![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Depozit de mobila, unde?
Vreau sa iau o canapea extensibila de 3 persoane, la care ambele bucati sa aibe ceva gen saltea (relaxa sau p'aci), nu burete sau pasla sau ... etc. Drept urmare caut un depozit de mobila, de preferat ushor accesibil din militari, care sa aibe asha ceva.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2001 Location: Micu' Paris |
din militari nu stiu dar, mergand pe mihai bravu, de la mc'd dristor spre statia de metrou mihai bravu (sau daca vrei, spre dambovita, unde era inainte targul), este unul pe stanga (este un teren mare nefolosit chiar acolo, pe marginea strazii, ca sa zic asa, si in spatele lui) si apoi, tot mergand in aceeasi directie, mai este unul dupa gura de metrou mihai bravu. nu stiu ce preturi au iti recomand mobila la negru adica te duci la pipera, acolo te agatza pur si simplu muncitorii care te intreaba ce vrei. vin baietii la tine acasa, masoara tot si iti fac mobila pe comanda (dimensiune, nuantza etc.) cam la juma de ban.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
TAMILIA si ce centru o mai fii acolo ca-s mai multe. Sunt in Ghencea si sunt zeci de firme concurente acolo. Unele asigura transport gratuit, altele te intelegi cu soferul dar cum dist e mica, cu 200k te intelegi.
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Am inteles ca mai sunt unele in pantelimon. Poate sa-mi spuna careva exact unde si cum ajung de la unirii acolo? Merci.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Care Miraj, Ogre ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
haoleo manctzash, adiuca te iai de bajetii mei? E jale parangheliuleeee, da ce bre, daca e carteru vostru n-are voiie si gura noastra sa mananca o paine? Ia ca maine vin cu fratzii lu pardaian si verii lu ferari din rahova, si va plantam nesthe panselutse, sa nu mai fie ashe gri la voi. Ca la noi ne place colorile vii, cu mult roshiu. tizu, merci de informatie, maine cred ca dau o tura pe acolo (asta dupe ce facem concurs de manele cu hiphaperele astea de pantelimon, mancatzash)
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|