![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ati participat vreodata la un razboi inflacarat (flame war) ? | |||
| Da, a trebuit sa particip pentru ca am fost atacat | | 46 | 41.07% |
| Da, eu am fost intotdeauna initiatorul | | 4 | 3.57% |
| Da, am fost atit in postura de initiator cit si in aceea de atacat | | 33 | 29.46% |
| Nu, am ignorat intotdeauna atacurile la adresa mea | | 29 | 25.89% |
| Voters: 112. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #161 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
Este in cautare de noi forum-uri... Nu stiu ce se va face cand o sa le ''termine'' pe toate. De fapt este o lipsa de respect fata de forum-isti. Desi ar putea sa ajute (stiindu-le pe toate) userii in anumite probleme nu o face... E grea coborarea spre lumea celor multi... Pentru el e mai bine acolo, in lumea lui... | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
e interesant ca acesti tip a reusit sa fac un "flamboi" peste mai multe forumuri si site-uri, nu numai in interiorul unui thread, pe un singur forum. oricum, e bun. munte alb esti invitat si la mine pe site sa vezi cum e sa iti iei un mare sut in fund din prima, fara sa ai sansa sa imi reprosezi ca forumul meu nu e o democratie. bleah.
__________________ Ironleft | ||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
Muntelealb, explained (respectiv...ahem...explicat...aaa....pe alocuri): "Asa cum am spus in material flamboaiele se comporta intrucitva similar cu focurile reale in sensul ca au tendinta sa se propage de la un forum la altul". Plus de asta, nu "ard" in "vid". (hint, hint) "Am fost de atitea ori asociat cu Optimus si Burvi incit am sa citesc mesajele postate de acestia. Desi acestia sint de cele mai multe ori denigrati pararea mea este ca s-au transformat in niste legende datorita acelora care cred ca le fac un deserviciu pastrindu-le "memoria" proaspata. Optimus si Burvi sint probabil fericiti ca amintirea lor dainuie inca in mintea atitor forumisti." Si fericiti vor ramane pana la adanci batraneti... "Eu credeam ca am inventat cuvintul "flamboi" prin alaturarea unor parti ale cuvintelor "flama" si "razboi"." Sa nu uiti sa-l patentezi! "Eu nu am fost surghiunit ("banned")". ![]() "Ai avut vreo experienta cu un razboi inflacarat?" Cred ca tu ai mare nevoie de o "experienta" ![]() "Nu stiu cu cine te vei razboi (flamboi)." Repet "flamboí" ! "Forumistii (tu, de exemplu)" " un gest cu aspect paternalist ("patronizing")" ... "jurnalist - journalizing, shintoist - shintonizing etc etc " "Mesajul tau ("1+1=2 The End") este extrem de criptic si ar trebui sa-l detaliezi". Intr-adevar, e "extrem" de criptic "Avem de-a face cu o tentativa clasica de intoxicare ("inducere in eroare")". N-ai gasit idiomul englezesc pentru "inducere in eroare"? "un absurd incomensurabil" ... intr-adevar, absurdul este incomensurabil. "Nu am fost anuntat de luarea masurii de surghiunire printr-un mesaj de posta electronica asa cum ar fi fost corect si nu mi s-a permis sa contest decizia". Welcome to the Real World (tm). "Vizitati situl apasind pe butonul WWW aflat in partea de jos a fiecarui mesaj postat de mine." "Pentru aceasta situatie paradoxala in engleza se foloseste expresia "he is in denial" ( e intr-o stare de negare [a adevaratelor sentimente]).". "The sinner's mouth speaks the truth", "Green horses on walls", "Saturday's water" samd "a poreclei ("nickname")" ![]() "DXN foloseste o variatie mai sofisticata a metodei sugerind existenta unei vieti interioare existenta la multi oameni (nu la toti!) dar care in cazul meu m-a acaparat complet eu nemaiputind sa ies din aceasta." Adevarat cacaparat! "ar fi cazul sa incerce sa traiasca si viata adevarata (se foloseste expresia "get a life")". Bun sfat! ![]() "Trebuie sa fii atent ceea ce iti doresti, altfel dorintele s-ar putea indeplini peste asteptarile tale". Se foloseste expresia "be careful what you wish for, because you might just get it"? ![]() "se poate presupune ca sint o categorie aparte de masochisti care resimt o satisfactie puternica atunci cind sint ridiculizati". Ai dreptate, mare conducator! ![]() "In cazul Price.ro ar fi trebuit sa postezi strict la subiect fara a incerca sa intri in polemica cu mine, tinind cont de faptul ca fusesem adversari cu citeva luni in urma pe forumul Chip". Asteptam noul articol din Codu' Penal (c) MunteleAlb. "flamboinicii". ![]() "Flamboiesc, deci exist" ![]() "Metoda de atac folosita in acest caz este "Barajul de Comentarii Negative""... impruna cu lacul de acumulare si hidrocentrala aferente... "sfaturile de genul "get a life". Ridicolul unor astfel de atacuri este evident si cea mai buna masura de raspuns este ignorarea lor cu desavirsire." Se folosete expresia "follow your own advice". "Acest lucru mi-a permis mie sa-mi postez mesajul initial". Sa "postez"? Vrei sa zici "sa public", sau ceva asemanator, nu-i asa micul meu Pruteanu? "poate fi postat". Idem. "Sfirsitul citatului din SALGADO88". Multumim pentru atentionarea explicita, altfel nu ne-am fi prins ![]() "insa faptul ca nici un forumist nu a dorit sa comenteze materialul meu despre flamboaie nu mi se poate imputa mie". Blame Canada!! "Pe de alta parte firul de discutie este un fel de material didactic pentru cei interesati de flamboaie si mai ales de modul in care acestea pot fi tinute sub control daca se aplica masura extrem de utila a ignorarii flamboinicilor". Se foloseste expresia "La.profesore.di.lingua.xxx.avi". "Adevarul este ca majoritatea forumistilor nu citesc nici cu placere si nici cu interes mesajele care includ injurii". Vorbeste in numele tau ("speak for yourself"). "majoritatea forumistilor vor "sari" pe viitor peste mesajele celor care au obiceiul sa foloseasca invective.". Asta sa le spui tu pe forumul tau, aici "sarim" peste ce dorim. "Toti oamenii care injura o fac in momentele lor dificile, de exemplu atunci cind nu le iese ceva.". Serios? Pai eu acum sunt intr-un moment foarte "facil", si totusi... F**K YOU! (see...it's fun!)"La fel ca in viata reala pastrarea calmului este cea mai buna metoda de a te asigura ca vei iesi invingator dintr-un conflict". Vezi mai jos, "baietii de cartier". "si anume "to enforce the rules"". Oops! Nici o traducere? (oricum, mai bine decat un "a enforsa rulele")"Una dintre greselile de neiertat care se poate face este sa mergi in locul unde isi fac veacul "baietii de dupa blocuri" si sa le spui in fata ca ai un sentiment de superioritate fata de ei, sentiment la care nu vei renunta niciodata chiar daca este nefondat." Acum aflam si noi cum ai ramas tu traumatizat si complexat. Dar oricum... e bine ca ti-ai pastrat calmul "Marea majoritate a internautilor". Intern-autilor? De ce nu "intrelegaturautilor"? ![]() "Mesajul tau este foarte confuz (greu de inteles) si este scris intr-o stare de excitatie produsa de senzatia de foame asa cum recunosti tu insuti". Ca de altfel toate mesajele TALE ![]() "sint forumisti a caror ratiune este intunecata de ura" GRRRROAAAAARRRR!! ""mel" folosit de mine in loc de "mail" (e-mail)". Personal prefer El-Mel! "Una din caracteristicile ceausismului era tocmai rastalmacirea orwelliana a realitatii de catre propagandistii care incercau sa convinga populatia ca albul este negru si invers" ![]() "mesajele doar daca faci clic pe legaturi". Respectiv pe "hiper-legaturi"... si favoritul meu, cu care inchei... "Pentru un flamboinic adevarat lista de persoane ignorate este aceeasi cu lista de persoane favorite" !!!
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
pana la urma cum e, muntealb=burvi=optimus ?! mie personal mi se pare foarte amuzanta toata istoria asta, desi cred ca pe moderatori/admini nu ii prea incanta. am descoperit ramasitele lui burvi pe zeci de forumuri, de fapt cred ca nu exista forumuri pe care sa nu fi postat ... incredibil ce poate face un om cand are timp de pierdut | ||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #174 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
Optimus, a carui ultima reincarnare aici pe forum a fost balaurul (va amintiti, cel care sustinea violent PSD) e un tip chiar inteligent si cultivat in domeniul lui favorit, istoria - dar degeaba, caracterul lui insuportabil, violent si ranchiunos, ii anihileaza calitatile si il transforma in pacostea forumurilor. Datorita calitatilor de care ziceam, prima impresie pe care o lasa e buna - dar gustul placut nu dureaza mult si problemele de personalitate nu intarzie sa iasa la iveala. Nu mai tin minte pe ce forum (rival ) fusese primit cu bratele deschise, compatimit pentru banarea CG (ca un dizident persecutat politic ), primise imediat ca si custom title "cel mai banat forumist" - ca in scurt timp sa se lamureasca si aia si sa-l baneze la randul lor, exasperati. Practic el nu se poate abtine pe termen lung.Valentine, cauta topicurile despre politica, sunt o multime si toate sunt pline de "vestigii ale lui Optimus".
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Guest |
"Aici cred ca gresesti - mie cel putin Optimus mi s-a parut mai inteligent ca burvi. Optimus, a carui ultima reincarnare aici pe forum a fost balaurul (va amintiti, cel care sustinea violent PSD) e un tip chiar inteligent si cultivat in domeniul lui favorit, istoria - dar degeaba, caracterul lui insuportabil, violent si ranchiunos, ii anihileaza calitatile si il transforma in pacostea forumurilor. Datorita calitatilor de care ziceam, prima impresie pe care o lasa e buna - dar gustul placut nu dureaza mult si problemele de personalitate nu intarzie sa iasa la iveala. Nu mai tin minte pe ce forum (rival ) fusese primit cu bratele deschise, compatimit pentru banarea CG (ca un dizident persecutat politic ), primise imediat ca si custom title "cel mai banat forumist" - ca in scurt timp sa se lamureasca si aia si sa-l baneze la randul lor, exasperati. Practic el nu se poate abtine pe termen lung.Valentine, cauta topicurile despre politica, sunt o multime si toate sunt pline de "vestigii ale lui Optimus"." Ce nostim e felul in care micilor perciunati le place sa vopseasca adevarul dupa bunul plac .In primul rand ca n-am mai postat pe acest forum de vreun an,asta asa,ca sa incepem cu partea cea mai amuzanta.Probabil ca orice user care poate lega cateva fraze devine automat Optimus,chestia asta e magulitoare,nu neg .In al doilea rand,prezenta mea destul de lunga pe forumul Chip s-a datorat in buna masura faptului ca adminul de acolo,Toshy,avea ceva mai mult creier decat altii,si nu se vexa precum persoanele nemobilate la mansarda,dar cu pretentii.Am stat bine mersi pe Chip cat timp Toshy a fost admin,in ciuda animozitatilor create,cand el a plecat de la Chip,succesorul nu se numara printre fanii mei,asa ca lucrurile s-au rezolvat simplu,dupa reteta CG .Oricum,povestea de la Chip mi-a demonstrat clar cum merg lucrurile in acest domeniu,asa ca ulterior n-am mai creat useri pe aici decat pentru a ma mai amuza nitel cu clientii mei vechi.Distanta dintre povestea reala si balmajelile lui amyduzzu (pardon, Mercutio ) vorbeste destul de elocvent despre mizeria morala in care se scalda unii dintre cie care nu ma au la suflet pe aici,chiar daca omul pare a avea si unele aprecieri magulitoare la adresa modestei mele persoane.In fine,prin natura profesiei si printr-o coincidenta legata de ceea ce pare a fi o pasiune comuna,cred ca am unele indicii despre cine ar putea fi de fapt balaurul,asa ca voi urmari cu nedisimulat interes evolutia ulterioara a evenimentelor .Lucrurile ar putea lua o turnura foarte amuzanta,in vreo doua saptamani.P.S. Cred ca Black_elf e copilul ala decerebrat care posta mai demult pe topicurile cu AoE .
| ||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
A propos de Munte Alb si de nebunia lui inofensiva ... ia cititi AICI ... va recomand sa cautati toate posturile dementului, si-a facut cateva clone si si-a batut joc de forumul ala ... si de bietii nevinovati care i-au cazut in plasa ... bietul Munte Alb era un copil nevinovat pe langa asta !
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|