![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #61 | ||
| Noooo... s-a lovit cu capul de "un calorifer cu cinci elementi". ![]() Saracu'™
__________________ IT Direct #2 techie | |||
|
| | #62 | ||
| da-l naibii ca e manarit cu adobe.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #63 | ||
| astea sint conditiile de la mine de la munca ... ps: al dreaq bisti, ma urmareste peste tot! | |||
|
| | #64 | ||
| Colonele, da' unde lucrezi, in Legiunea Straina?
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #65 | ||
| Aoleu, Colonele, esti tu belea da' de data asta te-ai depasit ![]() Mortala poza, recidivist (dupa zarul ala tatuat pe mana) ? Ma pun si eu cu pretena pe aici.
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #66 | ||
| uuuu... incepem cu pr0n... nice !
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 | Quote:
| ||
|
| | #68 | ||
| AUCH....altceva nu pot sa spun. | |||
|
| | #69 | ||
| Quote:
)) In plus seamana leit cu sora-mea, poate pe ea oi fi vazut-o )) Si in plus o iau ca pe un compliment, mai ales ca sunt cu ea in poza Stam impreuna de aproape 2 ani, locuim impreuna, iesim impreuna si stam bine merci departe de comentariile invidiosilor ![]()
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. Last edited by Gizăs; 02-08-2004 at 16:06. | |||
|
| | #70 | ||
| Caligula, inca nu m-am decis ce-mi place mai mult la tine, prietena sau compul ![]() Oricum, pare fata draguta, asa ca sincere felicitari din partea mea.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #71 | ||
| propun schimbarea titlului thread-ului din "pozele forumishtilor" in "pozele cu femeile forumishtilor".... pentru clatirea ochilor si indepartarea coshurilor. ... si ca sa nu se mai spuna ca n-avem femei mijto ![]()
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #72 | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti | si forumistele posteaza tot poze cu femei ? ![]() | ||
|
| | #73 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Yeap, asa ar trebui. | ||
|
| | #74 | ||
| pe mine nu ma intereseaza prietenii lor ![]()
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #75 | ||
| nu mi se pare normal sa umpleti threadul cu comentarii de puberi si sa dai peste o poza la 5-6 pagini. Propun sa nu se mai faca comentarii tampite si sa se posteze exclusiv poze la fiecare post. (cu comentariile userului respectiv).
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #76 | ||
| iata si o poza dupa ce m-am refacut (dupa cum se vede, iau medicamente ) ... totusi mai aveam o vanataie in frunteps: poza e subtire si lunga, exact ca mine | |||
|
| | #77 | ||
| hehehe, eu cu pretena la liberty parade... :fuckoff: | |||
|
| | #78 | ||
| Quote:
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #79 | ||
| Quote:
it`s me! you.... pet ![]() | |||
|
| | #80 | ||
| daca un baiat posteaza o poza cu 2 persoane (baiat + fata) si pune text explicativ "eu cu prietena mea" ... tu il intrebi cine e baiatul din poza? ps: spune-mi si mie ce narcotice iei ca tare as vrea sa iau si eu sa ma simt la fel de "in nori" ca tine ![]()
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|