![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ati participat vreodata la un razboi inflacarat (flame war) ? | |||
| Da, a trebuit sa particip pentru ca am fost atacat | | 46 | 41.44% |
| Da, eu am fost intotdeauna initiatorul | | 4 | 3.60% |
| Da, am fost atit in postura de initiator cit si in aceea de atacat | | 33 | 29.73% |
| Nu, am ignorat intotdeauna atacurile la adresa mea | | 28 | 25.23% |
| Voters: 111. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| no gata fratilor...vad ca nu vreti sa lasati treadul sa moara... Assasin, just close the goddamn thread...ca pana la urma o sa se ia lumea la injuraturi mai rau, si o sa se ia la ban-uri...not that it might not be fun®... ![]()
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #62 | ||
| Good point CASP3®!!!!
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #63 | ||
| Voi va dati seama ca acest individ exista în real life? Va dati seama ce mic geniu neînteles de nimeni poate fi si cât sufera ca lumea e rea cu el si nu-i da dreptate? Ce distractiv ar fi de urmarit omuletul asta în viata de zi cu zi, toate scâncetele lui toate apostrofarile toate dialogurile... PS. In halul în care arata ceea ce a pus pe site eu cred ca-i moldovean. I se mai scuza o parte din aberatii, de genul "Mel" pentru e-mail...
__________________ Băncile oferă bunastare oamenilor, nu guvernele cu promisiunile lor. Banca = cel mai bun prieten al omului. Decât să se folosească alţii de banii tăi puţini, mai bine te foloseşti tu de banii mulţi ai altora. | |||
|
| | #64 | ||
| O singura insulta sa mai vad pe acest topic si veti lua o vacanta nelimitata cel putin aceasta sectiune. Muntenegru©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #65 | ||
| Quote:
. Mai trece o zi, mai rad putin .Pentru cei care se ingrijoreaza (streseaza) cu ignoratul: stati calmi, afaik poti ignora doar 5 persoane odata .
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti | Flacai, desi individul a cerut asa ceva cu indarjire, se pare ca mama lui va dormi linistita saptamanile astea... Domnul Assasin face ordine cu ranga... Asta este, poate ca va retine ca nu poate lua la baza oameni care depasesc conditia de lucrator la ICAB (veteranii stiu ce-i aia )Rezare, stapane, ne bucuram ca-ti putem aduce zambetul pe buze... ![]()
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #67 | ||
| Quote:
Cain, te rog frumos sa folosesti un ton mai civilizat in PM-urile pe care mi le trimiti. Abel©
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti | Quote:
![]() PS. Puteai, nu-i asa, sa-mi raspunzi numai pe PM, sau cerea un efort prea mare... ? ![]()
__________________ There are no stupid questions .... only stupid answers Ignore List: Florin A, zmack | ||
|
| | #69 | ||
| Apropo de efort, ti-am raspuns si inainte sa postez aici ![]() Cain editing post©
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2003 | Doar fa-l sa-si doreasca moartea ![]() | ||
|
| | #71 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: bucuresti | Quote:
![]() ![]() ![]() Si, sa nu te ucid? No... dar o sa ma rogi sa fac asta... ![]() Inquizitor ©
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 | Quote:
vir2mii © Last edited by vir2000; 12-05-2003 at 20:48. | ||
|
| | #73 | ||
| Care e problema? De cand Muntenegru e o injurie? Te pomenesti ca daca pun vir2000© te injur/insult?![]() Chill out©
|
| | #74 | ||
| Hai ca deja o luam pe aratura.... propun Racirea acestui subiect...... sa il lasam incet incet sa coboare din lista.... oricum cred ca userul munte XXX a inteles mesajul si deja este in momentul de reculegere care il are dupa fiecare batalie pierduta :P the end pls....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #75 | ||
| Sunteti fenomenali Omu' a pus 3-4 posturi si voi timp de 3 pagini v-ati certat ba cu el, ba intre voi ![]()
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #76 | ||
| Eu nu m-am certat cu nimeni, dar recunosc ca sunt fenomenal ![]() __________________ Fenomenosul | |||
|
| | #77 | ||
| Cred ca ala asta si urmarea. Who cares?
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #78 | ||
| Quote:
![]()
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #79 | ||
| Cred ca e fericit ca si-a demonstrat teoria... | |||
|
| | #80 | ||
| Pai tocmai, ca nu e nimic de demonstrat...
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|