![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
Da... pentru Cris, AndreiBB si altii... scuze... Nu va intrebati de ce... Pentru mine e...Game Over, ca sa zic asa... ![]() Cris... tu stii ce inseamna asta... Ramai cu bine! Sa le spui lui Tomcat & co. ca... stii tu... sorry... | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Mie-mi pare rau. A fost printre putinele topice(ala cu Biblea/zodiacul) unde-am avut o discutie care m-a solicitat si mi-a placut. Chair daca nu s-a prins nimc de Sebi.
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
lol ------------------ ca sa zic asa
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|