![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cind apar "meseriashii" aia pe Atomic sau MCM Romania dupa ce ma distrez de minune de fetzele lor incep sa ma enervez. Cine naiba le-au zis la naspetzii aia ca stiu sa cinte si cine le-a zis sa apara in clip cu fetzele alea? Opinii???
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu pufnesc in ras cand ii vad pe aia 4 valabili (nu mai stiu cum ii cheama), care au un videoclip "matur". La un moment dat se inghesuie toti 4 dezbracatzi intr-o cada destul de mica, si fac niste fetze... si gesturi... un deliciu! De stricat ziua nu (mai) reuseste nici unul, cred ca am devenit imun...
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| PHP boy Join Date: Jan 2001 Location: Baia Mare | Quote:
![]() ------------------ - life is beautiful only sound and image quality sucks! -
__________________ science is magic that works! (kurt vonnegut jr.) | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da de Susta ce zicI??? Hai sa aaaa nu vreau sa uuuuu paote stii melodia.NU o vad bine daca iese singura pe strada ------------------ The mouse has left the building
__________________ Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2000 |
Posibil sa nu-i fi vazut nimeni la Atomic TV, cantand Ave Maria de Craciun? THE HORROR! Eu, numai pentru atat si le-as asigura o zi de gazare gratuita, la munte sau la mare. ![]() Bietu' Schubert. Cred ca a murit a doua oara dupa ce i-a auzit cantand pe ratatii aia. ------------------ Once a girl lover, always a girl lover.
__________________ Once a girl lover, always a girl lover. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 |
M-a apucat odata un acces de masochism acut virulent shi am vazut un interviu cu ei... Da a fost o poarte care mi-a placut. Povestea blondul ala cu fatza de soarece cum a luat o bastarca in figura intr-o discoteca din Radautzi. Numai imaginandu-mi asha ceva mi-a binedispus saptamana. ------------------ Cantitatea de inteligenta pe planeta asta este constanta. Doar populatia este in crestere.
__________________ Vând lanternã multifunctionalã cu baterii solare... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Bai, pai N5 pana shi in nume sunt nimic mai mult decat nishte patetici de clone *N-Sync. Shi au nishte fetze...shi pana acum nu am intalnit fete care sa-i placa...asha ca e un mister...cince dracu ii asculta? ca doar nu sunt asha de multzi homosexuali cu gusturi proaste in Romania, nu? ------------------ And that's all I have to say about that! Forrest, Forest Gump
__________________ And that's all I have to say about that! Forrest, Forest Gump | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Eu unul nu inteleg cum se gasesc dobitocii astia unul pe altul. Sau poate ca proverbul "prost la prost trage" e adevarat. In orice caz daca analizezi ce canta si cum canta iti dai seama ca nu le poti da nici macar un calificativ de "l@b@ pul| |" Vdeoclipul ala de care zice Stun e cel mai penal pe care l-am vazut pana acum de la toti "bazatii" astia de la noi. [This message has been edited by klantza_of_h4 (edited 17 Ianuarie 2001).]
__________________ I'm sorry but i didn't know that buttwalking is a crime. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 |
N5 sunt "simpatici" in comparatie cu aia de la Body N'Soul, Bombastic, formatia aia cu "Omul problema" (imbecilitate), Imbecilii cu "Jimmy", etc. La dracu, toate sunt niste formatii cretine, cu videoclipuri de toata jena. Marea majoritate a formatile pe care, din pacate, le-am vazut dand interviuri, mai exact membrii lor sunt niste prosti, care daca ii scuturi putin nu mai stiu ce dracu sa mai zica. Sa nu mai vorbesc de idiotii de la L.A., care cica si-au scos un album "Best of.." dupa doi ani de aparitie si 20 de melodii (asta am citit-o in pagina mondena din "Atac la persoana). Ii ursc pe idiotii astia, dar mai mult ii urasc pe cei care le cumpara idiotenile.
__________________ U, na nei na na na ...! | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|