![]() |
| | #141 | ||
| NEED ASISTANCE....saptamana asta intentionez sa imi cumpar un canon a610...si nu stiu c acumulatori si incarcator sa iau..am vazut la media galaxy un set cu 4x2500mah sanyo si incarcator de 2h si era 1mil se merita ? sau iau separat acumulatorii la 270mii setu de 2x2500mah si un charger mai lung k incarcare ? ,a intereseaza sa tzina acumulatorii sa fac multe poze dar si sa aibe viata lunga..dupa 100 de reincarcari sa nu tina 100poze in loc de 200...
__________________ vand kit X2 AMD ieftin CPU+FREEZER64+DFI+NEOANE UV+2x512MB http://forum.computergames.ro/42-har...neoane-uv.html TOT KITUL 330RON CU NEOANELE SAU 310 FARA ELE...
| |||
|
| | #142 | ||
| am si eu o intrebare: are vreo importanta cu unii acumulatori sunt de 1.2v/1.25v? ca din cate stiu eu standardul AA e de 1.5v. iar daca ma ajuta fizica din scoala voltii x amperii = watii (puterea efectiva). iar in spiritul acestei legi nu ar fi mai buni unii de 1.5v la 2100mah fata de unii de 1.2v la 2500mah? nu dau cu parul, intreb si eu.
__________________ DACII, cand se uneau, erau de neinvins... pt ca erau dotati cu: antec nsk2480|corsair vx450w|asus p5e-vm hdmi|intel e7200@3.8ghz 400x9.5 1.375v|scythe shuriken|2x1gb a-data vitesta extreme 800+ 4-4-4-12|sapphire hd3850 512mb @ 775/990|leadtek pxpvr2200|creative sb audigy se|2x750gb samsung hd753lj sata2 in 1.5tb raid0|dvd-rw samsung sh-203n|logitech z4|logitech ultraslim-x|ms std. wireless optical|hp dj6540|canon lide90|benq fp241w 24" wide | |||
|
| | #143 | ||
| Nu gasesti accu. AA/AAA/C/D etc. NiMh/NiCd de 1.5 V.
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #144 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Afaik, de-abia bateriile de Li dau 1.5V, si alea s-ar putea sa-ti prajeasca aparatul ![]()
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #145 | ||
| Nu iti prajeste nici o baterie de 1,5v aparatul. TOATE aparatele digitale sunt concepute sa mearga si cu baterii alcaline de 1,5v ( sau Li ) fara nici un fel de probleme. Oricum atat Li cat si Alcalinele au rezistenta intern mai mare decat NiMH iar in consum serios de sute de mA sau chiar Amperi, tensiunea nominala scade pe la 1,3v fata de cea de 1,5v in gol. | |||
|
| | #146 | ||
| Cei mai buni NiMH sunt cica unii dezvoltati de Sanyo pentru Olympus, care vin acum la seria noua de aparate Olympus entry level. Scrie pe cutiile alea ca fac pana la 500 de poze. Iar E500 daca nu ma insel de la Olympus, face pana la 700 de poze pe un acumaltor - dar ala e format proprietar, nu? | |||
|
| | #147 | ||
| 500+ poze fac si eu cu un A610 si 4xSanyo 2500mAh. Si 450~ cu Hahnel 2500.
|
| | #148 | ||
| Canon A420, 2xDuracell 2300mAh. Total 633 poze, din care 228 cu blitz. Pacat ca nu mai e oferta de acumulatori Duracell cu 75 de mii bucata... Daca stiam luam mai multi de 4. Si cand ma gandesc ca atunci cand i-am cumparat am intrebat vanzatorul de ce sunt atat de ieftini si daca e ceva in neregula cu ei, asta fiind prin primavara. | |||
|
| | #149 | ||
| Am o intrebare! Cum trebuiesc pastrati acumulatorii? Incarcati sau descarcati?! Adica daca nu ii folosesc o perioada, sa ii las incarcati? si cand am nevoie de ei, de unde stiu daca sunt incarcati sau nu? Aveti idee in cat timp se descarca daca nu sunt folositi? Am un incarcatori SONY ce da in acumulatori cu 400mA - deci acumulatorii de 2100mA sunt incarcati cam in 6 ore! E considerat un incarcator normal sau rapid? E recomandat sa incarc cu el si acumulatori de 2500-2700mA? Inca o intrebare legata de descarcarea acumulatorului: Al meu nu are, insa unele incarcatoare au si un sistem de descarcare si chiar verificare a acumulatorilor (daca ati vazut pe undeva de cumparat ceva mai serios spueti-mi si mie), insa daca nu am, e bine sa aplicam metoda becului? si daca da - il lasam pana moare de tot sau nu? Cum pot sa masor cat de incarcat e? Ca daca pun ampermetru direct pe el nu cred ca ii face prea bine! | |||
|
| | #150 | ||
| Acumulatorii NiMh se descarca cam cu ~1% pe zi, in functie de mai multi factori, temperatura ambianta fiind unul dintre ei. Ala e icun incarcator rapid, si poti sa incarci orice capacitate mai mare decat cei "originali". Si chiar si mai mica, dar nu cu mult - depinde de incarcator. Perioada de incarcare o sa fie relativ proportionala. Poti sa descarci acumulatoarele, dar nu cu un "bec", mai bine cu ceva de curent mic.
|
| | #151 | ||
| Quote:
__________________ Life is a shit and I want my money back!!! | |||
|
| | #152 | ||
| Sa gasesti un pret corect in Romania e superoferta Si in orice caz, la 75 de mii bucata cat au fost in primavara, nu sunt mai scumpi decat in Germania, daca acolo sunt 10E 4 bucati. | |||
|
| | #153 | ||
| Quote:
ca sa vezi ! Romania = Germania : F64 Studio - Acumulatori AA 1,2V Opiumex 2700mAh. 4 acumulatori de 2700mAh la 10 E ! | |||
|
| | #154 | ||
| Mir, acumulatorii la care ma refer sunt:1. marca GP, 2.sunt la pretul normal(deci mai pot scadea la pret pe cand in Romania la 10E erau deja la superoferta), 3.ce salariu are un roman si ce salariu are un neamt? A propos, pentru ca esti fan Canon, stii cat este un Powershot G7 aici in Germania? Numai 460E!
__________________ Life is a shit and I want my money back!!! | |||
|
| | #155 | ||
| Ei lasa ca venim si noi in 2007 la "tine" in Germania...adica in tata Europa ![]() si hai sa incetam cu offtopicul | |||
|
| | #156 | ||
| Energizer rulez. GP sint foarte buni si produc pentru multe branduri de pe piata. Acum citiva ani faceau si pentru Panasonic (mai exact cred ca faceau baterii pentru tot concernul Matsushita). Nu stiu daca mai e valabil. Daca faceti o intrebare la importatorul de GP cred ca puteti obtine o lista impresionanta de nume mari care vind GP sub propriul lor brand. De Rayovac nu mai stiu nimic, sper ca mai sint bune. Intre 94 si 96 am distribuit Rayovac; erau made in US si se cam simtea ca e marfa americana. Dezamagiri: Duracell si Varta de aici de pe piata. Nu stiu cum sint cele de-afara.
__________________ Normal? Absolut. | |||
|
| | #157 | ||
| Quote:
Maica-mea de exemplu, care face poze din cand in cand, mai tot timpul isi gaseste acumulatorii descarcati, in aparat, dupa cateva luni... Eu am luat vreo 20 de bucati AA si vreo 10 AAA, azi au venit, ii testez, si va zic cat si cum tin. Ideea mi se pare oricum foarte faina! Battery Logic UK - HYBRIO batteries Regards, A.
__________________ Donatii cercetare cancer - London Bikeathon | |||
|
| | #158 | ||
PS: am vazut ca aveau Varta de 2700 la 45 RONi 2 bucati parca. Eu cautam de fapt inca o pereche de Duracell cu 20 RONi dar nu am avut noroc, raftul era gol. | |||
|
| | #159 | ||
| Din pacate, la noi nu sunt obligati.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #160 | ||
| nu sunt obligati cu nimic sa vanda la pretul ala asa ca stai linistit,n`ai pierdut nimic, pretul e tot cel memorat de casa pe baza codului de bare, nu cel afisat. LE: Kork, iar mi`ai luat-o inainte ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|