![]() |
| | #81 | ||
| Propune cineva o intalnire si la Brasov ? ... nu vreau sa am primul cuvant ca sunt incepator :P | |||
|
| | #82 | ||
| Merge cineva sa foteze la parada de 1 Decembrie din Bucuresti?
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #83 | ||
| Vroiam sa intreb si eu asta ... daca nu o sa am altceva de facut, eu o sa merg. O sa fie si mai pe seara ceva... foc de artificii? | |||
|
| | #84 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006
| Cine face o iesire, as vrea sa vad si eu ce poate un canon 40d. Daca e un posesor de canon 40 d......dau o bere, ( merita) Mai arat si eu un trigger radio, un N d100 35-70/2.8, bem o cafea, o bere e cineva amator, putem merge la La Scena.....sau propuneri | ||
|
| | #85 | ||
| Scena in Brasov sau Bucuresti ? | |||
|
| | #86 | ||
| Nu stiu unde sa postez intrebarea asta si ca sa nu fac un Thread separat sa ma injure lumea o sa intreb aici ![]() Ca aproape orice pasionat de fotografie e clar ca eu fac pozele si nu apar in fotografii bune pentru ca singur mi-e greu sa imi fac si aiurea... Am tot facut fotografii multor persoane, chiar si pt. o trupa pt un EP lansat de respectivii... si de multe ori i-am pus sa imi faca si mie dar in proportie de 99% mi-au facut poze de tot rahatul chiar daca le spuneam cum. Poate vrea cineva - tot un pasionat ca si mine - sa imi faca niste fotografii bune...Nu trebuie sa aiba aparat pro' ca am eu un Canon 400D so... cine doreste, in felul asta il poate si testa. Am doar obiectivul din kit dar pt ce vreau eu e foarte bun Ma gasiti pe YM id: a.antonionicolas Multumesc | |||
|
| | #87 | ||
| no offence, dar la cum suna mesajul, 400D-ul cu ob. din kit nu prea da ok ![]() pt portrete ar merge un 50 cu 1.8, sau 85 chiar... nu conteaza body-ul... eu ash face fie cu 50-ul fie cu 70-200-le... unde mai pui ca tre si flash... sau ma rog, pentru ce vrei tu s-ar putea sa nu fie nevoie de atatea )pai, simplu, mane... daca eshti din bucureshti vino pe 24 la unirii, unde ne intalnim cu totzii (cauta threadul "intalnire fotografi pasionati") si negociezi acolo cu cineva... teoretic pe o bere intr-un parc pe soare bun iti scoti 20-30 poze bune ![]()
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce | |||
|
| | #88 | ||
| Mersi mult Andi. Nu ma supar dar ce sa fac... asta am... ![]() Sper sa pot ajunge deoarece weekendul viitor s-ar putea sa nu fiu in Bucuresti Din lipsa de timp nu am mai intrat nici aici de mult si nu mai sunt la curent cu multe, asa ca orice informatie imi este de folos. Eu am facut un shooting chiar ok pt o formatie hip-hop (amici) cu obiectivul asta. Gasesti copertile albumului pe http://tonyadras.deviantart.com/ Erau poze si mai bune dar pe astea le-au vrut ei... Sunt bune oricum ![]() P.S. Omu'... vreau niste poze incadrate si focusate mai bine. Nu fotografii de revista... asta o poti face si cu un aparat foto digital normal, dar daca esti antitalent, nu iti ies, poti sa ai tu ce obiective vrei. Mi-au facut poze care aveau focus pe pereti, pe umar etc. )Vreau niste poze corecte.
__________________ Imi pare rau ca fac parte din acest neam, va doresc tuturor sa aveti parte de soarta lui Saddam! | |||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest
| vino la intalnirea de pe 24 si se rezolva daca e cand o fi mai cald o sa si iesim la sesiuni (si eu ma enervez ca toti prietenii mei au de la mine dar eu pauza) oricum eu ca deobicei o sa fac macar o poza de prezenta la intalnire ps pozele de pe coperta arata chiar ok (si da ai dreptate, poti face cu orice dar daca ai aparat bun e mai usor) | ||
|
| | #90 | ||
| Quote:
![]() Clar ca e mai usor ) ma refeream in primul rand la obiectiv. Si cum spuneam... degeaba ai aparat bun si obiective L daca nu stii sa incadrezi si focusezi in balarii... P.S. Pe 24 la ce ora?
__________________ Imi pare rau ca fac parte din acest neam, va doresc tuturor sa aveti parte de soarta lui Saddam! | |||
|
| | #91 | ||
|
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce | |||
|
| | #92 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest
| pei nu prea mai merita unit cand celalalt topic are mai mult de dublu dimensiunea si e cat de cat curat + ca acesta e din 2005 ... | ||
|
| | #93 | ||
| are cineva sb-400 k as dori sa vin la urmatoarea intalnire din bucuresti sa stiu daca isi merita banii sau nu.Pana acuma am citit toate parerile posibile despre acest blitz dar nu l-am folosit sa vad exact cum sta treaba ![]() | |||
|
| | #94 | ||
| SB-400 nu am vazut la nimeni pana acum la vreo intalnire, insa pot sa-ti spun cate ceva despre el ca l-am testat de multe ori la un prieten. In comparatie cu flashul de pe camera este infinit mai bun pentru simplul motiv ca poti face bounce pe verticala cu tavanul, insa daca vrei sa faci un portret cu flashul e chiar frustrant pentru ca nu i se roteste capul pe orizontala, asa ca e cam inutil la faza asta. Parerea mea este ca merita din plin banii pana la un SB-600, unde ai putere mai mare, poti face bounce la portrete si daca ai o camera gen D70/D80/D200/D300 cu Commander mode integrat beneficiezi si de Nikon CLS si poti declansa flashul extern off-camera, care e o chestie foarte desteapta si utila, nicidecum un moft. Daca te intereseaza la un viitor meeting, am SB-600 si pot aduce sa vezi si SB-800 daca imi zici din timp. | |||
|
| | #95 | ||
| okz atunci la urmatoarea intalnire ne vedem sa fac si eu un test sa vad care-i treaba. vorbim mai mult atunci ms mult p.s.:am un d40x | |||
|
| | #96 | ||
| un canon eos 350d cu obiectivul din kit are cineva?
__________________ http://blogspoturi.blogspot.com | |||
|
| | #98 | ||
| am eu un sb-400 si mai e si de vanzare ![]() | |||
|
| | #99 | ||
| ca la radio erevan asa... in fine, nu ma intereseaza de cumparat deocamdata. vreau sa vad cat de mare e diferenta intre o poza facuta cu unul din asta din seria a, si un eos. in aceleasi conditii si facute de mine pozele. atata tot. ps. sb400 ce e, ca google nu imi zice decat de un blitz cu denumirea asta.
__________________ http://blogspoturi.blogspot.com | |||
|
| | #100 | ||
| bull's eye deshtept google astacomparatiile intre compacte si DSLR-uri sunt un fel de logan vs. porsche... adica lipsite de sens ![]() probabil ca daca vrei o compacta, necesitatile tale vor fi satisfacute 80% (deshtept Paretto asta) de acea compacta... ok, o sa vrei un macro, o sa vrei un low light, dar ff rar, nu merita investitia... rezultate similare o sa ai in acele 80% din cazuri cu un p&s... in mare. deci, nu o sa te dea pe spate dslr-ul... n-am spus NIMIC de lentile, n-are sens sa intru in detalii d-astea ![]() chiar as fi si eu curios de un xxD Canon (sa nu fie prea clara diferenta) cu o lentila nu prea tare, cu un P&S sau chiar hibrida ![]() ce off-topic sunt... dar oricum topicul de aici e mutat, so se permite
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |