![]() |
| | #263 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 |
ce parare aveti despre acest pachet: Trust - Quick Battery Charger USB PW-2700p acumulatorii duracell cum sunt fata de sanyo, varta ...? -------------------- Editare ulterioară -------------------- nu stiu ce sa imi iau Duracell de 2650 s-au GP ReCyko 2100 Last edited by robocoop; 25-02-2009 at 21:51.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
As vrea si eu sa achizitionez 4 acumulatori R6 cu tot cu incarcator,bugetul e undeva la 60 ron cu totul,eu m-am gandit la: G E R M A N O S G E R M A N O S Incarcator compact + 4 acumulatori Ni-Mh tip R6 AA de 2500mAh.Powerstation Hahnel Tc Novo. - Incarcator compact + 4 acumulatori Ni-Mh tip R6 AA de 2500mAh.Powerstation Hahnel Tc Novo. Specificatii tehnice: Input: AC 230v / 50Hz Output: DC 0.84v 150mA Incarcator Sanyo + 4 acumulatori Ni-Mh tip R6 AA de 2500mAh.Cod MQN04-E-4-2500 - Incarcator Sanyo + 4 acumulatori Ni-Mh tip R6 AA de 2500mAh.Cod MQN04-E-4-2500 Specificatii tehnice: Input: AC 230v Output: DC 2,4v 250mAh x 2R6 AA 120mAh x 2R3 AAA Dime | ||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
Multumesc de sfat,pana la urma am dat comanda de acumulatorii aceia Sanyo de la F64,mai am pe acasa cateva bucati care stau neutilizati de vreo juma de an(sunt sigilati ca nu am avut la ce sa-i folosesc),si vreau sa-i folosesc la grip,sper sa fiu multumit de ei | ||
|
| | #268 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
Buna ziua. Sunt in cautarea unui incarcator + acumulatori AA. Am gasit combinatia Incarcator inteligent cu 4 canale pt acumulatori tip R6 AA/ R3 AAA. Maha MH-C401FS - Incarcator Maha MH-C401FS. -incarcatorul din imagine se vinde fara acumulatori - asigura o incarcare completa datorita algoritmului special de incarcare dezvoltat de + Acumulatori Maha Powerex R6 AA 2700mAh MHRAA4 (set 4 buc.) - Set 4 acumulatori Maha Powerex R6 2700mAh MHRAA4. Producatorul asigura ca sporirea capacitatii de inmagazinare a energiei electrice nu s-a facut in dauna duratei de viata a elementelor ci p, dar e destul de scumpa(~160ron). Se poate gasi ceva mai ieftin, dar sa fie incarcator rapid?
__________________ | ||
|
| | #269 (permalink) | ||
|
Incarcatoarele se pot "uza"? Am avut un set de incarcator + 4xAA de la GP, acumulatorii au cedat si as vrea sa stiu care varianta e mai OK: - un set nou de incarcator + acumulatori - doar acumulatori
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | sal Quote:
| ||
|
| | #274 (permalink) | ||
|
La urma urmei,toate vin cu acumulatori de aceeasi capacitate,deci daca e sa tina o sa tina indiferent de incarcator.La fel si invers. In ce te-ar privi pe tine,difera doar timpul de reincarcare,al doilea fiind cel mai rapid.Dar nu stiu cat de bine e din moment ce el reincarca bateriile la 2000 mA iar cei de la Powerex recomanda chiar pe site-ul lor un curent de 1300 mA pentru acumulatorii de 2700. Deci daca vrei sa iei in considerare aspectul asta,atunci solutia cea mai buna este al treilea incarcator,iar daca nu,al doilea. In alta ordine de idei,am luat si eu un Maha C9000.Dupa cum se stie,e una din cele mai bune solutii,deci nu mai are rost sa-l laud.Apropo,e la oferta la F64 impreuna cu 4 acumulatori de la aceeasi firma,pentru cine e interesat.
__________________ nick anterior: Dad Savage | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | sal again
miam luat Set incarcator Maha MH-C401FS + 4 acumulatori R6 AA Maha 2700mAh.Oferta in limita stocului! - Set format dintr-un incarcator rapid Maha Powerex MH-C401FS si 4 acumulatoriR6 AA NiMH Maha Powerex de 2700mAh. Incarcatorul Maha MH-C401FS asigura o incarc intrebarea care este..iam descarcat..acuma ii incarc normal,incarcare lenta 5 ore sau trebuie sai formatez?daca da cum?cat timp trebuie lasati?multumesc | ||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
alt aparat foto care nu consuma asha repede ![]() uhm... daca nu dai detalii despre aparat n-am ce sa-ti spun. Daca ai zoom optic, foloseste-l mai rar... daca nu tragi minute bune, ore... opreste-l. uita-te prin viewfinder in loc de LCD... creste iso sa dea flash-ul mai putin... d-astea ![]() ah si acumulatori de 2500+ mAh
__________________ Un Canon 350D pinholed Restul nu's importante | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
Exista incarcatoare care aplica ciclul descarcare-incarcare automat? Adica sa nu stau eu sa aleg intai descarcare apoi incarcare. Thanks
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 Location: Bucuresti | Acumulatori R20
Daca tot am gasit aici aria de acumulatori incarcatoare alimentatoare puteti sa ma sfatuiti de la ce producator sa imi cumpar un set de 4 sau 6 acumulatori de tip R20 mai calitativi ?
__________________ Buy Electro - Magazin Online Electronice | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |