![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| Dominus, asta era una din asa-zisele prietene de "o zi" ? heh, looks like one. j/k
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free... | |||
|
| | #82 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #83 | ||
| colo ... tot eji admin .. sterge offtopicul si lasa numa pozele. supces !
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #84 | ||
| Cred ca sunt cel mai nou forumist cu poza "I RULE"(American Beauty -> nice movie) P.S. am 23 d fete in clasa, daca vreti pun poze cu toate si spun ca sunt pretenele mele ; a da... motoru nu e al meu (logic n'am eu norokul asta )
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #85 | ||
| offttopic: radu3stripes daca nu ma insel eu se da ban la avatar pus inainte e 100 de posturi ![]()
__________________ colorblind | |||
|
| | #86 | ||
| nu se mai da nimic, e scoasa regula asta daca nu ma insel | |||
|
| | #87 | ||
| Kruger is the man! Are dreptate n-am dat nici un sfant. D pe 1 august m-am inscris si eu si am vre'o 29 de "poaste" asa ca sunt destul d nou; nu?
__________________ My rims never spin to the contrary You'll find they're quite stationary | |||
|
| | #88 | ||
| aaaa acum mi-am dat seama. "Pozele forumistilor" nu se refera strict la poze cu forumisti sau poze DOAR cu forumisti. Asa ca simt nevoia ![]() Astfel pun poze noi cu mine, cu o viitoare forumista, cu forumistul HanSS care a fost trezit la 2 dimineata pe intuneric de prietenii lui, in timp ce visa la cine stie ce (lumina e de la blitz), cu forumistul Oka (inconfundabil) si nu in ultimul rand o poza cu mai multi forumisti care se arunca in cap (printre care.. cel mai vizibil este iar, hans).
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #89 | ||
| and then again
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #90 | ||
| lu Hanss mergea aplicat un garou, chiar si in postprocesare cu adobe. era mai trendy ! ![]()
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #91 | ||
| Sau modificata coperta revistei de langa el.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #92 | ||
| Mishulica no offense man, dar viitoarea forumista arata mai bine intre femei decat tu intre barbati. Dar asta nu conteaza, barbatii trebuie sa aiba cu totul alte calitati decat frumusetea nu? Eu de exemplu sunt artist in olo. LOVE U. | |||
|
| | #93 | ||
| Kruger: are you gay or smth?
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #94 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Nu cred, sau sper ca nu, dar gindeste cam gay ![]() Just kidding. | ||
|
| | #95 | ||
| Mey...nu sunt gay. Inca imi plac femeile si inca rau. | |||
|
| | #96 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Dar ele te plac pe tine ? ![]() | ||
|
| | #97 | ||
| Bineinteles ca mai putin decat as vrea eu, dar oricare din noi are aceasta problema. | |||
|
| | #98 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Nu chiar, eu am alta problema, ma plac prea mult si/sau in alt fel decit as vrea eu ![]() | ||
|
| | #99 | ||
| inseamna ca esti printre putinii "alesi" - fericitule, poate o luam pe coaja pt offtopic. | |||
|
| | #100 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Nu m-ai inteles. Ele ma plac, insa eu aveam o mica problema, sunt prea timid, si nici nu stiam cum sa pun problema, ca ele ma luau drept prieten/amic, si parca rolul asta nu prea imi placea. Dar am rezolvat problema, am prietena, ne intelegem super, imi place de ea la nebunie, asa ca.....that's it. PS. Sorry ca am dat-o in offtopic. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|