![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2001 (permalink) | ||
|
La asta m-am gândit şi eu, dar (1) calculatoarele nu sunt instalate acum acolo (2) nu existau lambriuri când erau calculatoare în sală (3) singura persoană de sex masculin care intră în sala aia şi nu e elev nu arată ca altceva.
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #2004 (permalink) | ||
|
Poza e facuta la Colegiul National "Viilor",in sala de informatica.Aveam un examen atunci acolo,si un coleg mi-a facut poza.Banuiesc ca fundalul seamana cu cel din Cosbuc din simplul motiv ca majoritatea scolilor au fost dotate cu acelasi model de calculatoare (unii edili & fostul prim-ministru au alocat fonduri pentru toate unitatile de invatamant de stat,si e foarte probabil ca cineva sa se fi ocupat de procurarea de calculatoare pentru toate odata).Iar lambriurile sunt identice in toate laboratoarele de Info din majoritatea scolilor si liceelor din Bucuresti si orasele invecinate.Veti rade,dar chiar si profele de Info sunt aproape identice.Acelasi tip de a se imbraca,acelasi fel de a zambi,chiar acelasi fel de a flirta (cine isi permite),aceleasi reactii,aceeasi voce la telefon,acelasi fel de a se adresa elevilor,acelasi mod de a-l primi (clasic la romani,de altfel) pe examinator cu ofrande,vorba lui Assasin.Uneori,tind sa cred ca sunt in Truman Show.Se schimba doar decorul si costumele,iar eu,desi umblu prin multe scoli,de fapt ma duc in aceeasi clasa si vorbesc cu aceeasi actrita,falsa profesoara de Info.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #2011 (permalink) | ||
|
Ai dreptate mariko cu lambriurile,dar ma gandeam ca de cand nu am mai trecut pe acolo lucrurile s-au mai schimbat,mai ales ca liceul a trecut prin destul de multe transformari in ultima vreme.(cel putin din ce am observat eu). Eu m-am luat si dupa scaune care seamana destul de mult. Iar la faza cu toate profesoarele de info nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am cunoscut prea multe.In schimb ofrandele aduse examinatorilor... aici pot sa iti dau dreptate,am vazut destule faze de toata jena. (nu am nimic cu fosta mea profa,doar ca asta e adevarul).
__________________ English motherfucker! DO YOU speak it?? | |||
|
| | #2013 (permalink) | ||
|
Am mai gasit
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 Last edited by marqq; 16-12-2005 at 04:50.. | |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
chiar stau si ma gandesc cum poate o fata asa micutza si dragalasha sa fie cateodata asa de rea si/ori dura (pe forum bineinteles). Nu bat nici un apropo cum ca m-ai fi suparat cu ceva vr'odata ! da am vaz in general pe forum ca te cam certi cu lemea !
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|