![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #261 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
baubautza, chiar trebuia sa ne arati mucii din nas si aia de sub brat ? Yuk. http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=26437 | ||
|
| | #263 (permalink) | ||
|
Daca nu-s eu cel mai fotogenic nu stiu ce sa zic!!!!!!
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Quote:
Chiar stai sa te uiti la astfel de detalii?
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
Sa iti traiasca!!!
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
Ce fata frumoasa ai. Seamana cu tine
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
lol Osy, de ce eji rau cu persoanele mai putin inzestrate fizic si evident mental. nu e nimic rau in a nu te putea uita dimineata in oglinda fara a o sparge. si da Eu sunt cel mai frumos tip de pe Pamant.
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Multumesc de urari! Pentru Bimm3r: subtil, dar nu sunt din aia. Iar tu daca ai astfel de gusturi poate cauti vreun club, vreun bar, ceva. Eu am alte gusturi si cred ca se vede. Astroid are parerea cea mai solida de pe Pamant, nu o sa aiba probleme niciodata fiindca e asa de sigur, nu-si pune intrebari. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|