![]() |
| | #8 (permalink) | ||
|
Da' o s incapem toti ? Ca io ocup 2 locuri si vin si cu pretena.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Cold_fire: nu stiu cum e CV, sper doar ca nu-i localul in care am fost acum ceva vreme. Ce mi-ar conveni mie: sa avem spatiu, lumina si fie sa nu se fumeze fie sa fie bine aerisit. Kpk1: e la Unirea (detaliat, ai? ).
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
Detalii privind locul de intalnire? Ramane miercuri 28 dec 2005 la ora 12, inteleg - ne vedem direct la Curtea Veche sau intai ne adunam (care ajunge la timp) in alta parte? Sper ca nu s-a fasait treaba.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pareri *istDS : - ergonomie fizica foarte buna (nu iti raman degete pe dinafara) - ergonomie foto tip 350D (ISO din meniu, o singura rotitza, etc) - vizor foarte mare (mai mare ca cel de pe 20D) - AF bun, cu punctele de AF pozitionate mult mai bine decat la Canon. - viteza de lucru buna - noise la iso mare foarte bun (granulatie fina) - 50mm f/1.7 NET superior comparativ cu varianta Canon. In principiu am ramas foarte placut surprins. Nu ii lipseste decat un focusing screen si un arsenal de optica M42 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |