![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Aerobic pentru fete
Cauta o prietena foarte buna de-a mea, o sala unde se fac sedinte de aerobic cu instructor/instructoare... in principiu ar vrea in Dr.Taberei sau Militari sau chiar centru... Bagati si voi aici ce stiti... Eu stiam de una langa Lic. Pedagogic la parterul unui bloc unde e si bodybuilding... A fost prietena mea acolo dar a zis ca sedintele alea se bazeaza aproape exclusiv pe exercitii pentru membre, pentru corp aproape nimic... astept raspunsuri...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Informatii cat mai exacte va rog, mi se pare cam prea vag "o sala de aerobic pe metrou crangasi..." Cum e sala BGS la aerobic? a facut cineva sedinte acolo?
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
O alta varianta ar mai fi IDM, dar nu stiu daca au aerobic. In principiu ar trebui sa aiba pentru ca se vrea club de sanatate.... stiu sigur ca au sala de fitness si piscina. Si aici e cam scumput...
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti |
Spune-i sa se uite in Sapte Seri sau B 24 Fun in ultimele pagini, au acolo o tona de adrese de centre de fitness unde se face si sauna, aerobic, masaj etc. Sau daca vrea ceva cu recomandari, in complexul Sir din Drumul Taberei e un centru exclusiv feminin, Irimar Lady parca ii zice dar nu bag mana in foc, unde se fac de toate si exista instructor. www.isamarlady.ro, mi-am amintit Pentru inot gravidutze: Sancomplex pe str Serban Voda 95-101 tel 336 20 61, 0723581 957 suna si intreaba, nu stiu sigur daca fac si asta dar e foarte posibil sau la maternitatea Filantropia din piata victoriei (la inceputul strazii 1 Mai/Ion Mihalache, vizavi de muezul taranului roman) din nou e foarte posibil sa fie.
__________________ Those of you who think they know everything are very annoying to those of us who do. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Radu Teodorescu ? E vorba de Radu Fitness International ..super sala am fost si eu acolo si antrenorii sunt buni
__________________ The mind is a crazy thing | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |