![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2061 (permalink) | ||
|
Da, sunt ceva poze cu xiu mai sus, ffs.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
Bai frate...tons of crap si off-topic...ia sa bag io niste poze pe cinste. Sunt facute azi-noapte/dimineata la Paul Van Dyk, de pe forum suntem prezenti io si BlonduGL, plus alte personaje secundare non-forumiste. In prima, ochelarii sunt ai lu' Blondu', iar in ultima sunt io dupa concert, in drum spre casa, infruntand dureri feroce de picior.
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2073 (permalink) | ||
|
Facial Feminization Surgery; used by male to female transsexuals...Pyro noroc ca ai observat abia acuma...ca daca observai acolo... cine stie...poate chiar iti placea...oricum pari destul de happy si pasional (se vede la cat de puternic ai apucat de umar)...ROTFL...
__________________ write once, run anywhere! | |||
|
| | #2074 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #2075 (permalink) | ||
|
Dap...bine au fost o groaza de pe tranced.ro....cred ca in prima de mai jos e m0tanu ....abia mi-am facut si io cont acolo, sper sa-i identific mai bine pe viitor.Tot pe viitor o sa fiu mai atent si cu iepurasii transsexuali...se pare ca dau navala la petrecerile themission...
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
| Quote:
q.e.d.
__________________ Vom şti tot iar ce nu vom şti vom afla! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|