![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Decat sa deschid un thread nou, am ales sa postez tot aici, fiindca topicul in sine e acelasi. Asadar, imi doresc o camera compacta intre 6-8 MPX, care sa se comporte onorabil in conditii indoor, si sa aiba cat mai putine aberatii cromatice si distorsionari. Camera o voi folosi mai mult cu setarile Auto, dar si cele manuale conteaza pentru mine, desi le folosesc mai rar. Asadar, in conditii de setare Auto, care dintre urmatoarele camere scoate cele mai clare imagini, cu nuantele de culoare cele mai naturale si cu zgomotul de imagine (noise-ul) cel mai mic in conditii indoor? Camerele mele preferate si in care m-as incadra cu suma de bani pe care am strans-o sunt: Fuji F10/F11, Casio Exilim Z750, Casio Exilim S600/Z600, Casio Exilim Z110/Z120, Nikon P1, Nikon 7600/7900, Ricoh GR, Sony P200, Canon A620, Canon SD550, Canon S70/S80. Ordinea de mai sus e aleatoare. Ceea ce doresc de la cunoscatorii de pe forum si care sunt dispusi sa ma ajute cu un sfat, este un clasament propriu al preferintelor lor, tinand cont de criteriile pe care le-am expus mai sus si numai de modelele mentionate de mine. Va rog sa ma ajutati cu preferintele voastre fiindca sunt in mare dilema. Le multumesc la toti anticipat!
| ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
1st OK, in sfarsit cineva care mai citeste forumul inainte si dupa aceea posteaza unde trebuie 2nd Cred ca raspunsul ti l-ai dat singur. Daca te uiti pe thread inapoi vei vedea ca Fuji F10/11 este de departe cel favorit. Sony a promis un model care sa bata acest Fuji dar cred ca ar mai fi de asteptat, oricum pretul si-ar spune cuvantul. Eu zic asa: uita de casio, ricoh si alte breloace si acorda o atentie deosebita celor de la fuji, sony, canon, cam pe aici bate trendul. Daca vrei un p&s automat Fuji F10; daca vrei si cu setari manuale Fuji F11. Daca nu te incadrezi in suma incearca si Sony p200 dac se mai gaseste si Canon A510/520/610/620. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Ma simt nevoit sa cer si eu niste sfaturi.... Trebuie sa iau un aparat digital pentru cineva. Problema este ca sunt obligat sa-l iau la pret de magazin, cu factura, garantie si restul... Bugetul este de max. 500 EUR, cam 17 mil, fara card, geanta si alte accesorii. M-am oprit la urmatoarele modele: Sony DSC-H1 Konica Minolta Z6 Fujifilm FinePix S5600Z Atat am reusit sa gasesc deocamdata.. Important este sa aiba totusi setari manuale, si o calitate buna a imaginii. Nu sunt importante eventualele posibiltati de evolutie ( alt obiectiv, etc ), dar nici camerele compacte de tipul P200, F10/F11 nu prea sunt pe placul cumparatorului. Ca mare dezavantaj al modelelor de mai sus consider alimentarea prin baterii AA. Un acumulator ar fi mult mai binevenit. Rog pe cei care stiu mai multe sa ma ajute. Later: Ar mai fi Konica-Minolta A200. Se merita efortul financiar pana la acest model? Plz help. Last edited by EsH_148; 05-03-2006 at 22:15.. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
@Kunzite .. he he http://www.pbase.com/image/51942022 | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Sau sa mai astepti niste raspunsuri. IMHO, pentru o persoana mai atehnica, care recurge la altcineva sa'i aleaga o camera foto, baterii tip AA sunt mai convenabile...
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Ce sa aleg ?
Am selectat 3 cam dig. care imi plac.[ Olympus Mju DIGITAL 600,Samsung L55W,si Canon Ixus 50]plus Sony Cyber-shot DSC-W5 Puteti sa ma ajutati sa iau o decizie buna ?Mentionez ca nu am xperienta in fotografie . Imi plac cam cu display mare 2 inch.Daca stiti si alte camere foto dig. va rog sa le enumerati,Multumesc mult.
| |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Nu vreau ceva mic de buzunar neaparat.Rugamintea mea era ce sa aleg din cele 3 camere + Fuji F10 (frumoasa camera) dupa cum ai zis tu Mir. Pretul maxim ce mi permit e de aprox 12 mil. M am uitat pe site uri de profil si cele 3 +fuji f10 sunt preferate... Ps: calitatea foto conteaza ;fara functii manuale ca doar sunt la inceput | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Ia'l. De ce'l recomanzi altora daca tu ajungi sa ceri pareri despre el?
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Daca nu importa asa mult un control manual, atunci F10(11)
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Am vazut azi un model interesant de la Canon, acceptabil la pret si potrivit, zic eu, pentru primul meu aparat foto digital. Ma refer la Canon PowerShot A430 la 135 euro / 5.751.300 ROL (inclus TVA). Specficatii tehnice si o mica prezentare se gaseste aici: http://www.dpreview.com/news/0602/06...a420.asp#press . Ce pareri legate de acest aparat? Sfaturi? As putea achizitiona alt aparat foto digital mai bun, de la Canon sau nu, in jurul acestei sume de bani? Multumesc!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
am maxim 6 milioane.nu mai mult asa ca sa nu zice-ti ca dak as mai strange niste bani sa imi iau .... sau chestii de genu asta ca nu am de unde.ma intereseaza sa aibe slot de card SD(am un card de 512),zoom optic si zoom digital si o calitate a pozelor cat de cat buna.multumesc si astept pareri
__________________ Put Your Records On | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |