![]() |
| | #1 | ||
| Intalniri, sesiuni foto CG Topic deschis pentru centralizarea si eficientizarea intalnirilor forumologice (TM - generalitati) pe teme foto. Pentru inceput - marti 27 dec sau miercuri 28 dec ? Bucuresti. Unde ? Asteptam propuneri | |||
|
| | #2 | ||
| eu as veni miercuri. propun "Curtea veche", langa Hanul lui Manuc. alegeti voi o ora. ![]()
__________________ powered by 1D mark II. | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti
| Mi-e indiferent, numai sa aflu din timp ![]() Curtea veche... hmm... de ce nu chiar Hanul lui Manuc?
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #4 | ||
| Personal imi place mai mult atmosfera relaxata de la curtea veche... Dar si hanul lui manuc e ok ![]()
|
| | #6 | ||
| fain pt mine. it's a date? ![]()
|
| | #7 | ||
| c`mon guys....ma oftic...eu lucrez...si chiar voiam sa vin si eu ![]()
__________________ canon EOS 400D | |||
|
| | #8 | ||
| Da' o s incapem toti ? Ca io ocup 2 locuri si vin si cu pretena. ![]()
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 | |||
|
| | #9 | ||
| ma primiti si pe mine ? ![]() | |||
|
| | #10 | ||
| ce coincidentza .. eu sunt in bucuresti zilele astea .. daca e valabil pt miercuri stabilizti locul si ora .. apropos .. unde-i hanu` lu` maniuc (sunt din porv.) - ceva mai detaliat ![]() | |||
|
| | #11 | ||
| Cold_fire: nu stiu cum e CV, sper doar ca nu-i localul in care am fost acum ceva vreme. Ce mi-ar conveni mie: sa avem spatiu, lumina si fie sa nu se fumeze fie sa fie bine aerisit. Kpk1: e la Unirea (detaliat, ai? ).
|
| | #12 | ||
|
| | #13 | ||
| Detalii privind locul de intalnire? Ramane miercuri 28 dec 2005 la ora 12, inteleg - ne vedem direct la Curtea Veche sau intai ne adunam (care ajunge la timp) in alta parte? Sper ca nu s-a fasait treaba.
|
| | #14 | ||
| Maine ora 12:00 la Curtea Veche/ intrarea Hanul lui Manuc. Ne gasim.
__________________ DRAGOS JIANU ARCHITECTURE| POZE | 20D | C 10-22 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | C 100M 2.8 | 580EX | 430EX | 420EX | Powered by Q9450 | Gigabyte EX38-DQ6 | Kingstone 4GB PC8500 | Gigabyte 9600GT HP | 1TB + 500GB Seagate | | |||
|
| | #15 | ||
| OK, deci azi la ora 12.00 Curtea veche/H lui Manuc. Asa a ramas. | |||
|
| | #16 | ||
| fu? cum fu? | |||
|
| | #17 | ||
| Sunt curios sa vad ce impresie a facut DS-ul Macar focalizeaza mult mai repede decat D60 ![]()
|
| | #18 | ||
| Pareri *istDS : - ergonomie fizica foarte buna (nu iti raman degete pe dinafara) - ergonomie foto tip 350D (ISO din meniu, o singura rotitza, etc) - vizor foarte mare (mai mare ca cel de pe 20D) - AF bun, cu punctele de AF pozitionate mult mai bine decat la Canon. - viteza de lucru buna - noise la iso mare foarte bun (granulatie fina) - 50mm f/1.7 NET superior comparativ cu varianta Canon. In principiu am ramas foarte placut surprins. Nu ii lipseste decat un focusing screen si un arsenal de optica M42 ![]()
__________________ DRAGOS JIANU ARCHITECTURE| POZE | 20D | C 10-22 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | C 100M 2.8 | 580EX | 430EX | 420EX | Powered by Q9450 | Gigabyte EX38-DQ6 | Kingstone 4GB PC8500 | Gigabyte 9600GT HP | 1TB + 500GB Seagate | | |||
|
| | #19 | ||
| timisoreni nu posteaza p'aci ? ![]() mi-e un pic ciuda pe voi ca sunteti toti acolo si va puteti strange :P
__________________ | |||
|
| | #20 | ||
| Da, deci DS-ul este foarte bine construit fizic desi este mic, l-am tinut mult mai confortabil decat pe 350D. Insa meniul si butoanele nu sunt asa de bine concepute. Imi place ca merge cu acumulatori AA. | |||
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |