Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Ati participat vreodata la un razboi inflacarat (flame war) ?
Da, a trebuit sa particip pentru ca am fost atacat 46 41.07%
Da, eu am fost intotdeauna initiatorul 4 3.57%
Da, am fost atit in postura de initiator cit si in aceea de atacat 33 29.46%
Nu, am ignorat intotdeauna atacurile la adresa mea 29 25.89%
Voters: 112. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-05-2003, 19:08   #101 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Raspunsuri la Mesajele Forumistilor - Partea 6

DANUTZ

Citat din Danutz
"intervin si eu ...sorry de deranj ... am ras la acest thread mai ceva ca la cel cu bancuri..."
Sfirsitul citatului

Daca nu stiai cred ca este cazul sa afli acum faptul ca risul poate fi si un semn de simplitate intelectuala, lucru evidentiat foarte bine de expresia "ride ca proasta in tirg". Forumul este un "tirg" de opinii si ca urmare expresia pomenita mai sus ar trebui sa te puna pe ginduri.

Mesajul tau este foarte confuz (greu de inteles) si este scris intr-o stare de excitatie produsa de senzatia de foame asa cum recunosti tu insuti. Faptul ca ai ales sa-mi citesti mesajele si sa raspunzi la ele in loc sa maninci este nesanatos si oricit de mult ti-ar "place" stilul meu iti recomand sa maninci inainte de a posta raspunsuri. Daca nu vei urma acest sfat vei produce in continuare mesaje ilizibile si nu cred ca urmaresti acest lucru.

Descoperirea de catre tine a butonului "Page Down" si folosirea lui in locul rotitei de derulare sau a tastelor sageti este poate pentru tine o experienta de neuitat si de aceea ai tinut sa le-o impartasesti tuturor. Forumistii (printre care ma numar si eu) sint insa nedumeriti de ce a fost nevoie sa renunti la rotita sau la tastele sageti atunci cind mi-ai citit mesajele. Cred insa ca tocmai ai dezvaluit in public faptul ca tu nu citesti mesajele mai lungi postate pe forum si cauti cu infrigurare sfirsitul acestora pentru a putea posta cit mai repede un raspuns.

Situl meu iti va fi de mare folos pentru ca el este destinat incepatorilor care prefera sa citeasca on-line manuale pentru aplicatiile internet in loc sa citeasca o carte tiparita avind acelasi subiect. Este insa nevoie sa treci de pagina principala pentru a avea acces la continut.

Termenul "explorator" folosit de mine pentru Internet Explorer nu il consider o inventie a mea. Iti recomand sa deschizi cartea "Crearea paginilor web cu HTML 4" scrisa de Dave Taylor si publicata la editura Teora in anul 1999. Traducatorii cartii folosesc termenul de "program de explorare" sau "program de navigare" atit pentru Internet Explorer cit si pentru Netscape Navigator. Primul termen este folosit cu precadere si il gasesti la paginile 30, 32, si de altfel pe tot parcursul cartii. Chiar si in tabla de materii poti observa doua subcapitole si anume "HTML si programe de navigare" si "Alternative pentru programele de explorare Web de tip text". Alegerea termenului de explorator de catre mine este explicata in sectiunea "Programe" a manualului Internet Explorer.

Folosirea unor termeni mai putin obisnuiti de catre mine se bazeaza pe criterii lingvistice. Chiar daca as explica aceste criterii pe larg sint forumisti a caror ratiune este intunecata de ura, in asa fel incit daca as deschide un topic pe aceasta tema ar insemna sa produc de fapt doar o continuare a acestui fir de discutie. Eu folosesc pe situl meu atit cuvinte inventate de mine (cum este "flamboi" pentru "flame war"), cuvinte a caror traducere este preluata din dictionarul englez-roman (de exemplu nickname = porecla) si cuvinte a caror traducere a fost preluata din alta parte pentru ca mi s-a parut potrivita. Un astfel de termen este "mel" folosit de mine in loc de "mail" (e-mail) care este prescurtarea de la "mesagerie electronica". Acest termen a fost propus de Academia Franceza cu multi ani in urma ca o alternativa la termenul englezesc si poate fi intilnit pe unele din siturile in limba franceza.

MERCUTIO BENVOLIO

Daca este adevarat ceea ce sustii tu atunci cred ca forumistul War ar trebui sa aiba curajul sa-si dezvaluie identitatea adevarata si nu sa se ascunda in spatele unei clone. In orice caz il voi ignora in continuare.

ANNALYZER, CAIN, DEAD GHOST, DXN, MARCH_HARE, MARIKO, MI_, OSY, OBY ONE, SALGADO88 , VIR 2000, WAR : Persoanele cu aceste porecle sint ignorate de mine pe acest forum si nu vor primi raspuns la mesajele postate.

Noi intrari pe lista de persoane ignorate : DANUTZ, JINXIE.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Old 26-05-2003, 19:19   #102 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

muntealb, nickname nu are intelesu' de porecla, ci de pseudonim - banuiesc ca stii diferenta dintre cele doua.

Quote:
Originally posted by muntealb
Sfatul tau cu privire la observatiile "pseudo-psihiatrice" nu il pot lua in seama pentru ca vine de la o persoana care are in mod clar o fixatie anala (termen psihanalitic) evidentiata de folosirea unei expresii precum "clisma intelectuala" si de dorinta de a fi ignorat.
"Cu si despre Jinxie. Memorii contemporane", pag. 7©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2003, 19:43   #103 (permalink)
Registered User

Trebuie sa recunosc ca posturile marca 'muntealb' imi creeaza o stare de satisfactie. Nu stiu cat e de intelectuala, dar oricum nivelul de endorfina e peste medie. Nu prea m-am 'prins' care sunt acele opinii ale domniei sale care pot fi combatute ...
Quote:
Faptul ca unii forumisti continua sa posteze injurii la adresa mea arata faptul ca nu sint in stare sa vina cu argumente pentru a-mi combate opiniile.
... probabil ca forumistii nu au ce combate, atunci ei distrug.
Oricum, dupa fiecare post de-al sus-amintitului, am o senzatie ciudata si perversa ca sunt mai destept , insa nu suficienta ca sa-mi dedic timpul scrierilor sale gen 'manualul incepatorul in pc' sau 'analiza deviatilor din forumuri', citez din memoria mea saraca si nevolnica. tot ce pot concluziona, statistic vorbind, acest forumist a reusit sa ignore aproape toti participantii la topic, si sa-i jigneasca absolut egal ( sau {la} mai mare, ) la randu-i...
Pacat ca e atat de inflexibil, altfel topicul ar fi fost mult mai interesant...

vir2000 is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2003, 19:54   #104 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Este extraordinar......
Mi-ai raspuns desi eram ignorat.....
Nici nu sti ce satisfactie am
ok vad ca ai continuat sa ramai in starea de obtuzitate in care ai inceput primul " FIR " de pe forum... perfect
Continua cu ignorarile pana ce ai banat tot forumul.... si apoi continua sa vb singur

Imi pare rau ca iti irosesti timpul in asa fel.... ai putea sa faci ceva mai util... like sa refaci manualul de utlilizare a compului..... cu termenii necesari in engleza sau sa inveti sa folosesti in mod adecvat termeni It ..... in limbajul uzual ( eng-ro)

Sau poate ai putea sa iti iei o viata.... o prieteana ceva

Stii cum zice romanul : It might Help

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2003, 21:47   #105 (permalink)
Registered User

Danutz's Avatar

Quote:

Daca nu stiai cred ca este cazul sa afli acum faptul ca risul poate fi si un semn de simplitate intelectuala, lucru evidentiat foarte bine de expresia "ride ca proasta in tirg". Forumul este un "tirg" de opinii si ca urmare expresia pomenita mai sus ar trebui sa te puna pe ginduri.
asta e punctul tau de vedere .... stii cum se zice: fum fara foc nu iese ..poate ca in momentul in care provoci aceasta senzatie mai multor oameni ar tebui sa incepi sa te intrebi daca nu cumva esti "amuzant"
si vezi ca se zice "targ"..respectiv "rade"

Quote:
Descoperirea de catre tine a butonului "Page Down" si folosirea lui in locul rotitei de derulare sau a tastelor sageti este poate pentru tine o experienta de neuitat si de aceea ai tinut sa le-o impartasesti tuturor. Forumistii (printre care ma numar si eu) sint insa nedumeriti de ce a fost nevoie sa renunti la rotita sau la tastele sageti atunci cind mi-ai citit mesajele. Cred insa ca tocmai ai dezvaluit in public faptul ca tu nu citesti mesajele mai lungi postate pe forum si cauti cu infrigurare sfirsitul acestora pentru a putea posta cit mai repede un raspuns.
e foarte simplu cantitatea de informatie utila pe care o receptionez din posturile tale kilometrice e identica in ambele cazuri - scroll cu sagetile sau scroll folosind "pagina jos" - identica cu 0(zero) (asta dupa ce scot injuriile aduse forumistilor si traducerile alambicate si inutile ale unor termeni IT ( TI - in ro) )

Quote:
Situl meu iti va fi de mare folos pentru ca el este destinat incepatorilor care prefera sa citeasca on-line manuale pentru aplicatiile internet in loc sa citeasca o carte tiparita avind acelasi subiect. Este insa nevoie sa treci de pagina principala pentru a avea acces la continut.
site-ul tau este "useless" - nefolositor .... toate informatiile de acolo le gasesti foarte usor in helpul softurilor explicate de tine ... daca ar fi niste kestii mai subtile explicate as fi inteles, ina de informatii gen "automobilul se conduce folosind volanul" sau " 1 +1=2" , crede-ma nu era nevoie ... e plin netul de ele ....oricum site-ul aduce a unul facut pentru blonde sau politisti...sau pentru uz personal....

Quote:
Termenul "explorator" folosit de mine pentru Internet Explorer nu il consider o inventie a mea. Iti recomand sa deschizi cartea "Crearea paginilor web cu HTML 4" scrisa de Dave Taylor si publicata la editura Teora in anul 1999. Traducatorii cartii folosesc termenul de "program de explorare" sau "program de navigare" atit pentru Internet Explorer cit si pentru Netscape Navigator. Primul termen este folosit cu precadere si il gasesti la paginile 30, 32, si de altfel pe tot parcursul cartii. Chiar si in tabla de materii poti observa doua subcapitole si anume "HTML si programe de navigare" si "Alternative pentru programele de explorare Web de tip text". Alegerea termenului de explorator de catre mine este explicata in sectiunea "Programe" a manualului Internet Explorer.
dave who ?????? hai sa fim seriosi din 99 pana acum au truct multi ani ... oricum traducerea e de cacao, si faptul ca nu-ti apartine nu te scuza.... Ce sistem de operare folosesti? Ferestre nouazeci si opt? Sau trei punct unu?

Quote:
Eu folosesc pe situl meu atit cuvinte inventate de mine (cum este "flamboi" pentru "flame war"), cuvinte a caror traducere este preluata din dictionarul englez-roman (de exemplu nickname = porecla) si cuvinte a caror traducere a fost preluata din alta parte pentru ca mi s-a parut potrivita. Un astfel de termen este "mel" .....
no comment

Danutz is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2003, 21:49   #106 (permalink)
Registered User

Danutz's Avatar

Quote:
Originally posted by Oby One

Sau poate ai putea sa iti iei o viata.... o prieteana ceva

Stii cum zice romanul : It might Help
mai sunt si cazuri fara speranta ...asa numitele "hopeless"

Old 26-05-2003, 23:07   #107 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Mel ... MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assassin, itzi cumpar otomobil de ziua ta, itzi iau ed de Paste, da' te rog eu mult de tot ... potzi sa-l surghiunesti pe individu' de-aici? Gluma-i gluma, da' se pare ca el chiar nu pricepe ... chiar n-are ce face, n-are si el o prietena, un prieten, un job, o scoala, o p**a de frecat, etc? Tre' sa vina aici si sa ne isterizeze cu picatura lui chinezeasca ... cu "Raspunsuri la Mesajele Forumistilor partea 723", cu aberatziile lui cotidiene, cu povestri cu Romtelecom, firu' de discutzie al Ariadnei si niste flamboinici pusi pe fapte mari? Totusi, cat de idiot trebuie sa fii, sa mergi pe paispe mii de forumuri, sa scrii mereu si mereu aceleasi aberatzii, sa te certzi permanent cu "flamboinicii"? muntealb, sunt chiar curios, te excita chestia asta? Ii dai seara in cap gandidu-te ca iar te-ai luat in gura cu forumistii si ca iar i-ai dovedit tu pe totzi, de unul singur? Omule, esti dus ... pe cuvantul meu ca esti dus. Esti un idiot, asta esti.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2003, 23:17   #108 (permalink)
anthrax
Guest

Salgado, exact acelasi lucru am vrut eu sa spun despre posturile tale.
Assassin, se pare ca tu esti tatal acestui forum, taie-l pe Salgado ca l-a facut idiot pe un forumist care noua ne place.

Reply With Quote
Old 26-05-2003, 23:33   #109 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Ma bucur ca itzi place de el. Luatzi-va de manutze si mergetzi in Danemarca. Acolo e legal.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2003, 23:44   #110 (permalink)
anthrax
Guest

Cred ca esti cretin (n-am spus idiot cum l-ai facut tu pe alt user).
Daca imi place cineva trebuie sa ma marit cu el ?
Tie daca iti place o pisica te insori cu ea ?
Si pentru cultura ta in Suedia e legal, nu in Danemarca.

Reply With Quote
Old 27-05-2003, 01:39   #111 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

baieti va rog sa va abtineti de la injurii personale.....

muntelab
daca tu inveti din CITIT carti .. sincer imi pare rau de tine
am citit si eu carti ( doar de amuzament)
-Cum se tine mouseul in mana ( aaa pardon soarecele)
- cum sa invatam word in 1230.300 pasi simpli
-cum sa desenam de la creioane colorate la paint ( aa scuze la tablou pictura ??? )
- cum sa facem pagini web ( aa pardon pagini de paianjen )

-cum sa facem posturi inutile pe forum ( ups asta e scrisa de tine ) ps : am ajuns la pagina 12312523234

totul se invata lucrand.. punand mana pe program si invatand LIVE ( adica pe viu )
cartile de mai sus sunt super penibile si nu genereaza decat hilaritate ......

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 02:17   #112 (permalink)
humper

OCHI's Avatar

Forumul in Flacari

"Chemati pomierii, se-aprind fraierii..."

OCHI is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 09:23   #113 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally posted by Salgado88
Assassin, itzi cumpar otomobil de ziua ta, itzi iau ed de Paste, da' te rog eu mult de tot ... potzi sa-l surghiunesti pe individu' de-aici?
Eu unul nu sunt de acord cu asa ceva. Ar fi doar o pierdere.

vir2000 is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 09:36   #114 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Assassin, itzi cumpar otomobil de ziua ta, itzi iau ed de Paste, da' te rog eu mult de tot ... potzi sa-l surghiunesti pe individu' de-aici? Gluma-i gluma, da' se pare ca el chiar nu pricepe ... chiar n-are ce face, n-are si el o prietena, un prieten, un job, o scoala, o p**a de frecat, etc? Tre' sa vina aici si sa ne isterizeze cu picatura lui chinezeasca ... cu "Raspunsuri la Mesajele Forumistilor partea 723", cu aberatziile lui cotidiene, cu povestri cu Romtelecom, firu' de discutzie al Ariadnei si niste flamboinici pusi pe fapte mari?
Tre' ca voi sa il bagati in seama? Atat de mare este orgoliu' vostru incat tre' sa ii raspundeti la fiecare chestie? Vad ca n-ati invatat inca lectia burvi. Si imi pare bine ca muntealb este foarte civilizat in comparatie cu burvi, astfel ca nu i se poa' imputa nimic. Bravo, muntealb, arata-le ce poti.

Quote:
Omule, esti dus ... pe cuvantul meu ca esti dus. Esti un idiot, asta esti.
Si, inevitabil, banarea s-a produs

We love him©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 12:07   #115 (permalink)
War
Registered User

Nici eu nu inteleg de ce unii dintre voi se crizeaza asa. In mod normal aberatiile lui muntealb ar trebui sa fie prilej de amuzament...

War is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 12:23   #116 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

Quote:
In mod normal aberatiile lui muntealb ar trebui sa fie prilej de amuzament...
who says they're not??!

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 12:29   #117 (permalink)
War
Registered User

Nu ma refeream la toata lumea, dar unii au inceput sa faca spume, si chiar nu cred ca e cazul. Muntealb e chiar amuzant, un soi de mr Bean al forumului

War is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 13:57   #118 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Mai, eu zic ca domnul muntealb (white mountain, pentru prieteni) are dreptate in toate privintele. Spre exemplu: ignora cu succes oamenii pe care nu-i ignora (sau era invers, nu mai stiu), exemplul lui Oby fiind exemplar (deh, simplitatea mea intelectuala ma impiedica sa folosesc alte cuvinte decat "exemplu").

Daca stati si cititi cu atentie posturile lui (nu, nu-s dus cu capu', da' am citit... 90%) veti observa lucruri foarte inteligente si utile spuse de domnia sa. Bine, eu nu le-am vazut, poate si din cauza ca intre mine si el s-a instalat un Baraj al Tacerii Necontrolate (a se citi ignorare totala si neconditionata). Daca cineva poate sa le gaseasca, sa mi le trimita si mie, ii voi ramane vesnic nerecunoscator.

In alta ordine de idei (?), acest flamboi hidos pentru bitzii forumului trebuie sa inceteze! Va dati seama ce pierderi neuronale aveti numai raspunzand la subtilitatile (oare) si jignirile ascunse ale acestui folositor (user) de intre-retele (internet)? Eu recunosc, miliardele de neuroni arse in procesarea si inscrierea unor raspunsuri pseudo-intelectuale mi-au produs o depresie cumplita si o incercare de sinucidere. Sa fie oare din cauza mea?

Make love, not war!
Save the whales!
Free Willy!
Run, Forest, run!
Do you Yahoo!?

Respect de serviciu™

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 14:07   #119 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Cum pun botu' forumistii Funny Mai educativ ca la BB

Salgado, tu stai prost cu nervii?

Funny, funny.

Assassin, nu-l sari pe burvi, da si-n el ca si el a injurat

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2003, 15:05   #120 (permalink)
Registered User

Danutz's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin

Si, inevitabil, banarea s-a produs

We love him©
pardon , se zice surghiunirea ....

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools