![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
eu aveam avantajul ca nu era prima data cand tineam unul in mana. cum am mai spus-o, lui DS ii lipsesc niste butoane. buton direct la ISO, la AF, la metering etc. ii lipsesc si cumparatori, eu stiu numai 4 oameni (fara kunzite) care au pentax spre deosebire de vreo 30 cu canon... la fel, e neplacut din cate am vazut sa ai motorul in body, pot exista probleme cu tuburile de extensie sau cu teleconvertoarele. altfel, 50/1.7 e o bijuterie, o adevarata placere sa il folosesc, 18-55-ul de la pentax este cel mai bun dintre toate, iar body-ul sta excelent in mana.
__________________ powered by 1D mark II. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti |
He he... te referi la Kenko, doar astia ofera tuburi si teleconvertoare AF. Constructia tubului ala nu prea m-a impresionat, poate-s prea carcotas... dar mecanismul de cuplare a motorului putea fi conceput mai finut. Insa functioneaza (la 1:2), iar "rateurile" pe care le-am observat noi se datorau tremuriciului mainilor noastre - amplificat de DOF-ul extrem de redus.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Hei, daca se mentine vremea asa de buna poate apar si eu sapt. viitoare.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Brasov - RO | Quote:
In brasov nu sunt doritori?
__________________ 20D + 24-70 F2.8 L + 50 F1.4 + 580EX La anu' de vanzare 17-85 IS. Perspective, tot la anu': (70-200 L F2.8) si (17-40 L sau 16-35 L) | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
ajung si eu in gl la inceputul lunii
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |