![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti | this is really disturbing....ok let me guess the chickens were crossing the road,those two guys were driving that dacia but they avoided the chickens and ended up in a ditch??
__________________ The future holds many possibilities. | ||
|
| | #42 | ||
| omg ce nubi. auzi, cica io gras ![]() ![]() . hmm... bah da' ce plin de entuziasm par in poze ...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #43 | ||
| damn, grasule radiezi ![]()
__________________ tokyo.plastic.+ | |||
|
| | #44 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #45 | ||
| Nu stiu daca se vede... eu sunt ăla din ochii ei ... sau ma rog... eram ăla... poza e de acu' 3 ani. A doua poza e mai recenta... in caz ca nu va dati seama... lucrez la gaze .
__________________ IT Direct #2 techie | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | o fotografie recenta... eram la munca...mhm ![]()
__________________ Linux User ID: 327811 | ||
|
| | #47 | ||
| dumneamea, la Izvorul Muntelui acum juma' de an si in tari mai calde acum 2 ani ps. acum mi-am dat seama ca nu prea am poze cu mine, tot fac la altii | |||
|
| | #48 | ||
| This is the real me Last edited by Indra; 29-07-2004 at 23:26. | |||
|
| | #49 | ||
| Kiss me I'm charming ![]()
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 30-09-2006 at 13:45. | |||
|
| | #50 | ||
| gata....dau barba jos ![]()
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #51 | ||
| Pet, te-ai ingrasat, rusine sa-ti fie ![]() Am gasit poza asta de la mare prin calculator...
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #52 | ||
| luati-o ma !
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. Last edited by Virusssss; 30-07-2004 at 16:34. | |||
|
| | #53 | ||
| Si in spate racoroasa mare a nordului . Nerecomandat celor care vor sa faca plaja. (Pletele si ciocul sunt recente )
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| | #54 | ||
| Join Date: Aug 2001 | PET, aia nu e barba, sunt trei f....e. Fire, fire am zis ![]() Sa vezi ce Fidel ma fac eu dupa 2 saptamini neras, te sperii. | ||
|
| | #55 | ||
| Er, be afwaid, be vewy vewy afwaid.
__________________ “Hello. I’m Hash’ak’gik.” it said. “Hello.” Replied Mortanius, looking up at it. "I’m going to possess you now.” it politely said. "Oh shit" | |||
|
| | #56 | ||
| Si o poza cu mine. ![]() | |||
|
| | #57 | ||
| Quote:
stiu ca nu e barba....dar na...io-s mai mic :P Sandman, nu m-am ingrasat, eram gras ![]()
|
| | #58 | ||
| MasterB, sa-nu trag una daca nu semeni leit cu un vecin de-al meu. Pe unde stai ? ![]()
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #59 | ||
| asta se gaseste pe intranet-ul de la mine de la munca. este destul de recenta, in curand imi scot copcile | |||
|
| | #60 | ||
| lol da' ce-ai facut? te-ai impiedicat? ![]()
__________________ Powerball: Division 1 | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|