![]() |
| | #101 | ||
| pt un canon a610 ce acumulatori iti trebuie? | |||
|
| | #102 | ||
| orice peste 2100 mah sunt buni. firme: varta,energizer, hahnell, culmman, sanyo, duracell, etc | |||
|
| | #103 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Cum sa procedez? Am si eu o intrebare legata de un incarcator. Am un Panasonic BQ-4FE care zice ca incarca acumulatorii in ~3 ore. Nu e asa vechi , dar vroiam sa stiu daca el are un temporizator de timp sau "stie" el cand sunt incarcati complet? Pentru niste acumulatori de 2500 mAh cum e mai bine sa ii las pana se aprinde becul verde ~3 ore apoi sa il scot din priza si sa ii mai las inca 3 ore ? De unde stiu cand sunt incarcati complet? Mersi ![]() http://www.logbal.cz/img/products/5025232007639.jpg | ||
|
| | #104 | ||
| vreau sa-mi cumpar acumulatori energizer de 2500+ charger energizer. Ce parere aveti de Brand? | |||
|
| | #105 | ||
| sunt buni | |||
|
| | #106 | ||
| Nu am mai gasit energizer 2500 mah. Mi-am luat uniross AA 6 bu. + normal charger la 95 lei din carrefour. Ce parere aveti de acumulatorii uniross? | |||
|
| | #107 | ||
| sunt la 2300 mah | |||
|
| | #108 | ||
| Sunt f buni si aia. Ce curent de incarcare are chargerul ala pe care l-ai luat? Ar trebui sa scrie pe spate,ceva gen xxx mA | |||
|
| | #109 | ||
| chargerul are scris pe spate- SEC: AA-2X (2.8V 285-320mA 0.896VA) AAA-2X (2.8 115-130mA 0.364VA) | |||
|
| | #110 | ||
| Si incarca si baterii de 9V la 14-22 mA | |||
|
| | #111 | ||
| Mai am o intrebare. Am incarcat doua perechi de acumulatori, o pereche o am in aparat si cealalta asteapta sa-i vina rindul. intrebare este : perechea de acumulatori care urmeaza a fi folosita si care sta de vreo 6 zile, mai este la aceeasi capacitate ca imediat dupa incarcare? Acumulatorii isi pierd din capacitate daca stau mai mult timp nefolositi? | |||
|
| | #112 | ||
| O alta intrebare...poate de-a dreptul penibila :"> Dupa achizitonarea acumulatorilor trebuie folositi pana la descarcare completa (formatare)? Trebuie incarcati (absurd!)? De cate ori trebuie incarcati si descarcati complet (formatati)? De...3 ori? | |||
|
| | #113 | ||
| Ideea e ca dupa 5-10 cicluri, de preferatlente , de incarcare-descarcare completa, niste acumulatori NiMh vor functiona la capacitatea (si la propriu si la figurat) maxima.
__________________ This space is intentionally left blank Last edited by ixtl; 13-07-2006 at 12:30. | |||
|
| | #114 | ||
| Am luat 4 acumulatori POWERMAN(ati auzit de firma asta)+incarcator rapid mi-a incarcat 4 acc in 2h fix.Pret 1mil Aveti idee ceva cineva de firma asta? later edit:http://www.pwrman.com/index2.htm asta e fast-chargerul+ 4 acc de 2500Mah | |||
|
| | #115 | ||
| Quote:
Da' in timp poate ne tii la curent despre cum se comporta. ![]()
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #116 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | GP 2700mAH (damn, si tocmai mi-am luat de 2600 ). | ||
|
| | #118 | ||
| buget ~1mil vreau un pachet charger +2sau4 acc sa permita incarcarea a 4 bucati simultan sa incarce si AA si AAA 2500mah ni-mh ,ni-cd timpu de incarcare decent ~7-12ore am inteles ca fastchargere pot strica acc care ar fi alegerea potrivita.. ma refer si la ofertele actuale gen carrefour ,media galaxy,diverta... s,a........ as vrea ca chargerul sa stie si el sa se opreasca dupa ce a facut incarcarea,adica sa nu sta cu okii dupa el cand se face verde Xelo mi se pare ca are ceva de genu ce as vrea yo dar nu stiu daca mai sunt la oferta/sau pe stoc http://www.99poze.ro/Energizer/ voua cum vi se pare,....hai incercati niste pareri si daca stiti vreo oferta mai buna in alte magazine BOLD = VERY IMPORTAT daca se poate sa incarce AA si AAA in in acelasi timp ar fi perfect
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - ym: yo_berzebut -BOGDAN Last edited by berzebut; 23-07-2006 at 03:23. | |||
|
| | #119 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
![]() | ||
|
| | #120 | ||
| nu conteaza diferenta intre 2500,2600 sau 2700 asa mult. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|