![]() |
| | #84 (permalink) | ||
| www.digitalmall.ro Canon A520 la pretul de 569,87 RON , nush poate e pe undeva si mai ieftin, dar pretul acesta mi se pare mai mult decat acceptabil pt. ce ofera...
__________________ | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Sau cand pui o intrebare din care se poate intelege ceva. De ce stau casele afara?
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
am intrebat dak la canon A520 pot pune card SD de 512 apoi am vrut sa stiu dak imi pute-ti recomanda in banii astia un alt aparat(sa am din ce alege)mai micut pe care sa pot sa il am mai tot timpul cu mine scuze dak nu am fost asa clar.ma grabeam cand am scris
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Pe digitalmall (unde m-a directionat cineva mai sus pentru ca a vazut pretul mai mic pentru camera foto digitala Canon A520) scrie "Disponibilitate: Discontinuu, inlocuit de modelul PowerShot A530". Asta inseamna ca nu mai se gaseste in stoc? link: http://www.digitalmall.ro/?w=product...=31&dmr=CAA520 .
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Nop, doscontinuu inseamna ca linia de fabricatie pt el s-a inchis iar ceea ce se mai gaseste acum este doar pe stocuri. Canon are boala sa schimbe destul de des seriile fara a aduce schimbari majore; odata la 2 generatii se observa schimbari semnificative. So, A520 e f. bun chiar daca nu se mai face Bafta
| |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
In primul rand e ergonomia. La A610 ai ecranul mobil, ceea ce te ajuta in multe situatii sa cadrezi corect, in unghiuri "imposibile" Apoi, senzorul de pe A610 e mai mare fizic ( ca dimensiune - 1/1.8" (7.18 x 5.32 mm) ) ceea ce ii confera un DOF putin mai ingust la aceeasi diafragma, deci mai placut estetic. Plus zgomot mai mic. La A520 este de 1/2.5 ". In rest caracteristicile techice le gasesti pe siteuri, tu decizi daca iti trebuie plusul de rezolutie... Imagini de test gasesti aici ( in aceleasi cinditii, acelasi subiect ), deci poti compara calitatea : http://www.steves-digicams.com/2005_...0_samples.html http://www.steves-digicams.com/2005_...0_samples.html | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Mersi pt. raspuns dar ai vb. pt. mine in limba chineza....DOF mai ingust la aceeasi diafragma...si nu stiu ce dimensiuni...nu am inteles nimic. Aia cu unghiurile imposibile am priceput cred, adica daca vreau sa stau intinsa in iarba si sa fac o poza unui subiect care e in sapte, sau mai stiu eu unde.... Am vazut pozele celor doua aparate si jur pe rosu ca nu vad nicio diferenta. De ce oare ? Sunt ffff clare si habar nu am care sunt facute cu unul si care cu celalalt ? Voi vedeti vreo diferenta? si daca da spuneti-mi-o si mie. Se poate explica asa mai pt.handicapati incepatori ? | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Iubita, pe scurt, se justifica, IMHO ca si functionalitati. Daca vrei detalii, te uiti pe linkurile de mai sus. Sau aici. Sau compari rezultatele celor doua si aici.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Asa la prima vedere se observa diferente la culori. In cazul a610 sunt mai saturate, mai vii (presupunand ca nu te intereseaza prelucrarea ulterioara in PS acesta este un avantaj semnificativ). DOF = depth of field. adica zona de claritate, care cu cat e mai ingusta cu atat separa subiectii principali de restul pozei care nu te intereseaza si ii scoate in evidenta (dof mai ingust = mai bun pentru portrete primul rand). Zgomotul mai mare la a520 in conditii de iluminare naturala si cand ai destula lumina pentru ce vrei sa pozezi nu o sa se observe. Dar cand pozezi in conditii de iluminare slaba atunci o sa se vada avantajul lui a610 ... ps. IMHO=in my humble opinion = dupa parerea mea ...
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Iubi , depinde in ce categorie te incadrezi tu pe tine.Daca vrei o camera foto la care sa apesi pe buton si sa tragi poza si cam atat, A520 e pentru tine, ba e chiar umpic cam mult... ![]() A610 are ca principal avantaj pentru cineva de genul asta faptul ca face filme nelimitat, fata de 30sec/film la A520. Daca esti un om care vrea ceva mai mult de la un P&S digital, as zice A610 fara discutie.
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Baieti, mersi, m-ati convins, 610 sa fie !! La faza cu face filme nelimitat, fata de 30 sec, si aia cu iluminarea ( daca imi apare langa pantof un extraterestru si io tre' sa imortalizez momentul, ca altfel nu o sa ma creada nimeni si nu e destula lumina.. ) nu am mai putut rezista si m-am hotarat ca el este the one.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |