![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #204 (permalink) | ||
|
..pai gandeste-te..ori eu ori ea...oricum ma asteptam din partea ta sa imi spui sa sunt dragutz ...mai avei de spus ca sunt si F@t-abil si gata...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
|
..hmmm...sunt putin invidios pe PMK...nu ma mai joc...credeam ca doar calu' o are mai mare decat a mea
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|