![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Nu se posteaza poze la caterinca, neclare sau prelucrate. Daca nu aveti poze care sa nu intre in categoriile astea, abtineti-va. 2. Sunt permise pozele cu nevasta, prietena, copilu', bunica, catelu', purcelu' si diverse peisaje, atat timp cat sunteti in centru' fotografiei, in sensu' ca reiese ca fotografia va infatiseaza in principal (si) pe voi. 3. Nu ma astept si nici nu imi doresc ca pozele sa nu fie criticate, insa sa o faceti cu bun-simt si incercand a nu jigni interlocutoru'. 4. Discutiile legate de poze sunt considerate offtopic din momentu' in care deviaza spre alte subiecte. Daca se vad eforturi in a readuce discutia pe fagasu' normal, se vor acorda circumstante atenuante sau, in cazuri exceptionale, se va da doar un avertisment. ©Assassin |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #16841 (permalink) | ||
|
Am facut sala doar 2 luni , in vara asta , dupa o perioada de 3 ani de pauza . Am lucrat si picioare , dar la mine se pune mai greu acolo avand 2,03 m inaltime si constitutie de ectomorf la origine .
__________________ Stoc nou de tacuri de biliard , preturi reduse substantial deoarece se apropie perioada sarbatorilor ! tel. : 0724864552 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #16848 (permalink) | ||
|
mai scoate si tu mainile din buzunare si punem si poza ca sa fim in trend cu forumistii care adora zapada
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #16849 (permalink) | ||
|
Mie nu imi place. Prefer nisipul
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Asus nVIDIA 9600GT TOP 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [Hitachi HDT725032VLA360 320GB + WDC WD2500AAJS-00B4A0 250GB][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #16860 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|