Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Ati participat vreodata la un razboi inflacarat (flame war) ?
Da, a trebuit sa particip pentru ca am fost atacat 46 41.07%
Da, eu am fost intotdeauna initiatorul 4 3.57%
Da, am fost atit in postura de initiator cit si in aceea de atacat 33 29.46%
Nu, am ignorat intotdeauna atacurile la adresa mea 29 25.89%
Voters: 112. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-04-2003, 20:03   #1 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Forumuri in Flacari

FORUMURI IN FLACARI

==============================================

Acest material se doreste sa fie un punct de plecare pentru o analiza a razboaielor inflacarate ("flame wars") care au loc pe forumurile de discutii.
Materialul are aproximativ 22 KB si din cauza limitarii in dimensiune a mesajelor impusa pe acest forum nu a putut fi postat in intregime in cadrul unui singur mesaj. El ar fi trebuit impartit in 3 parti si astfel s-ar fi deschis mai multe fire de discutie ("threads") si s-ar fi creat o confuzie cu privire la firul la care trebuie postate raspunsurile. Am ales sa postez doar introducerea si un cuvint explicativ urmind ca forumistii sa citeasca celelalte parti pe situl meu. Voi posta si celelate parti ale materialului pe forum daca acest lucru va fi socotit necesar.

Materialul original are 7 parti si anume :

1) Introducere
2) Izbucnirea Ostilitatilor
3) "Razboiul" Total
4) Cenusa Comunicarii
5) Rolul Proprietarilor Forumului
6) Rolul Moderatorilor Forumului
7) Asigurarea unei atmosfere propice discutiilor

El se afla la adresele : http://www.geocities.com/muntealb/ForumuriFlacari.htm

http://www.muntealb.home.ro/ForumuriFlacari.htm

Este absolut necesara citirea tuturor celor 7 parti inainte de a se posta mesaje de raspuns.

Cele doua parti suplimentare (8 si 9) prezente in pagina web NU fac obiectul discutiei de fata dar sint interesante de citit pentru ca sint legate de el.

1. INTRODUCERE

Forumurile de discutii au devenit in ultimii ani metoda principala de comunicare intre internauti, depasind ca numar de utilizatori grupurile de discutii prin posta electronica sau cele de pe usenet. La fel ca in cazul oricarei alte metode de comunicare prin internet si forumurile de discutii au parte de asa-numitele razboaie inflacarate ("flame wars").Acestea sint discutii in contradictoriu intre participantii la un fir de discutie ("thread") si sint mai mult sau mai putin presarate cu jigniri sau injurii reciproce.
Denumirea de "flame war" se datoreaza faptului ca participantii isi sustin cu inflacarare (pasiune) opiniile exprimate si folosesc mai degraba argumente de tip emotional-subiectiv decit de tip rational-obiectiv. Eu as propune pentru limba romana denumirea de FLAMBOI care provine dintr-un amestec al cuvintelor flama si razboi. Sonoritatea cuvintului rezultat este rizibila dar ea exprima cel mai bine nivelul de comunicare interumana care are loc in cadrul unui razboi inflacarat.
Poate parea straniu insa participantii la un flamboi ajung la un moment dat sa nu mai poata "trai" unii fara altii si de aceea au tendinta sa continue la nesfirsit razboiul. Acest comportament intrucitva aberant este datorat faptului ca razboaiele inflacarate au o audienta foarte mare printre forumisti la fel cum si emisiunile de televiziune in care participantii isi arunca invective unii altora au o audienta foarte buna. Participantii la un flamboi sint de multe ori prinsi intr-o relatie de tip dragoste-ura ("love-hate") pentru ca desi ajung sa se urasca unii pe altii incepe sa le placa foarte mult discutia in contradictoriu dusa la extrem, care le permite sa fie in centrul atentiei.

La sfirsitul anului 2002 am participat la un flamboi pe forumul revistei Chip. Am pus un mesaj pe forum in care explicam ca ar fi bine daca internautii romani ar trimite cite un mesaj de posta electronica pe adresa RomTelecom (RT) in care sa-si exprime indignarea despre ultima crestere a tarifelor practicate pentru conexiunile la internet. Tot in acel mesaj includeam si un schimb de corespondenta electronica pe care l-am avut pe acest subiect cu cineva din administratia RT.
Spre uimirea mea in numai citeva zile majoritatea celor care postau se rezumau nu numai sa adopte o atitudine fatalista in privinta demersului meu, dar au inceput chiar sa ma atace personal folosind cuvinte deloc magulitoare desi eu nu le adresasem nici o invectiva. Ostilitatile s-au intensificat treptat si au durat doua saptamini pina cind am decis ca trebuie sa ma retrag de pe forum nefiind posibil un dialog rational cu cei care transformasera topicul din unul contra politicii tarifare a RT in unul contra prezentei mele pe forumul Chip. Pentru cei interesati sa citeasca acest topic si sa urmareasca desfasurarea ostilitatilor adresa lui este : http://www.chip.ro/forum/viewtopic.php?t=17592 .
Voi folosi acest episod pentru a exemplifica unele consideratii mai generale despre razboaiele care au loc pe forumuri. In afara faptului ca il folosesc in acest scop topicul in cauza nu si-a pierdut actualitatea si nu este lipsit de continut, fapt subliniat si de faptul ca fostul redactor sef al revistei Chip a pus o legatura catre acesta in editorialul aparut in revista din luna decembrie 2002.

CUVINT EXPLICATIV

Forumistii sint invitati sa-si expuna in mesajele de raspuns propriile experiente avute in calitate de combatanti in razboaiele inflacarate, eventual adaugind si o legatura catre firul de discutie respectiv. De asemenea forumistii pot pune legaturi catre cele mai interesante razboaie inflacarate indiferent daca acestea se afla pe forumuri romanesti sau straine.
Mentionez ca materialul de fata este destinat exclusiv unei analize de ordin general a fenomenului razboaielor inflacarate de pe forumurile de discutii. Am folosit un exemplu personal al unei astfel de confruntari doar pentru a ilustra unele aspecte care se gasesc in majoritatea conflictelor de opinii izbucnite intre forumisti.
Le recomand celor care vor posta mesaje de raspuns sa incerce sa ofere experiente si sugestii din experienta proprie (eventual in mod autocritic) pentru ca in final din totalitatea marturiilor sa rezulte o imagine cit mai obiectiva a cauzelor si a evolutiei razboiului inflacarat. Scoaterea la lumina a unor experiente mai putin placute poate reaprinde spiritele insa acest lucru nu este de dorit si ma bazez pe faptul ca aceia care au fost "combatanti" in astfel de razboaie au lasat in urma sentimentele negative si au devenit "anti-razboinici", la fel ca majoritatea veteranilor din razboaiele din lumea reala.
O perspectiva cit mai exacta asupra razboiului inflacarat poate pune in evidenta cele mai bune metode de prevenire sau de combatere a lui, in asa fel incit comunicarea dintre internauti sa fie cit mai fructuoasa. O dezbatere pe subiectul razboaielor inflacarate este necesara pentru ca o data cu scaderea tarifului de utilizare a internetului (acces prin cablu TV) numarul de internauti romani fara o experienta semnificativa in lumea uneori "salbatica" a spatiului virtual va creste semnificativ. Este de datoria internautilor mai experimentati sa faca in asa fel incit noii veniti sa fie bine primiti si indrumati corespunzator pentru ca ei sa poata sa contribuie la dezvoltarea internetului romanesc.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Old 29-04-2003, 22:15   #2 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Dupa ce am citit tot ce ai avut tu de spus , ce mai doresti sa facem? Sa recunoastem ca din cand in cand apar dispute pe forum , neintelegeri , certe? Ei , da asa ceva se mai intampla din cand in cad. Apropo se scrie "sunt" nu "sint". Si chestia aia cu FLAMBOI , ai fusionat cuvintele cu cerceii potara ei? (prietenii stiu despre ce vorbesc). In fine , nu sunt aici sa te critic , doar mi-am spus parearea.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2003, 22:33   #3 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Stimati cititori, aflati ca daca nu stiati de ce va certati pe forum acum stiti.

Si pe forumul price.ro a fost postat acelasi topic, si de bine ce a fost scris a fost ... sters, si userul trimis la plimbare. O sa întelegeti de ce în curând, cu primele lui reply-uri. Drept urmare pe pagina lui a aparut o lunga reclamatie hazlie în acelasi ton cu restul materialului. Probabil dupa ce va primi urale aici va merge pe SN.

Oricum despre stilul omului nu mai comentez dar merita, merita fiecare banutz daca cititi topicul indicat chiar de el http://www.chip.ro/forum/viewtopic.php?t=17592 asta numai ca sa vedeti cine este muntealb si de unde pica, repet, merita fiecare banutz. Apoi se merita descoperirea paginii lui personale, dar e interzis minorilor si cardiacilor. De altfel o sa-l vedeti în curând "în action" aici. E de milioane omul asta.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2003, 22:54   #4 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Daca e chiar asa cum zici tu , eu prezic o a treia fantoma pe forum , langa Burvi si Optimus sa mai fie si el , si mie de ce draq nu-mi merge lunkul???????

Old 29-04-2003, 23:16   #5 (permalink)
War
Registered User

Traducerea "razboi inflacarat" e cumplit de neinspirata, iar de flamboi nu mai zic nimic.

War is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2003, 23:18   #6 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Spre disperarea noastra, serverul Chip e down momentan.

Rezumatul era cam asa: muntealb apare ca un cavaler în armura stralucitoare pe forumul Chip, sa mobilizeze masele împotriva romtelecomului. Cu mijloace aberante, de genul stat la povesti prin mailuri cu secretarele RTL si explicându-le ca nu-i frumos ce fac, ca si ungurii au internet mai ieftin. La sugestia celor de pe forumul chip ca greva se face nemaiutilizând un serviciu, baiatul nostru o da în aberatie dupa aberatie, certându-se cu toti dar mai ales poluând totul cu texte fara sfârsit. Apoi apare pe price.ro dând pilda topicul de pe Chip si emanându-se victima invidiosilor de acolo etc etc. Dupa ce s-au strâns din donatii bani pentru un consult psihiatric dar pe care l-a refuzat a ajuns aici si a pus topicul asta plin de continut uluitor în care iar se prezinta victima forumistilor de la Chip, si el ca un parinte ne da îndemnuri si ne lumineaza care-i treaba cu forumurile. Cam asta e varianta scurta, l-am zgândarit un pic special ca sa faca un mic show, o sa vedeti curând.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 01:24   #7 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Ok am cam citit ce ai scris tu acolo......
In parte ai dreptate.... si in alta parte nu ai .. dar asta este viata .
Nimeni nu e perfect.. nimeni nu reactioneaza corect in toate situatiile... si nimeni gandeste ca la carte.....nimeni nu e perfect.

Cum ziceam forumul e ca viata uneori e dreapta alteori e nedreapta ( You can't live with her, but you can't live without her )

Poti sa rezumi intr o singura propozitie( nu fraza) care este scopul tau ? scopul acestui thread ?

aa si inca o chestie .... Flamboi e un termen ........ cretin..... zici ca e venit de la tara , poti sa iti alegi sute de termeni foarte expresivi asa ca nu mai folosi Flamboi

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 02:15   #8 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

foloseste "flamboaiannnt".
e doar cu un "n" de fapt, dar se citeste luuung.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 02:26   #9 (permalink)
War
Registered User

Legatura dintre gotic si razboaiele de pe forum va fi dezbatuta pe larg in episodul viitor

War is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 02:41   #10 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Asaaaaa... si flamboiul unde e? Eu cu cine ma razboiesc inflacarat? Haideti, ma, ziceti ceva, nu ma lasati sa vorbesc singur. Oops, iar am facut posturi? Stergeti-l dreacu', ca murdareste bunatate de thread. Si va rog sa fiti foarte seriosi cand postati aici. Flamboaiele si razboinicii inflacarati este interzisi de regulament.

Eu cu cine vomez?

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 03:06   #11 (permalink)
god
RS6 fanatic

god's Avatar

Flame war-uri apar aproape la fiecare thread asa ca e aproape inevitabil sa nu iei parte la unul...

god is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 11:39   #12 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Jesus , is this thread useless or what??

Hai muntealb , n e-ai dat ditamai pasteul , si acum ce faci , eviti acest thread???

Si va rog terminati cu termenul "flamboiu" ala de kkt!!!!
Ziceti-i si voi "razflam" , sau alt ceva , un razflam a fost declansat , or aything , but not fla***!!!

Old 30-04-2003, 14:05   #13 (permalink)
Registered User

Muntealb, nu stiu daca realmente a existat cineva care sa aiba rabdarea si timpul de a-ti citi reply-urile pana la capat; sint enorm de lungi.
Discutiile aprige - chiar si cu depasirea vocabularului...urban, sa-i zicem - sint firesti pe orice forum, iar grija adminilor/moderatorilor este sa linisteasca spiritele si sa canalizeze discutia spre ceva constructiv; daca nu ar exista "flacarile:... nu cred ca s-ar mai "modela" nimic.
In privinta razboiului tau personal (deja este o mica cruciada ) cu romtelecomul: da, aia sint sincer de cacat, si vor ramane, atata timp cat mentalitatea romanului care se simte calare pe situatie este: " daca nu-ti place, du-te la altu", altu ala evident neexistand. Dar, daca nu-i dai in judecata, sau nu infiintezi tu un serviciu similar dar cu preturi mult mai avantajoase, nu cred sa rezolvi ceva; si cum nu te vad facand nici una, nici alta, las-o cum a cazut. Noi ti-am inteles punctul de vedere, sintem de acord cu el, si asta este.

Doaaaamneeeee.. ce MULT am scris...

Cain is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 22:14   #14 (permalink)
Subterranean infiltrator

Karg's Avatar

1+1=2

The End

Karg is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2003, 22:54   #15 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

Quote:
1+1=2
corect!

acum... eu ce votez daca nu stiu cine a inceput "conflagratia arzatoare"????? mda, cum a zis si oby, uneori castigi, alteori pierzi, cateodata ai draci ca altii nu iti inteleg punctul de vedere.

cateodata mai dorm, cateodata mai mor^

mariko is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2003, 10:38   #16 (permalink)
DXN
Banned

asa cum stiti in flamboaie sunt si de astia care arunca tiribomba la inceput, fac niste spume si apoi dispar in eter. agentii provocatori, care nu au ce face si se cearta cu o societate de telefonie obscura care cere 20 euro!!! pe luna, mama cita nesimtire, o gramada de bani...nu e mai bine la sat? dii, flamboy, diiiii!
mey, coltzalb sau montblanche, tata, fa-te advocat...stii, multi oameni au o lume interioara, a lor, dar unii chiar nu mai pot iesi din ea, oricite pastile ar lua. eu zic ca tu ai un fix, nene, si asta cere tratament. ai pus pe cel putin 3 forumuri aceleasi mesaje, aceleasi threaduri. tu nu ai ce face cu timpul tau? pai normal sa platesti 20 eu pe dial up, daca tu doar spume faci, ca marea. netul mai are si alte aplicatii. am impresia ca exista o comparatie intre genul tau si procesomani, babe care dau totul in judecata, de la pisica vecinului pina la primarie. sincer, in viata mai trebuie sa ai si alte preocupari.
e jalnic sa iti faci webpage doar ca sa ne arati ce tare ai fost in "flamboaie" tu. esti de compatimit, deocamdata.
esti cumva din rep moldova? ca nu prea inteleg denumirile tale metafilozofice si extralingvistice: flamboi si Textaifasul (pt mirc!!!). asa ca am ras lol la ele. dar char tu cum traduci lol? rad, rid, rad, sau cum?
hai, acum da-mi si tu un flame.

Last edited by DXN; 01-05-2003 at 11:11..

DXN is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2003, 17:25   #17 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

DXN zi ce vrei tu despre muntealb , dar orice , numai nu folosi cuv. "flam**i" , este un cuvant vulgar folosit de tarani , te rog foarte frumos.

Old 02-05-2003, 00:34   #18 (permalink)
Registered User

puterfixer's Avatar

Pentru o bunã informare a cititorilor, trebuie menþionat cã retragerea de pe forumul Chip nu a fost voluntarã, ci forþatã printr-un ban de cãtre unul din administratori, dupã consultarea mai multor administratori ºi moderatori.

Cain, dacã îmi permiþi, la proxima întâlnire trebuie sã-þi iau o bere.

puterfixer is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2003, 01:02   #19 (permalink)
Osy
Looney Character

Osy's Avatar

http://www.ambulatorio-veterinario.it/0004.jpg

...k

Osy is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2003, 09:07   #20 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Raspunsuri la Mesajele Forumistilor - Partea 1

RASPUNSURI LA MESAJELE FORUMISTILOR - PARTEA 1

Foarte multi forumisti ma intreaba care este scopul acestui fir de discutie ("thread"). Am specificat clar care este acest scop in "Cuvintul Explicativ" care se gaseste pe aceasta pagina. Reiau insa doua paragrafe din acea sectiune :

"Forumistii sint invitati sa-si expuna in mesajele de raspuns propriile experiente avute in calitate de combatanti in razboaiele inflacarate, eventual adaugind si o legatura catre firul de discutie respectiv. De asemenea forumistii pot pune legaturi catre cele mai interesante razboaie inflacarate indiferent daca acestea se afla pe forumuri romanesti sau straine."

"Le recomand celor care vor posta mesaje de raspuns sa incerce sa ofere experiente si sugestii din experienta proprie (eventual in mod autocritic) pentru ca in final din totalitatea marturiilor sa rezulte o imagine cit mai obiectiva a cauzelor si a evolutiei razboiului inflacarat."

Nu am spus ca mesajele de raspuns trebuie sa se refere la experienta mea ci la a celor care posteaza. Eu am participat la un flamboi ("flame war") pe forumul Chip si in urma acestui episod am tras niste concluzii pe care le-am folosit pentru a scrie un material care trateaza problema flamboaielor in ansamblu. Am plecat deci de la un caz concret si am facut niste generalizari. Acestea (cauzele de declansare, evolutia, finalul flamboiului) pot fi corecte sau nu si acest lucru va fi demonstrat daca si alti forumisti posteaza mesaje cuprinzind experientele proprii. In acest fel se va ajunge in final la o privire de ansamblu mai obiectiva care sa se sprijine pe mai multe experiente si nu doar pe una singura.

Cei care posteaza pot sa se refere la experienta mea dar o contributie mai folositoare ar fi sa isi expuna propriile lor idei in legatura cu flamboaiele. In mod sigur multi dintre forumisti au trecut printr-o astfel de experienta si ar fi interesant ca ei sa prezinte care au fost motivele de declansare, evolutia, atitudinea moderatorilor, etc. In caz contrar cei care citesc acest fir vor ramine cu impresia ca eu am tratat atit de bine subiectul incit ceilalti forumisti nu mai au ce sa adauge in plus.

Asa cum am spus in material flamboaiele se comporta intrucitva similar cu focurile reale in sensul ca au tendinta sa se propage de la un forum la altul. Nu intentionez sa declansez un flamboi pe forumul Computergames pentru ca un atfel de comportament din partea mea ar insemna o lipsa de bune maniere in conditiile in care am avut posibilitatea sa postez un material pe care alt forum l-a refuzat. Forumistii care incearca sa ma provoace sa le raspund in maniera in care si-au redactat propriile mesaje (adica injurios sau denigrator) nu au sanse de succes si ar trebui atentionati de moderatori sa posteze mesaje la subiect sau sa posteze la alte fire de discutie.

Le voi raspunde tuturor celor care au postat pina acum. Daca nu as face-o ar parea ca pe unii din ei ii ignor, ceea ce nu este cazul pe moment. Nu am scris in material, insa o metoda sigura de a-ti face dusmani in situatia in care participi la o discutie pe un forum este sa ii ignori pe forumistii care scriu mesaje favorabile tie sau neutre. In opinia mea acesta este lucrul care l-a deranjat pe Puterfixer si l-a determinat sa se transforme din moderator (al sectiunii "Cafenea" a forumului Chip) in participant la flamboiul in care am fost si eu implicat. Puterfixer a scris initial doua mesaje neutre la care eu nu am raspuns pentru ca am ales sa le raspund detaliat celor care ma atacau si acest lucru a fost de ajuns pentru ca metamorfoza din pompier in piroman sa fie declansata.

XIBOY

La intrebarea ta " Ce mai doresti sa facem? " iti pot sugera ce as dori sa faci tu si anume sa-ti povestesti experientele personale in legatura cu flamboaiele, daca doresti acest lucru si crezi ca ar fi interesant de citit pentru ceilalti forumisti. Poti sa ma si critici, daca o faci sprijinindu-te pe argumente.
Am fost de atitea ori asociat cu Optimus si Burvi incit am sa citesc mesajele postate de acestia. Desi acestia sint de cele mai multe ori denigrati pararea mea este ca s-au transformat in niste legende datorita acelora care cred ca le fac un deserviciu pastrindu-le "memoria" proaspata. Optimus si Burvi sint probabil fericiti ca amintirea lor dainuie inca in mintea atitor forumisti.
Despre cuvintul "flamboi" se pare ca ai cunostinte in domeniul limbii vorbite la tara care le depasesc pe ale celorlalti. Eu credeam ca am inventat cuvintul "flamboi" prin alaturarea unor parti ale cuvintelor "flama" si "razboi". Tu spui insa ca flamboi "este un cuvint vulgar folosit de tarani". Uiti insa sa spui ce inseamna acest cuvint folosit de tarani a carui semnificatie este atit de rusinoasa incit tu nici macar nu apelezi la un eufemism pentru a-l explica. Daca te referi la faptul ca unele cuvinte folosite exclusiv la tara au terminatia "oi" asta nu inseamna ca sint vulgare. Daca te deranjeaza sonoritatea cuvintelor terminate in "oi" cum se face ca ti-ai ales porecla ("nickname") Xiboy ?
Mesajele tale in care ii sfatuiesti pe unii forumisti sa nu mai foloseasca cuvintul flamboi au devenit suparatoare. Ele nu isi au locul pe firul de discutie ci eventual in mesajele private. Cit despre sonoritatea anumitor cuvinte, nu stiu ce inseamna cuvintul "pasteu" pe care il folosesti tu dar sint uimit de faptul ca nu te deranjeaza sonoritatea lui care in mod evident aduce a limbaj provincial.

MI_ (fost hilohi)

Motivatia stergerii materialului de pe forumul Price.ro prezentata de tine este eronata. Motivatia reala, expusa de moderatorul care a luat decizia poate fi gasita pe pagina web indicata de mine (in partea a 8-a). Cit despre faptul ca userul (sic!) a fost "trimis la plimbare" nu este clar la ce te referi. Eu nu am fost surghiunit ("banned") de pe forumul Price.ro si pot posta in continuare daca doresc.
Ma declar satisfacut de publicitatea pe care o faci scrierilor mele (mesaje de pe forumuri si sit web). Sloganurile "Merita fiecare banutz" si "E de milioane" sint bune, dar sloganul "Interzis minorilor si cardiacilor" este o gaselnita demna de cele mai nerusinate campanii publicitare, care asa cum stim cu totii sint si cele mai eficiente. Daca tu ii faci publicitate intr-un mod atit de entuziast unui adversar multi se vor intreaba cum ai face publicitate cuiva pe care il socotesti prieten sau cuiva care te plateste pentru asta. Poate ca ai resurse nebanuite si nu ar strica sa iti oferi colaborarea unei agentii de publicitate.
Subiectul acestui fir de discutie nu este RomTelecom si obiectiile mele cu privire la tarifele ridicate practicate de aceasta companie. Ai poate un deficit de concentrare si nu ai reusit sa citesti titlul lui dar asta nu te scuza in fata forumistilor care citesc acest fir pentru a afla ceva despre razboaiele inflacarate. Sau poate ca pina la urma pot afla ceva si anume niste metode de provocare a unui flamboi propuse de un razboinic de duminica. Dupa cum spui singur metoda ta se bazeaza pe provocarea unei stari de iritare a adversarului ("l-am zgindarit un pic"). Totusi lumea se asteapta la ceva creativ nu la poanta veche si rasuflata cu "s-au strins din donatii bani pentru un consult psihiatric". La poanta asta de care esti atit de mindru toata audienta va raspunde cu un mare cascat. Uita de recomandarea cu angajarea la o agentie de publicitate, te-ar angaja doar pe post de om-sandvis pentru ca nu stai deloc bine la capitolele imaginatie si creativitate.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules