Pina una alta cei care laudatzi va doresc succes dar sincer nu va vad bine....poate numai daca mai punetzi mina de la mina de o revolutzie.

Ps- Pe vremea mea de adolescent eram numitzi generatzie de sacrificiu ...voi astia de acum tot la fel...eu unul sint satul de sacrificii las pe altzii sa le faca ......din pacate bosorogii de comunisti au dus o bine in trecut si o duc si acum ....am si eu o intrebare voi astia care votatzi la alegeri de aici de pe forum atzi avut ochelarii de vedere la voi cind atzi votat?cred ca nu ca altfel nu imi explic aceleasi hahalere pe posturile de conducere
    ..God Bless America".....da cu mine cum ramine?

Where is my master? Ronin's Avatar
    pt aia multi si nemultumiti ..care doar plang...cand o sa castig la loto ...ca se castiga binisor la loto in romania...dau anunt aici ...si care vrea ii i-au bilet de avion pt america....sa plecati in **** mea in america..sa va omoare talibanii...
    Eh uite daia nu iese Romania la liman ca pute de indivizi precum Bamse, lasa bey smechere sa ramai tu aici si sa duci pe culmi de glorie aceasta tara, tu cu Nastase si toti "meseriashii" din PSD care au sa ne duca intre primele tari din Europa, bleah!
    De banii aia de la loto sa iti iei lumanari ca sa te rogi la cel de sus sa iti dea creier.
    May the fun be with u!

Registered User razvi's Avatar
    De ce se compara Romania cu US si nu cu exemple mai de nasul nostru ?
    ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz ..

Registered User NiNja's Avatar
    Originally posted by Doctor Bonez
    am votat 3.

ma indoiesc ca este vreun oras mai mare pe lumea asta in care sa nu-ti fie frica sa mergi la miezul noptii pe la periferie... sau chiar prin centru.

d'abia astept sa ma plimb iar pe magheru sau sa belesc ochii pe la sony megastore.

1.) exista
    2.) "beleste" ochii aici. Asta se numeste " The electric town " ,unde daca nu gasesti ceva, inseamna ca nu exista ori ca nu s-a inventat inca The electric town
    "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung"

Registered User h0stile's Avatar
    otal gresita ideea ta.Baracuda daca are bani(doar un exemplu,baracuda,n-o pune la suflet) inseamna ca poate conduce cu 120/h cind si unde are chef pt ca stie ca politaiu pune botu la 500k si-l iarta de 6 mil.500k e un nimic,6 mil inseamna si pt el ceva .Dar peste ceva timp baracuda loveste pe cineva si-l omoara.Cum e cu teoria ta?Mai sta in picioare???Altii se suie bauti la volan,conform aceleiasi teorii(avantajoase dupa tine)si accidenteaza oameni.De ce?Pt ca politia a pus botul si el stie ca ii baga ceva la tescherea aluia si scapa fara suspendare.Buna teorie,fratioare.Datorita teoriei asteia un subofiter de armata(in masina erau 2 subofiteri si un lt-col)au lovit-o pe nepoata-mea pe trecere de pietoni dupa care au fugit.Merdsi frumos dar teorii le astea de 2 lei sint proaste rau pt aia fara bani.
    Fii atent ca sunt ceva chestii de comentat aici. Inteleg supararea ta pe astia care scapa nepedepsiti si oricat ti-as explica sunt sigur ca nu vei intelege insa asta nu ma opreste totusi sa incerc (ma mira faptul ca ai fost maior si esti paralel cu bazele legii penale). Daca Baracuda trece pe rosu cu 120h si il prinde gaboru atunci el savarseste o CONTRAVENTIE. Daca trece intersectia acrosand si o baba din greseala iar baba da cu capu de trotuar si moare atunci el savarseste o INFRACTIUNE. Cele doua sunt lucruri total diferite si nu trebuie puse intr-o singura oala. Principala diferenta intre ele ar fi gradul de pericol social pe care le implica fiecare, in cadrul infractiunii el fiind bineinteles mai mare. Amu' ca am stabilit asta o sa-ti fie mai usor sa intelegi. Sunt de acord ca Baracuda sa scape doar cu o spaga in cazul in care o pune de-o contraventie ca doar nu o sa faca 4/zi ptr ca asta ar insemna spaga 2mil si nici lui nu i-ar conveni. NU sunt de acord si este si imposibil ca Baracuda sa scape cu 500k de o infractiune, in cazul in care omoara baba. Pentru comparatie putem folosi alt exemplu. Sunt in parc, ma grabesc si ca sa nu mai ocolesc o iau putin prin iarba (contraventie). Ma vede gardianu si vrea sa-mi dea amenda. Ii dau 50k si plec mai departe. Daca in fuga mea dau peste unu care taie iarba iar ala cade in lac si moare atunci e infractiune si nu mai scap cu amenda. Concluzia e ca mie imi convine sa pot scapa de contraventii cu o mica spaga pentru ca nu afectez pe nimeni in mod direct (poate statul care nu-si ia banu insa nu saraceste el din atat si la cat impozit platesc pe salariu as face orice numai sa nu ii mai dau). Alt motiv pentru care imi convine sa dau spaga este salariul mic pe care il are gaboru sau gardianu. Mai bine ii dau lui un ban pe care si-l baga in buzunar si ii cheltuie ori pe familie ori pe bautura ori pe ce vreti voi (isi face lui un bine) decat sa dau statului care nu mai stie cum si cat sa fure. Daca ati fi inceput threadul cu "m-am saturat de atatea impozite, asigurari fara nici un folos si alte contributii obligatorii" atunci as fi zis da si as fi fost intru totul de acord cu voi. Si eu urasc sistemul financiar de la noi. Salariul meu brut e undeva intre 11-12mil dar in mana iau doar 7 asta ca sa vedeti cat isi trage statul de la mine. Daca as stii ca intr-adevar mi se garanteaza un fond de pensie si unul pentru asigurari de care sa beneficiez oricand atunci poate nu as mai zice nimic insa statul, practic, ma fura pe fata. Poate pe mine ma deranjeaza mai mult statul decat oamenii insa asta este o alta poblema.
    Last edited by h0stile; 20-01-2003 at 16:03.
    Signature failed to load.

Where is my master? Ronin's Avatar
    Salariul meu brut e undeva intre 11-12mil dar in mana iau doar 7 asta ca sa vedeti cat isi trage statul de la mine. Daca as stii ca intr-adevar mi se garanteaza un fond de pensie si unul pentru asigurari de care sa beneficiez oricand atunci poate nu as mai zice nimic insa statul, practic, ma fura pe fata. Poate pe mine ma deranjeaza mai mult statul decat oamenii insa asta este o alta poblema.
    Ai perfecta dreptate, asta e inca un motiv ca sa votezi 1, platim enorm de multe taxe si impozite iar in schimb nu primim nimic, nici macar un sentiment ca se face ceva bun de banii aia, in schimb rasar vile, jeepuri si alte acareturi de lux.
    May the fun be with u!

bdl
    bdl is offline
    Registered User bdl's Avatar
    IQzero,
    Frumoase explicatiile tale,chiar captivante.Dar scapi esentialul.Legea si pedepsele(pt contraventii sau infractiuni)sint facute pt a prevenii in esenta,si abia apoi pt a pedepsii.Ori cu teoria ta nu mai vad nici un rost amenzilor pt acele mici si nepericuloase contraventii.Iar cind zic prevenire ma refer la faptul ca daca eu iti spun ca gaborul mi-a dat 6 mil amendapt ca am depasit viteza,tu o sa fi mai atent,pt ca sti ca te paste o amenda de 6 mil.Dar daca eu iti spun ca i-am dat 500k,tu o sa zici ca asa o sa faci si tu si o sa te doara-n cot de lege.Si data viitoare poate lovesti pe cineva.
    Iar exemple de infractiuni in care faptasii scapa fff usor,sint o gramada.Exact pt ca stiu ca pot corupe pe oricine.

CG Editor Branco's Avatar
    BDL, in principiu ai dreptate, amenzile au in general rol preventiv, dar din pacate in Ro nu-si au rostul.
    6 mil pt un radar reprezinta ceva mai mult decat salariul a 80% din soferi, ca sa nu mai vorbim de militieni.

Asadar, soferul prefera sa dea 500k, si garcea prefera sa accepte, din mai multe motive. Asadar, amenzile astea nu numai ca nu previn nimic, dar incurajeaza coruptia. Am citit undeva a suntem tara cu cele mai multe taxe din Europa. Pana cand nu o sa dispara taxele si coruptia din vama (ff important ce se intampla acolo ) n-o sa fie nimic de capul nostru.

Nu am votat, dar cred ca pct 2 mi s-ar potrivi. Si eu lucrez in afara, pe bani bunicei, intr-o tzara cu coruptie 0 si criminalitate -1. Da, exista asa ceva, mi-am pierdut portofelul in lift si un vai-de-capul-lui m-a cautat juma' de ora sa mi-l dea. Va rog sa ma credeti ca omul ala n-avea ce manca, da' nu s-a atins de banii mei.

Cu toate astea, deabia astept sa ma intorc in tara, cu idealuri frumoase, tineresti, precum ca as putea sa schimb ceva. Sunt incat tanar, si cred ca se mai poate schimba ceva, de catre generatia noastra. Cum? Nu stiu. Dar mi-e dor de tzara.

Registered User Harald Hårfager's Avatar
    Bamse, tu esti sanatos la cap ?
    That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward.

Nick anterior: Scarlett's Twin Asha Greyjoy's Avatar
    Mi am pierdut portofelul la Gradina Botanica. Cu ceva bani ( 500 000 in vara trecuta ) si toate actele. Le a gasit un om, m-a sunat, mi l-a dat, cu bani cu tot, nu a vrut recompensa.
    Mi am pierdut si cainele acum 3 ani si dupa ce cine l-a gasit a dat telefon dupa anuntul la ziar, nu a vrut nimic.Lasand recompensa la o parte, hranise un animal care mananca mult mai mult decat un om pe zi timp de vreo trei zile...

And the point is ca oamenii sunt oameni in RO sau in DE sau in SUA. Si cred ca ai o imagine mult mai completa daca faci o taietura pe orizontala si iei oameni de un anumit nivel din toate tarile si ii compari.

In rest comparam sisteme, asa ca nu are rost sa dam exemple de genul asta.

Vad ca voi sunteti foarte convinsi si de o parte sau de alta a baricadei, eu imi permit sa mai am dubii inca
    And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years

Registered User h0stile's Avatar
    amenzile au in general rol preventiv, dar din pacate in Ro nu-si au rostul.
    bdl, ai dreptate, amenzile ar trebui sa aiba si un rol educativ dar hai sa-ti spun ceva. In 1995 am fost in Grecia. Acolo, daca te prindea in metro fara bilet plateai de 13 ori pretul biletului. Aici de ex un bilet ptr autobuz/tramvai este acum 6k iar conform acestei teorii amenda ar trebui sa fie in jur de 80k-100k insa ea de fapt este 200 sau 250 pe loc sau in max 48h si 500 daca iti vine acasa, ceea ce este inuman. La fel se intampla si cu radarul. 200USD o amenda? Mai mult decat salariul mediu pe economie?

Asadar, amenzile astea nu numai ca nu previn nimic, dar incurajeaza coruptia.
    Exact. Si la cat de usturatoare sunt amenzile eu chiar sunt fericit ca exista coruptie. Daca statul ar impune taxe mai lejere (cum ar fi o amenda pe autobuz de 100k in loc de 200k) atunci nu le mai dai lor 100k sa te lase in pace ci platesti amenda.

Am citit undeva a suntem tara cu cele mai multe taxe din Europa.
    Din pacate asa e.

Cu toate astea, deabia astept sa ma intorc in tara
    Te asteptam cu o bere sau un vin, dupa buget. Stii cum e, famelie mare, renumeratie mica

Vad ca voi sunteti foarte convinsi si de o parte sau de alta a baricadei, eu imi permit sa mai am dubii inca
    Important e sa te decizi pana la urma. Sau esti Balanta?
    Signature failed to load.

Nick anterior: Scarlett's Twin Asha Greyjoy's Avatar
    Originally posted by IQz3r0

Important e sa te decizi pana la urma. Sau esti Balanta?
    sunt Balanta:-)
    deocamdata imi dau seama nu de diferenta intre Ro si DE cat de diferenta intre un oras mare ( Bucuresti ) si unul mic ( 150 k locuitori). E placut dar dupa o vreme iti iei campii...

And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years

bdl
    bdl is offline
    IQzero,
    Mai fratele-meu,sint de acord cu tine ca amenzile alea sint aberant de mari si miine un senator a carui nevasta e la menopauza va propune peste o luna sa fie si mai mari.Dar ideea e de ce sa nu incercam sa nu ajungem la amenda?Adica ce se intimpla daca respect legea?Nu de spaima amendei,ci pt ca trebuie respectata.Asta e rostul pedepsei pt infractiune sau orice altceva,indiferent de gravitatea faptei.Hai sa vedem ce se intimpla daca respectam legea.Eu am luat 2 amenzi aici pt ca am parcat masina pe partea care nu trebuia in fata blocului.Nu mi-a placut,dar am jurat ca voi fi mai atent.Asta e ideea de baza,nu trebuie sa se ajunga la amenda.Ori asa cum zice baracuda si tu,nu prea te impresioneaza amenda pt ca sti ca scapi cu spaga.

the Friendly Ghost CASP3®'s Avatar
    eu persoal am aplicat la niste facultati in state si sper ca macar una sa ma accepte...so i guess you know what i voted ....
    In LinuX We TrUsT
    There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™

CG Editor Branco's Avatar

De ce sa nu respectam legea ?

Pai hai sa-ti spun:

- La noi, legea se aplica selectiv. Daca eu merg 10km peste viteza legala, ma trage pe dreapta. Corect, legea-i lege. Dar daca vine un jmecher cu un Audi ultimul tip, garcea nici nu-l baga in seama. Daca se ia totusi dupa el, nu-l prinde. Daca-i face semn, nu opreste. Daca ii ia numarul si vine dupa el acasa, il salveaza pila. Deci, doar amaratul plateste.
    - Vorbind de radar, limita este de 50km/h in oras. Pe mine m-a amendat pt 60km/h. Pe taica-miu l-a luat pt 52km/h. Legea-i lege, da' da-o-n pi*da masii, ca nici chiar asa.
    - Legea e tampita to begin with. Lasand la o parte radarul aici, ai aruncat o privire prin legile Romaniei de curand? Nu stii daca sa plangi sau sa razi. Taxe de scaun, Legi impotriva fumatul in masina, pana nu demult nu aveai voie sa transporti cu masina personala decat rude ( taximetristii ce faceau?).
    Deci, legea in Ro e cretina. Nu o aprob, incerc sa nu o respect ( fara sa devin infractor) pentru ca trebuie boicotata.

Cum s-a ajuns aici ? Pentru ca statul fura si cineva trebuie sa puna la loc. Intreprinderi mamut care pierd multe miliarde pe zi sunt iertate de datorii, dar pe omul de rand nu-l iarta statul. Ce respect pot eu sa am pentru lege in cazul asta? Ce incredere sa am in justitie, finante, politie, garda financiara? De ce sa respect legea? Ca sa fiu singurul fraier care plateste 6 milioane pt ca a depasit cu 2km viteza legala iar ala care merge cu 120/h sa i se rupa maciuca?

Nu stiu de cand esti tu plecat, eu nu am mai mult de 5 luni. Dar am inca gustul amar.
    Si te inteleg perfect. In state legea-i lege. Tampita uneori, aberanta alteori, dar 95% din cazuri justa. Si se aplica absolut tuturor.
    Cand un ministru care a falimentat o industrie si a lasat o mie de oameni in strada va fii tras la raspundere conform legii, atunci am sa respect si eu legea. Cand daca fur 100 de lei intru la bulau, dar in celula trebuie sa fie si ala care a furat 100 de milioane.
    P-aia cu baba care face 3 ani de inchisoare o stii? Da, aia care n-avea bani sa-si plateasca intretinerea.

Nu-mi mai spune ca legea-i lege. Nu in Romania.

Toate au fond economic, nu sunt economist de profesie, dar stiu cate una-alta. As putea sa-ti vorbesc o ora de situatia din Romania, poate nu ma crezi, dar e belea.

Apropos, de cat timp esti plecat?
    A foul and fair a day i have not seen..

Senior Heretic Vially's Avatar
    Bucharest, Romania, Europe, Earth, Milky Way...
    Vad ca unii au inceput sa ma critice fara motiv. Fratilor (aia care au zis ca-s dus cu pluta & Co.), Eu v-am cerut o parere despre tara asta in care traim, nu sa-mi criticati mie parerile. Am dreptul sa gindesc ce vreau, si daca nu va place dati-mi argumente in favoarea optiunilor 2 si 3. Repet, traim intr-o tara in care banu' face legea, oamenii au conceptii inoculate de PCR-ul care ne-a indobitocit 45 de ani si nimanui nu-i pasa de celalalt. Post-ul lui Baracuda este esenta a ceea ce spun eu aici. Nu e vorba ca maaama, ce misto e in USA, sau Austria. Nu, e vorba de ceea ce se petrece aici, lucruri anormale, pe care le-au semnalat aici multi. Tara asta se duce de ripa rau, si doar aia care vor sa se care de-aici sint constienti de asta. Restul populatiei care se complace in situatia asta... o merita !

Fiti atenti aicea:

Poate ca unii dintre voi au primit in casutele postale pliante cu reclame de la Mobexpert, cu preturi super mici, reduceri de 50%...etc. Ei bine, eu avind o mobila in dormitor de fo' 30 de ani, si avind ceva bani pusi deoparte pt. o placa video, ma duc in Mobexpert la pipera, sa vad care e treaba. Gasesc ceva interesant si acceptabil ca pret il iau. Bun, ajung acasa, ca sa constat ca nu am toate componentele mobilei, ca e zgiriata...etc. Ma duc negru de oftica la Mobexpert luni, ca sa-mi zica un idiot de la post-vinzari, ca "ce, nu le-ati luat la reducere, de ce credeti ca au pretul asta ?" (20 de milioane, apropos). Pey bravo fratilor, mie mi-a zis cineva ca e mai ieftina ca are defecte ? Asta e magarie pe fata, e ca si cum ti-as vinde o Dacie cu 500 de mii la promotie, si cind ajungi acasa vezi ca n-are motor. Pey ce, nu ti-am dat-o mai ieftin ? Ziceti si voi, e normal asa ceva ? Va zic eu ca intr-o tara asa cum tin unii sa zica, incep sa se miste lucrurile, nu s-ar fi intimplata asa ceva.

Acu, ziceti si voi, pot eu sa ma duc la OPC sa ma pling de asta ? Da, dar o sa-i doara-n kur.

Parerea mea strict personala, si pe care n-as fi vrut s-o scriu aici ca sa nu-i jignesc pe unii, este ca oamenii carora nu le pasa de kkturile de fiecare zi sint nesimtiti. Pur si simplu.
    Last edited by Vially; 22-01-2003 at 22:51.
    Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW.

Registered User Masi27185's Avatar
    Originally posted by Vially
    Acu, ziceti si voi, pot eu sa ma duc la OPC sa ma pling de asta ? Da, dar o sa-i doara-n kur.
    Nu, nu o sa-i doara. Iar daca nu te duci la OPC, e strict vina ta ca cei de la Mobexpert iti fac asta. Pentru ca stai sa inghiti.

Foloseste cu incredere www.anpc.ro (sau 0218080999) -- au acolo un formular pe care il completezi cu ce ai patit; va dura probabil 2 luni pana cand ajung la cazul tau, dar va fi luat in serios.

Uite, de exemplu eu m-am plans de un dictionar (soft) romanesc, iar cei de la OPC au vorbit cu directorul companiei, care m-a chemat sa-mi dea gratuit un soft complementar (pe care mi-l cumparasem oricum, asa ca nu m-am mai dus, insa am notat in carnetel ca OPC are efect).
    Masi, magniloquent warthog
    E-mail : masi27185@yahoo.com
    "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist."

Dog 4 Life jiggy's Avatar
    cand vad ca unii vor sa ramana aici parca mai tare imi vine sa plec
    ma uit inca o data in jur cu o sclipire de speranta in ochii mei naivi - nu, nu ma insel, e CLAR!
    adio, drum bun, salut, la revedere, ramaneti cu bine
    0_o>
    "..azi nimic, maine de doua ori mai mult.." Al Bundy

Senior Heretic Vially's Avatar
    Bucharest, Romania, Europe, Earth, Milky Way...
    Originally posted by Masi27185
    Nu, nu o sa-i doara. Iar daca nu te duci la OPC, e strict vina ta ca cei de la Mobexpert iti fac asta. Pentru ca stai sa inghiti.

Foloseste cu incredere www.anpc.ro (sau 0218080999) -- au acolo un formular pe care il completezi cu ce ai patit; va dura probabil 2 luni pana cand ajung la cazul tau, dar va fi luat in serios.

Uite, de exemplu eu m-am plans de un dictionar (soft) romanesc, iar cei de la OPC au vorbit cu directorul companiei, care m-a chemat sa-mi dea gratuit un soft complementar (pe care mi-l cumparasem oricum, asa ca nu m-am mai dus, insa am notat in carnetel ca OPC are efect).
    Vedem peste 2 luni !
    Shuttle SB83G5, Pentium 4 530 @ 3,66GHz + ICE, 2x512DDR Corsair 4400, nVIDIA 7800GT, 2xWD800JB, Samsung 225BW.

bdl
    bdl is offline
    Branco,
    Fratioarte tu ai dreptate in absolut ceea ce zici.Legile le stiu,chiar daca sint plecat de 3 ani.Stiu ca sint timpite unele(ca si aici),ca se aplica selectiv samd.Dar eu am mers pe principiul ca daca eu respect legea,n-are nimeni ce sa-mi faca.Am grsit,am grsit,merit pedeapsa.Si pe mine m-a prins militia si mi-a dat amenda.Am incercat sa-i conving ca nu e ca ei ,e ca mine.n-a mers,am dat banu.In nici un caz spaga,chiar daca m-a costat mult mai mult.Retine,eu vorbesc de tara,nu de aici.Iar de treaba cu "pai daca ala face de ce sa nu fac si eu" eu mi-am impus din tara sa nu ma mai uit la altii.Fiecare cu ...zda masii.Ala are banu,treaba lui,sa dea spaga.Eu respect legea si nu dau nimic.Legi timpite?Pai sa-ti dau exemplu.Plecam 3 saptamini in aplicatie si la salariu luam bani mai putini.De ce?Din lipsa de combustibili se faceau aproape de garnizoana de dislocare,deci n-aveam dreptul la diurna.In schimb trebuia sa platesc masa(un rahat de mincare,iti dai seama).Ce puteam face? Nimic.
    Eu daca am sustinut niste teorii nu le-am sustinut pt ca vezi doamne acu sint aci si tin lectii.M-am lovit si ma lovesc de cite ori vin in tara de legiile de la noi si nu pot sa ma bucur.Dar fac exact ce zice legea.
    De acord cu sabotarea ei,dar metoda indicata de tine are un efect exact contrariu.Stai un pic si judeca si o sa vezi ca asa e.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 3 of 34 FirstFirst 12345613 ... LastLast