![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Stie cineva unde si daca se poate gasi Pantone Huey in Romania? http://www.pantone.com/products/prod...&idProduct=103
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Respect to the men in the ice cream van! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Si de schimbat senzorul...poate tot aparatul. Din pacate trebuie sa iei in considerare si achizitionarea unui aparat nou.
__________________ Doc | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
Insa nici nu trebuie schimbat senzorul. De obicei se remapeaza pixelii afectati "software" , unele firme asa procedeaza. Practic informatia pxelului mort este inlocutita ca informatia de la un pixel adiacent bun, cu conditia sa nu fie foarte multi pixeli morti concentrati int-o zona. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Ati cumparat vreodata ceva de pe Ebay? Sunt curios daca in afara de pretul produsului si costul de expediere mai apar ceva costuri "surpriza". (gen TVA, taxe vamale, accize, etc.)
__________________ De vanzare pui de Labrador http://www.youtube.com/watch?v=T0FzH_RZu0M | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
stiam ca la media galaxy, dar eu nu stau in buc si la mine in targoviste nu o au (problem is ca eu vreau sa o iau cam prin iulie si am inteles ca nu se mai produce (se poate sa fi inteles eu gresit). in cazul asta ce recomandati in jur de 14 milioane cu o calitate buna a imaginii si mai ales cu manual focus (chiar imi placea ala de la fz20) ? PS: eu sper sa mai gasesc fz20
__________________ Enjoy life !!! Last edited by bugatty; 20-05-2006 at 21:32.. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Canon a renuntzat la seria G. Motivul: Canon G6: Average retail price: $769 Canon 350D: Average retail price: $799 Nikon D50: Average retail price: $647 Pentax DL: Average retail price: $558 sursa: www.dcresource.com Probabil ca cei de la Canon considera ca epoca P&S-urilor mari si foarte scumpe s-a incheiat. DSLR-urile au devenit accesibile si au preluat segmentul "prosumer" / "amator avansat" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |