![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
Am vazut acum 4 zile un documentar pe Discovery despre sobolani in care se spunea ca intr-adevar pot sa inoate in sus pe conductele de canalizare si sa iasa in vasul wc-ului. Deci eu il cred pe om.
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Johnny, am niste probleme cu schimbarea unei garnituri la robinetul de la baie; deja ma chinui de multa vreme si n-am reusit nimic. Vad ca te pricepi... Ce zici, te bagi? Ies vreo cateva beri!
__________________ When you know that your time is close at hand Maybe then you'll begin to understand Life down there is just a strange illusion. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Nu cumva exista niste "ultra-sound devices" contra rozatoarelor ? Doteaza-te cu asa ceva si apoi poti sta linistit. Am mai vazut prin moviez treburi din astea si cred ca sunt posibile. Intradevar tevile sunt goale si chiar daca nu ar fi, soarecii si sobolanii inoata excelent. Asa ca nu vad de ce sunteti nedumeriti ... [?]
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Deci, intradevar cum atzi auzit. Eram pe wc, de unde si certitudinea ca d-nul sobolinschi nu era inauntru, pentru ca l-ash fi vazut inainte de a ma aseza. Auzind eu un zgomot ciudat reflexul m-a indemnat sa sar ca ars de pe wc, cand m-am uitat i-am vazut coada + un zgomotul plonjonului bietului sobolan, care probabil s-a speriat si el si a fugit inapoi. No acu destule detalii despre "incident", ce ma interesa pe mine era o solutie pentru a prevenii chestiile astea, insa se pare ca nu sunt asa populare. Cat despre treaba cu inotatul, dupa cum zice si johnny conductele de canalizare sunt goale apa nu este decat in cotul acela din spatele wc-ului.
__________________ "He's every employee's worst nightmare. He wasn't born mean and unscrupulous, he worked hard at it. And succeeded. As for stupidity, well, some things are inborn." | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Mi-e sincer mila de tine... Eu daca pateam asa ceva nu mai eram om vreo cateva zile. Unde mai pui ca ma si sperii repede .... Huhhhh,
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
nu prea ai ce face. stai cu capacul la wc pus shi ceva greu deasupra. cheama deratizarea sa-i curetze. eu am avut ceva animale in beci, dar am pus un robinet vero la apa de la spalator shi i-am lasat fara sursa de apa shi i-am gasit dupa miros dupa aia. am incercat odata sa innec unul intr-un borcan de muraturi shi a rezistat al dracu vreo doua zile pana m-am enervat shi l-am lasat fara aer. oricum trage apa inainte de a te asheza shi nu sta mai mult de 30 de secunde.
__________________ Cea mai mare reushita a Bisericii a fost sa convinga lumea ca Dumnezeu are nevoie de mijlocitori. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
asta ar trebui sa functioneze: http://www.danvet.ro/catalog/electro...od=ultrasunete sau http://www.danvet.ro/catalog/electro...ectromagnetice | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Eu stiu un lucru..nu cred ca o sa mai stau in viata mea linistit pe WC. Dar nu existau wc-urile alea mai ciudate care aveau o gaura f mica ?Prin alea or reusi sa iasa? Eu stiam ca oasele sobolanilor se pliaza si ca pot intra si pe sub usi daca au 2,3 cm acolo.Bleah..I hate them!!!
__________________ - Dell Inspiron 6400 - | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
deci eu tot nu mi revin...cum e sa stai si tu linijtit pe cacastoare cu ziaru preferat in brate si sa te amushine pe la koae un ditamai sobolanaul venit cu submarinu pe conducta...ceva de genu' : "Nenea, nu te supara, o mai freci mult pe colac, ca as avea nijte treaba prin zona..."
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
AxA mai stii,poate vine tocmai dupa mirosul de fasole iar usturoiul si ardeii ii considera numa' buni de asortat ![]() Oricum e pe riscul lor ca la rezonantele care se creeaza pe conducta dupa o portie de fasole..s-ar putea sa ramana fara timpane
__________________ - Dell Inspiron 6400 - | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |