Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Ati completat formularul virtual sau din casierii pentru introducerea Fox News?
Da, si voi convinge si pe altii sa o faca. 5 23.81%
Nu, si nu ma intereseaza. 16 76.19%
Voters: 21. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2004, 03:27   #1 (permalink)
Registered User

Post Ajutati-ma in demersul meu

Am si eu o rugaminte la cei ce pot sa-si piarda 1 minut sa completeze casuta cu sugestii si reclamatii a celor de la Astral de aici si sa ceara in 2 randuri sa se introduca canalul american de stiri Fox News. Imi doresc sa bage astia de la Astral macar de probe canalul asta sa vada daca are priza la nisa de public care e interesata de canalele de stiri internationale. Raspunsul lor a fost ca daca se mai gaseste lume care sa ceara canalul asta vor lua in considerare si-l vor introduce, avand in vedere ca cei de la Fox Network au si reprezentanta la noi in tara . Postu' asta era bagat noaptea acum ceva vreme pe B1 da de cand cu chatul nu mai e. Stiu ca unii dintre voi se gandesc ca daca ai cnn, bbc si euronews ce-ti mai trebuie si asta, si mai bine cerem alt post....etc. Ei, sa zicem, e un moft al meu si daca se gaseste lume sa ma ajute in demersul meu ii multumesc de pe acum.

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2004, 07:20   #2 (permalink)
Chaos Master

Entropy's Avatar

Fox News? Blaeah!
Ce, vrei sa vezi cum il pupa aia in cur pe Ion Tufis?

"We decieve
You believe"
- Fox News ™

Entropy is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2004, 09:50   #3 (permalink)
Viitor inginer chitarist

Poate omul vrea sa vada toate parerile (pro si contra SUA ) .Dar din moment ce ai CNN si euronews nu cred ca mai are rost. Totusi parca pe FOX news erau niste talkshowuri interesante .Poate pentru asta ar merita bagat dar erau pe la 3-4 noaptea .Cam tarziu pentru gusturile mele.Un post tare de tv de stiri mi s-a parut acu cativa ani bloomberg . Asta a fost primul care afisa si informatii suplimentare (vezi news barul de la cnn) .

Cosu is online now    Reply With Quote
Old 07-02-2004, 11:25   #4 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Fox news ? Ala e canal ? E ca si cand am avea noi un post tv numit PSD TV.

42 is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2004, 20:50   #5 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

avem mai multe, da' nu le zice asa...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2004, 21:26   #6 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

De ce Fox News si nu Nbc? Si mie imi placeau aia de la fox, but Jay Leno rox.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2004, 21:37   #7 (permalink)
Moderator

o idee buna. le-am scris. ma uitam aproape in fiecare noapte la the o'reilly factor. cel mai tare talk show "serios" pe care-l prindeam..

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 09-02-2004, 03:07   #8 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cosu
Totusi parca pe FOX news erau niste talkshowuri interesante .Poate pentru asta ar merita bagat dar erau pe la 3-4 noaptea .Cam tarziu pentru gusturile mele.
Exact pentru talkshowrile alea il doresc inapoi. Erau super interesante. Iar in ce priveste ora tarzie de difuzare nu e problema, m-am uitat pe grila lor de programe si cele mai importante emisiuni si talkshowuri se dau in reluare de mai multe ori pe parcursul a 24 de ore pentru a fi vizionate de catre toti de pe glob la ore acceptabile. Apropo de asta aruncati o privire aici la lista cu toate tarile unde se difuzeaza Fox News.
Quote:
Originally Posted by ild12
ma uitam aproape in fiecare noapte la the o'reilly factor. cel mai tare talk show "serios" pe care-l prindeam..
Sa fiu sincer 50% pentru amisiunea The O'Reilly Factor imi doresc sa bage din nou canalul asta. Sunt fan Bill O'Reilly, i-am citit si cele 3 carti iar daca introduc astia Fox permanent se poate urmari emisiunea lui in reluare si pe la ora 12 ziua...

Imi pare rau ca vad aici persoane care arunca cuvinte asa in vant fara sa fi urmarit sau fara sa stie despre ce e vorba. Daca acest canal era canalul "lui Bush" mai era cel mai important canal din state? Zeci si sute de milioane de oameni din US si de peste tot in lume care au facut din Fox cel mai important canal de stiri se mai uitau daca vedeau ca sunt manipulati de putere cum ziceti voi? Nu este extrem de simplu cand mirosi ca se incearca manipulare sau chestii partinitoare sa apesi pe butonul de la telecomda si sa dai pe CNN sau pe orice alt canal?
In fine,....nu are rost sa intram in polemici pe chestia asta ca nu vom ajunge la nici un rezultat.
Daca mai sunt oameni care au urmarit si le-a placut in cei 2 ani cat a fost pe B1 ii rog sa mi se alature si sa completeze acel chestioanar cu sugestii sau daca pot si vor sa puna mana pe telefon si sa consume un impuls telefonic sunand la Astral si poate reusim sa-i convingem sa-l bage nonstop. Va multumesc din nou.
Chiar, stie cineva un canal american transmis de astral ?......
Quote:
Your participation can help us to become more widely available. If you wish to get FNC but your signal provider does not carry us, please contact your local cable or satellite company. Providers may hesitate to do business with us unless they realize there is a demand for our service. Showing your support for FOX News is key.

Last edited by Tzeb; 09-02-2004 at 03:37..

Old 09-02-2004, 10:01   #9 (permalink)
Insane Member

Bloom's Avatar

Faux News face propaganda republicana aproape pe fata, asta e clar. Fair and balanced my ass . Dar era oricum de preferat decat prostia aia cu sms-urile. O'Reilly era chiar amuzant prin ineptiile pe care le putea debita. Dar trebuie sa recunosc ca talkshow-ul era entertaining. De fapt din cauza asta cred ca se si uita oamenii la Fox. CNN is too boooring.

Quote:
Originally Posted by Johnny
De ce Fox News si nu Nbc? Si mie imi placeau aia de la fox, but Jay Leno rox.
De acord. Si Conan O'Brien. Si Daily Show, dar din fericire asta se mai gaseste pe net. As vrea si eu CNBC-Europe in loc de Bloomberg pe RCS. O sa le scriu .

Bloom is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2004, 12:34   #10 (permalink)
Moderator

Faux News face propaganda republicana aproape pe fata, asta e clar.
in showul lui oreilly nu e asa clar..

De fapt din cauza asta cred ca se si uita oamenii la Fox. CNN is too boooring.
cnn e mai vechi si are o reputatie mai buna. sa nu uitam c-a "facut" razboiul din golf practic de unul singur. fox e mai orientat spre show dar informatia exista si la ei. personal prefer cnn pentru breaking news si fox pentru analiza.. hannity and colmes, o'reilly factor sau emisiunea lui brit hume.

O'Reilly era chiar amuzant prin ineptiile pe care le putea debita.
o'reilly e un tip intransigent si de asta supara pe multi. prostii spune foarte rar si atunci cand o face isi cere scuze in showuri urmatoare(s-a intamplat de vreo doua ori in perioada cand ma uitam eu). la el.. the no spin zone e chiar asa.. nimeni nu se fofileaza

Old 10-02-2004, 00:29   #11 (permalink)
Registered User

ild12 vad ca ne aflam pe aceeasi lungime de unda...
Ma bucur sa vad oameni care au urmarit si chiar au avut rabdare sa vada despre ce e vorba la Fox News.
ild12 mai fa si tu reclama pe la priteni, rude...poate mai suna sau scrie lumea la astral si se iau masuri.
Multumesc

Old 10-02-2004, 00:35   #12 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Decat Fox News parca tot mai bine e un Telesport...

CBR is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2004, 00:39   #13 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Am si eu o intrebare simpla oarecum on topic. Astral a scos AXN din grila ?? am vrut si eu astazi sa vad ceva pe AXN si nu am mai gasit postul nicaieri in toata plaja de frecvente si nici pe site nici nicaieri nu face referire la acest post tv. Acum o saptamana sau doua ( cand am dat drumul la TV ultima oara ) era AXN.

eBE is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2004, 00:52   #14 (permalink)
Registered User

eBE am raspunsul la intrebarea ta. L-am auzit pe directorul de la astral pe Galati raspunzand la aceasta intrebare.
A zis ca din cauza ca astia de la AXN au crezut ca au reusit sa intre bine pe piata si-au marit pretentiile financiare la nivelul celor de la eurosport si discovery si atunci au fost nevoiti sa renunte pentru ca oricum dadea filme vechi...etc.

Old 10-02-2004, 00:59   #15 (permalink)
Registered User

Quote:
Decat Fox News parca tot mai bine e un Telesport...
Am inteles tot din gura directorului regional pe galati la o emisiune pe care o face in fiecare vineri si vorbeste despre programe, chestii legate de politica firmei, etc. ca anul acesta se preconizeaza introducerea unui nou canal de sport...... Acum sincer sa fiu nu prea am idee ce ar mai putea transmite inca un canal de sport romanesc....Tv Sport au dat si super bowl, dau nhl, o sa inceapa sa dea si NBA....raman putine sporturi de top ce nu sunt acoperite de eurosport si tvsport dar se pare ca-l vor baga anul asta. Oricum fa-ti si tu un thread separat ca vad ca se umple asta cu cereri de alte programe si uita lumea care e sopul acestu thread si anume introducerea canalului FOX NEWS.
Cu telesport.ro e rezolvat asa ca oameni buni faceti presiuni pentru FOX NEWS...

Old 10-02-2004, 22:16   #16 (permalink)
Insane Member

Bloom's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12
prostii spune foarte rar si atunci cand o face isi cere scuze in showuri urmatoare
Da, observ .

Anyway, a aprecia cat de biased e O'Reilly cred ca tine pana la urma de ideologia fiecaruia si daca tu crezi ca el e echilibrat, e dreptul tau sa o faci. Dar nu pot sa nu ma gandesc la niste faze cam stupide din punctul meu de vedere cum ar fi chestia aia cu boicotul produselor frantuzesti sau atitudinea fata de ACLU sau grija usor exagerata fata de valorile traditionale ale societatii americane de exemplu. So, IMHO he's still a conservative right-wing bitch si asta n-ar fi neaparat ceva rau daca n-ar incerca sa faca pe moderatul .

Bloom is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2004, 00:04   #17 (permalink)
Registered User

Bloom, intradevar este cu siguranta o persoana care voteaza partidul republican si pe Bush dar asta nu are nimic de a face cu emisiunea care e impartiala si are de fiecare data ambele puncte de vedere cand se discuta probleme politice ce au o disputa intre cele 2 forte politice ale lor.
Da emisunea care urmeaza imedeiat dupa el hannity and colmes e chiar echilibrata. Unul e republican declarat iar celalalt e democrat declarat iar daca si aici mai poate fi vorba de biased inseamna ca matrix e real.....
Oricum majoritatea oamenilor care se uita la fox cred ca se uita la o'reilly care love him or hate him e audiat de foarte multa lume pentru ca e intradevar un jurnalist si analist de succes.

Old 11-02-2004, 10:32   #18 (permalink)
Registered User

bluesica's Avatar

ba eu nu inteleg omul ne-a rugat sa il ajutam nu sa ii comentam postul da na oricum eu am sa postes

bluesica is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2004, 15:09   #19 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

eu am trimis mail la astral pentru AXN si FOX ... cred ca a ajuns direct in folderul de junk de la ei ... da am trimis

eBE is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 01:28   #20 (permalink)
Registered User

Quote:
ba eu nu inteleg omul ne-a rugat sa il ajutam nu sa ii comentam postul
E bine ca se comenteaza ca este tinut postul sus pe lista la new posts si poate vede mai multa lume asa ca nu ma supar...
Quote:
eu am trimis mail la astral pentru AXN si FOX ... cred ca a ajuns direct in folderul de junk de la ei ... da am trimis
Daca se gaseste multa lume ca tine care insista si vad ca se cere un lucru pana la urma trebuie sa ne ia si pe noi in considerare si sper sa o faca in curand. Daca nu ce e de pierdut? Completarea acelui "formular" dureaza 30 de secunde..... care merita sacrificate pentru o cauza nobila
Stiu ca ma repet si poate par ridicol dar stiti vreun program american pe astral?

Old 12-02-2004, 04:49   #21 (permalink)
DXN
Banned

fox kids nu se poate?
au si desene cu sandy bell? daca nu au, io nu vreau. na!

DXN is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2004, 06:15   #22 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tzeb
Tv Sport au dat si super bowl, dau nhl, o sa inceapa sa dea si NBA...
Esti atat de sigur?

Old 12-02-2004, 09:10   #23 (permalink)
Registered User

Nu sunt sigur de NBA, dar daca a zis omu' ca o sa dea din sezonul urmator inseamna ca asa e atata vreme cat au inceput serios sa dea sporturi americane...

Old 13-02-2004, 02:03   #24 (permalink)
Registered User

Sa revenim la subiectul principal ca vad ca s-a ajuns pe pagina 2 si poate uita lumea obiectivul.
Deci cine doreste (sau nu, ci doar vrea sa ma ajute) Fox News sa merga aici pe pagina cu sugestii a celor de la astral si sa ceara acest program.
10x

Last edited by Tzeb; 13-02-2004 at 04:37..

Old 13-02-2004, 22:28   #25 (permalink)
Moderator

Da, observ
pai vezi.. ce voiai.. sa.. pupe camera

mie grija lui pentru valorile americane si chiar excesul de grija imi place. de multe ori ma enerveaza dar il apreciez pentru ca sustine ceea ce spune si o face foarte bine. altfel n-ar mania atata lume.. imi amintesc acum cearta lui necontenita cu hollywoodul anti razboi sau critica dura la adresa imigratiei ilegale sustinute din banii contribuabililor..
cum spuneai.. opiniile despre el variaza si de obicei se mentin in zone extreme ale spectrului

Old 14-02-2004, 04:11   #26 (permalink)
Registered User

ild12 vad ca ai urmarit mai mult decat necesar... Ce faci acum cand nu mai e pe ecran o'reilly?
Ai sunat, ai scris ai luat legatura cu prieteni, rude etc. sa faca si ei presiuni?
La inceput nu prea il bagam in seama la 3 dimineatza pe o'reilly dar dupa ce am urmarit fara sa vreau de cateva ori am ajuns dependent si a trebuit sa-mi modific bioritmul numai sa pot fi treaz de la 3 la 4 sa vad emisiunea...

Old 14-02-2004, 07:12   #27 (permalink)
Registered User

Tocmai am vazut un reportaj pe EuroNews in care se spunea ca faimosul anlist/comentator de la Fox News, Bill O'Reilly is cere scuze despre cum a fost el sigur de armele de distrugere in masa din iraq si cum americanii ar trebui sa fie ingrijorati de serviciile lor de informatii...
Sa mai zica unii ca e biased...

Old 14-02-2004, 19:47   #28 (permalink)
Moderator

am fost la sediul lor central de aici din cj. cand am platit internetul am intrebat si ce sanse sunt sa introduca permanent programul. ala a zis ca-i o decizie a conducerii si crede ca nu-l baga pentru ca n-ar avea audienta sau pentru ca ar scumpi abonamentul.
ma rog..
in perioada cand urmaream zilnic o'reilly ora de culcare era mereu 5. noroc ca programul meu se desfasura dupa masa..
ma uitam si la geraldo(care ma cam enerva..) si la greta van susteren .. care urma dupa.

Old 15-02-2004, 01:10   #29 (permalink)
Registered User

Quote:
ala a zis ca-i o decizie a conducerii si crede ca nu-l baga pentru ca n-ar avea audienta sau pentru ca ar scumpi abonamentul.
Pai normal ca nu-l baga daca nu-l cere nimeni....
Daca se uneste multa lume si face presiuni sa se introduca nu o sa mai aiba de ales si o sa-l bage. ild12 daca ii freci de fiecare data cand platesti cablu/internetu' si se mai gasesc 100 ca tine tre sa ia in considerare acest aspect.... Poate poate.....

Old 15-02-2004, 01:11   #30 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

100 ca el din cati abonati? Sa fim seriosi... Intr-un final decizia ramane tot a firmei / patronului.

Old 15-02-2004, 01:23   #31 (permalink)
Registered User

Quote:
Intr-un final decizia ramane tot a firmei / patronului.
Asa e pana la urma...dar totusi incercarea moarte n-are...

Old 15-02-2004, 01:45   #32 (permalink)
Moderator

pana la urma piata dicteaza.. daca vor avea cerere mare pentru programul respectiv il vor introduce. pe de alta parte.. sunt convins ca nu vor avea o astfel de cerere probabil am fost singurul din cj care a intrebat de fox news iar in galati.. probabil Tzeb a fost iarasi un caz izolat..

Old 15-02-2004, 03:25   #33 (permalink)
Registered User

Dar nici pentru o gramada de alte posturi nu a fost cerere pana sa le introduca.... Nu am auzit pe nimeni sa aiba o initiativa ca a mea inainte sa fie introdus RTL II sau PRO7 sau mai stiu eu ce post fara audienta prezent acum in grila....
Oricum calitatea postului este cu mult peste CNN si BBC iar daca ar fi bagat, audienta ar fi cu mult mai mare decat a celorlalte canale de news.

Dar de unde sa stie romanul ce e aia Fox News daca nu a avut ocazia sa-l vada niciodata fiindca se dadea de la 2 la 6 dimineata?
De asta zic, ca daca l-ar baga macar de probe la cererea celor ca noi care se unesc sa ceara canalul asta, ar vedea daca si cei mai putin interesati prind despre ce e vorba.....
Pai ild12 daca mai convingi cativa prieteni sau rude sa sune sau sa completeze formularul ala real nu virtual care se gaseste in casieriile lor, si eu fac la fel, si se mai gasesc si cei care citesc threadul asta sa faca acelasi lucru avem o sansa.....
Acum dupa cum bine stiti, romanul nu e pretentios....ce-i dai aia ingurgiteaza.....marea majoritate daca are postul acasa si romantica e multumita, babele in special asa ca noi ce suntem un pic mai pretentiosi, sa zicem trebuie, sa facem front comun si sa nu ne lasam la "vointa" majoritatii de romani care urmaresc televizorul si sa o recunoastem au un nivel mediocru. Nu vreu sa jignesc pe nimeni dar asa este...

Old 15-02-2004, 05:53   #34 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tzeb
Oricum calitatea postului este cu mult peste CNN si BBC iar daca ar fi bagat, audienta ar fi cu mult mai mare decat a celorlalte canale de news.
Personal nu cred... Marea majoritate se uita pe CNN (si mai putin pe BBC), dar daca le pui de Fox News iti zic eu ca slabe sanse sa fie multi ca sa le lase pe astea doua pentru altceva. Si in plus... Suntem in Romania, se vrea la greu, si se vinde la greu, sportul. Cred ca sunt mai multe sanse sa bage Telesport-ul.

Oricum... De gustibus non disputant

Old 15-02-2004, 06:27   #35 (permalink)
Registered User

CNN international care se difuzeaza la noi e crap... are prezentatori adunati de peste tot de pe glob care nici nu vorbesc prea bine engleza, singurele emisini intradevar profesioniste sunt cele pe care le preaiu de la CNN USA in special emisunea lui Wolf Blitzer de duminica seara la 7 sau 8.
Spre exemplu emisiunea lui o'reilly de pe fox e intrerupta intr-o ora de 5-6 ori pentru publicitate iar in fiecare segment al ei se discuta alta problema. Vine invitatul, spune ce are de spus exact la obiect fara sa umble pe carari ca la talkshowrile noastre, mai raspunde si la ce e intrebat tot asa la obiect si a plecat....pauza de publicitate destul de lunga si urmatorul.... Asta e eficieanta si profesionalism.... In fine divaghez.....

Old 15-02-2004, 09:13   #36 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Oricum eu am trimis mailul... Nu ma deranjeaza un post TV in plus, chiar daca voi plati cu 10-20.000 mai mult.

Old 15-02-2004, 17:52   #37 (permalink)
Moderator

audienta posturilor de stiri straine e oricum aproape nula(nu cred ca trece prea des de 1%). fox n-ar avea parte de o soarta mai buna. tot putini ar fi cei care ar fi interesati, si ar sti limba suficient de bine sa inteleaga totul.

Pai ild12 daca mai convingi cativa prieteni sau rude sa sune sau sa completeze formularul ala real nu virtual care se gaseste in casieriile lor, si eu fac la fel, si se mai gasesc si cei care citesc threadul asta sa faca acelasi lucru avem o sansa.....
am o solutie mai simpla le trimiti formularul virtual completat din partea tuturor adreselor de mail pe care le ai. daca nu ai destule.. iti mai faci.. in scurt timp ajungi la cateva zeci. asa nu mai trebuie sa fie sute de doritori.. doar 2-3 "nebuni".

CNN international care se difuzeaza la noi e crap...
totusi.. nimeni nu face breaking news ca cnn-ul!

Old 16-02-2004, 03:23   #38 (permalink)
Registered User

Quote:
am o solutie mai simpla le trimiti formularul virtual completat din partea tuturor adreselor de mail pe care le ai.
Chiar ma gandeam azi la o idee asemanatoare...
Tot vedeam peste tot pe net numai petitzii... "sign this petition if you whant lan in nfsu...." si multe altele care i-mi sareau in ochi.
Ce ar fi sa facem si noi o petitie din asta virtuala si dupa ce adunam cateva sute de semnaturi le-o trimitem....
Ma ajuta cineva ca eu nu am nici o idee ce fel se face.
10x

Old 16-02-2004, 03:32   #39 (permalink)
Registered User

Am adaugat si un pool, poate mai gasesc oameni interesati...

Old 16-02-2004, 06:47   #40 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Am votat da cu mentiunea ca nu o sa ii fac si pe altii sa voteze.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules