![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Conteaza fiecare 20-30 de minute de gameplay in plus, sau 50-60 de poze in plus pe care le pot face fara recharge...
| ||
|
| | #122 (permalink) | ||
|
ash vrea o opinie...o sa-mi iau in curand (sper) un canon s2 si ma gandeam la un charger+4 acumulatori de 2500mah del a sanyo la 1mil...am vz in media galaxy....se merita ? sunt buni ? imi place k e de 1h30 incarcatorul...aveti alte sugestii ? nu vreau sa depaseasca cu mult 1mil...
__________________ [/\] Past - A610,S6500FD | Present - 450D | Future 5D [/\] ("-") Past - Celeron 2.4Ghz (128kb cache),P4 2.4Ghz,AMD A64 3000+,A64 4000+,A64 x2 3800+ | Present - E5200 | Future - Unkown ("-") | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
Sanyo se merita. Nu stiu cat se merita cu un incarcator de 1h30. Cauta sa iei daca ai de ales unul cu durata mai mare. Un incarcator de durata scurta scurteaza viata acumulatorilor, si viceversa, in situatia in care nu sunt special facuti pentru asa ceva, si Sanyo respectivi stiu ca nu sunt neaparat din aia.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
Am o nelamurire. Am acasa un GP Power Bank Quick 2 charger. - safety timer - AC100-240 for worldwide use - 1 dual color LED indicator As dori sa stiu daca pot incarca in acelasi timp acumulatori GP2300 si orice alti acumulatori de 2500 sau 2600. Ce acumulatori recomandati 2500,2600 ? Peste tot dau numai de sanyo si panasonic dar nu stiu cat de rentabili sunt acestia. In afara de acestia doi ce solutie optima exista ? | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
in mod normal modelele Smart de la GP stiu sigur ca pot incarca acumulatori de puteri diferite. Nu stiu la Power Bank... ia sa citim la ei pe site.... nu gasesc power bank quick charger 2, dar daca quick 1 poate, sigur poate si 2. Uite aici: http://www.gpbatteries.ro/pages/inca...bank_rapid.php Acumulatori iti recomand cat mai mari | ||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
folosesc accu varta cu incarcare rapida 15 minute si sunt de 2000. Nu am avut probleme cu ei de genul descarcarii rapide. Ii incarc cu charger rapid. Pot aduce si in romania asa ceva la pret de afara...poate profesionistii vor dori asa ceva, ma refer la accu pt blitz`uri vor fi interesati, datorita incarcarii rapide a acestora si folosirii indelungate ( 1000 de cicluri) | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
|
Domnilor, am o mica nelamurire; ....... am vazut la supermarket oferta cu incarcator + 6 acumulatori 2500mAh de la Energizer, fiind la pretul de 999.000 lei. Imediat alaturi mi-au fugit ochii pe niste acumulatori tot Energizer 2500 dar fara incarcator si Doar 2 bucati, pe care scria mare LAST UP TO 4 TIMES LONGER, la pretul de 340.000. ........Eu caut andurantza la acumulatori. Merita pachetul cu 2 bucati ? _______Multumesc anticipat ! | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
Si acumulatorii din pachetul cu 2 sunt identici cu cei din pachetul cu incarcator? Ca daca da, ia incarcatorul.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Buc | Quote:
| ||
|
| | #133 (permalink) | ||
|
eu am luat de la orhideea cu 950k incarcator de NiMH si NiCd 12h - 2500mA + 4 acumulatori de 2500 NiMH. problema e ca am o nedumerire. am bagat azi acumulatorii toti 4 la incarcat.. am incarcator din-ala la care se pun 2/spate si 2/ fata... in prospect scrie ca dupa 10 ore intra intr-un mod de incarcare "trickle charge", si se sting LED-urile... la mine LED-urile s-au stins dupa cca 4-5 ore maxim. S-or incarca?.. o fi defect incarcatorul..... nu stiu ce sa zic. oricum eu ii tin pana dimineata..(au fost pusi de la ora 16) ca oricum am inteles din prospect ca la acumulatorii NiMH are senzor si se opreste singur cand sunt incarcati. poate sa ma lamureasca cineva? tin sa precizez ca in momentul in care am bagat unul dintre acumulatori tocmai scos din tipla in mp3 player imi arata o singura liniuta din 4.. deci clar erau aproape descarcati
__________________ Cu cat gandesc mai mult cu atat ma intreb la ce imi foloseste. Last edited by gargamel; 03-08-2006 at 23:32.. | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Acumulatorii proaspat dezvirginati de pachet nu sunt complet descarcati, in functie de data fabricatiei au o sarcina de 40-50% din cea maxima. De-aia. Si intotdeauna niste acumulatori NiMh si nu doar ei trebuie incarcati complet si dupa trebuie urmate vreo 5-10 cicluri de descarcare/incarcare completa.
|
| | #136 (permalink) | ||
|
Pai cat de rapid sa fie? In mod normal pleaca de la 60-70 RON unul de 14-15-16 ore, pana pe la ~150 RON unul de ~1.30 h (pentru 2500 mAh). Care IMHO nu prea merita pe termen lung, cam scurteaza viata acumulatorilor.
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Am si eu o intreabare... mi-am achizitionat un Incarcator Energizer Compact cu 4x2500mAh si de cand i-am desigilat am vrut sa-i masor si aveau 1.15V si 2000mAh si am zis sa-i incarc pana la 2500mAh si au trecut 4 ore si ledul nu s-a stins si am zis sa-l scot din priza si sa-l masor din nou si aveam 1.4V si 3000mAh asta ce inseamna ca incarcatorul este defect?
| |||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Quote:
Am cumparat de 3 ori acumulatori pana acum si de fiecare data erau complet descarcati! | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Am citit tot threadul, dar tot nu sunt lamurit... In cat timp incarca - de la 0 - chargerul Enegizer cei 4 acumulatori de 2500mAh ? Pe el scrie ceva de genul 8h - 9h, dar nu stiu de ce am senzatia ca valoarea respectiva este valabila doar in cazul incarcarii a 2 acumulatori.
__________________ Mobil - nu am avut, nu am si nici nu am de gand sa imi iau prea curand. Contact: PM, YM (t|r|a|i|a|n|d|p @ yahoo.com - scoateti "|"-urile din adresa de mail). Canon APS-C @ 12-840mm. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |