![]() |
| | #1 | ||
| Stranduri Care stie bre, in Bukale, un strand curat si fromos, sa merg si eu simbata cu ****rea, sa ma balacesc????? Ca tare mi-e frica pentru pielea mea... Sau poate o piscina la care sa pot intra? ha? THNX anticipat.------------------ HOWGH!!!
__________________ ovidius over! | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Bucuresti, RO | Iti recomand cada din propria-ti baie. Curat, sanatos... Soarele poate ajunge printr-un ingenios sistem de oglinzi... Serios: singurele mai curatele sunt in marile hoteluri, dar la banii astia, mai bine te sui in tren si cobori pe litoral! Weekend ferice itzi doresc! | ||
|
| | #3 | ||
| THNX! Am gasit vreo doua oglinzi. Daca mai gasesc doua m-am scos. De eclipsa nu stiu ce o sa fac... Vaya con dios! Ovidius OVER!
|
| | #4 | ||
| Am auzit ca e un strand particular in Titan linga lacul IOR. 'ci'ca are apa limpede ca cristalu'. Stie cineva ceva? ------------------ HOWGH!!!
|
| | #5 | ||
| Guest | Eu zic sa va feriti de stranduri si piscine, ca de drakku' (nu de tine, Deto). Oricat ar fi de curata o piscina, ajunge sa intre un singur om cu vreo problema dermatologica si s-au procopsit toti care au intrat in piscina dupa el. Eu sunt patit cu fosta piscina olimpica de la Hotel Parc - C-ta, si de-atunci nu ma mai apropii de piscine. Prefer marea, asa poluata cum e. | ||
|
| | #6 | ||
| Guest | Ovidius: ca cristalu' pe dracu'. E nashpa. Evita-l In rest: piscina de la Hotel Parc. Acolo da nene. Din pacate nu shtiu care mai e dijma la intrare. | ||
|
| | #7 | ||
| Care e cel mai curat strand din Bucuresti? Si cel mai civilizat (lipsit de respectivii negri)?
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: In fata PC-ului | lol...crezi ca o sa gasesti? mai dute la o piscina!cel putin nu e asa murdar si nu sunt asa de multi negrii mititei.. ![]() | ||
|
| | #9 | ||
| dinamo
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #10 | ||
| stranduri in ape naturale din pacate nu mai avem...apele sunt deosebit de poluate, aproape ca sunt bombe biologice...te poti umple de ciuperci de care nu mai scapi cu anii. La piscina e cam scump, dar merita...e cat de cat niste clor in apa aia (ca nu se oboseste nimeni sa schimbe apa la 7 zile cum ar fi normal si nici nu baga substante anti urinare (sa se faca apa verde intens in jurul nesimtitului). Chiar si in conditiile date e de 100 de ori mai sigur la piscina.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #11 | ||
| Off topic Mariko, nu imi place semnatura ta. Avem oameni mult mai inteligenti ca alte popoare de handicapati avansati tehnologic...
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #12 | ||
| mariko, baga faza aia cu "sew me"... | |||
|
| | #13 | ||
| Quote:
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #14 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #15 | ||
| Ok...si piscini decente unde gasim? O.o
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 | Am primit ieri un fluturas cu un nou strand deschis pe undeva pe la Otopeni... am inteles ca are vreo 7-8 piscine, multe topogane, ring de dans, fastfood si restaurant. Preturile erau in jur de 150k de persoana in timpul saptamanii su 250k in weekend
__________________ Postez deci Exist | ||
|
| | #17 | ||
| Ala nu e strand. E Aqua Park ![]()
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 | daca e aqua parc sa inteleg ca se incadreaza in categoria muzeu nu?
__________________ Postez deci Exist | ||
|
| | #19 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #20 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|