Originally Posted by
st_dani17
Salut,
Povestea e simpla ca in cazul multora: fotbal, o durere puternica si multa nestiinta. Asta s-a intamplat acum 3 ani. Am avut piciorul in gips 3 saptamani,apoi, crezand ca totul e ok am fost iar la fotbal si.. Ideea e ca am facut un RMN in care reiesea faptul ca meniscul este afectat. Am facut atroscopie la Colentina unde verdictul a fost: menisc ok, ligament incrucisat anterior partial rupt. Mi s-a spus sa fac recuperare, apoi cu o orteza speciala (am dat vreo 600 ron pe ea) as putea juca fotbal. Zis si facut. La 3 luni de la operatie m-am dus la fotbal si am rezistat cam jumatate de ora. De atunci am mai patit-o de cateva ori. M-am dus la doctor Filipescu mi-a zis ca ligamentul e rupt si trebuie operatie. La acea vreme nu aveam banii respectivi, asa ca am amanat operatia.
Luna trecuta am zis ca in sfarsit e cazul sa fac ceva: am mai facut un RMN (intre timp am mai jucat de 2-3 ori fotbal si eram sigur ca ceva s-a agravat). De curand am fost la consultatie la doamna doctor Rodica Marinescu de la spitalul Colentina (mi-a fost recomandata ca fiind un doctor excelent). Uitandu-se pe RMN a zis ca e foarte posibil sa am si ligamentul posterior rupt, ceea ce ar insemna 2 operatii. Ce sa zic m-a cam intristat vestea. M-a programat la prima operatie peste 3 saptamani. Acum as avea cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta: mi-a spus despre suruburile resorbabile ca ar costa 3-400 euro. Ideea e ca nu am intrebat daca se pot lua din spital cand ma internez sau daca trebuie sa fac rost de ele din timp. Apoi, daca cineva s-a operat la dumneai, va rog sa ma contactati pentru pareri.
In speranta ca nu am plictisit, va multumesc ca m-ati ascultat.
Bookmarks