![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #21 | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti | hop si eu prima poza : eu facand beta testing unui jackson WRXT :d a doua poza: eu pozand artistic intr-un autocar ![]() | ||
|
| | #22 | ||
| Guest | eu sunt ala imbracat in bucatar... | ||
|
| | #23 | ||
| poza din avatar. Multumiri prietenei mele si lui mir, stie el de ce ![]() Imi cer scuze pentru calitatea pozei atasata (este facuta cu o camera de la servici).
__________________ colorblind | |||
|
| | #24 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003 | Abea ma trezisem ![]()
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! Last edited by Bimm3r; 16-03-2007 at 02:44. | ||
|
| | #25 | ||
| Guest | |||
|
| | #26 | ||
| esti comic, tare comic ![]()
__________________ colorblind | |||
|
| | #27 | ||
| Ma risc si eu sa imi pun poza (27 dec 2003) pe aici. Din cate am vazut eu pana acum sunt cel mai mic asa ca nu fiti rautaciosi ![]()
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #28 | ||
| Quote:
Ai prins-o pe prietena sarutandu-se cu altu'? ![]()
__________________ IT Direct #2 techie | |||
|
| | #29 | ||
| Nop, eram la a 2a coborare dp munte si cum mereu imi umbla prin alta parte mintea mi-am uitat ochelarii ![]()
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
| | #30 | ||
| Ar trebui sa fie ilegal sa pui pe caldurile astea poze cu zapada.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #31 | ||
| Acum 3 saptamani in vama. Eram "indulcit" de fel de fel de beeeuturi.
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #32 | ||
| uratzilor ...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #33 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #34 | ||
| Hideyoshi - am o prietena in Japonia care imi mai face cadouri din cand in cand. tricoul e luat in perioada WC 2002 din japonia-coreea sud. on topic - si ce daca suntem nene urati .. macar avem curajul sa ne punem pozele. ia sa te vedem si pe tine . incapi in cadru ?
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #35 | ||
| Quote:
Cu placere man ! ![]() | |||
|
| | #36 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
![]() Si ca sa fiu ontopic, fata si profil. Nu luati in seama fata mea scirbita de viata ![]() | ||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | This is sum scary shit.Alexandrus iti dorim sedere placuta la Gherla. j/k
__________________ The future holds many possibilities. | ||
|
| | #38 | ||
| Quote:
Crusher, AxA....LA APEL !!!
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #39 | ||
| P.S. Damm...nu m-am mai barbierit de 1 luna........
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #40 | ||
| ok, free willy ![]()
__________________ tokyo.plastic.+ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|