![]() |
| | #123 (permalink) | ||
|
in alta dezordine de idei, revenind acumulatori si chargere: Daca eu incarc acumulatorii (indiferent de brand) cu chargerul asta in perechi de cate 2 (camera are nevoie de 2 buc.) si ii folosesc imperecheati la fel, e mai rau decat daca as avea un charger cu canal separat per acumulator? Si daca incarc in aceleasi conditii cu al meu respectiv cu Maha MH-C9000 Wizard1 (acelasi amperaj, acelasi stil de incarcare-pentru NiMh) ar trebui sa-i fie tot una acumulatorului, nu? Adica are vre-o importanta ca pe al meu scrie "Great for Slow-Flyer Pilots" iar Maha e special pentru acumulatori de camere digitale?
__________________ Blinx (Toshiba A300-1QE = T5800, 4GB, 250GB, HD3650, 802.11n) Mixi (Intel D945GCLF2, Atom330, 2GB, 160GB, 802.11n) So... the positive to the negative and the negative to the positive. Easy. | |||
|
| | #124 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Ploiesti |
Pentru SLR-urile Canon exista 2 variante de acumulatori. Cel original BP-511A care este 1.8-2.5mil si un inlocuitor cu acelasi cod pe care-l gasesc pe la 0.8-1mil. Este diferenta mare intre ele ?
__________________ Quad core Q6600, Asus P5N wi-fi,Corsair 2GB,Seagate 2x500Gb S-ATA,Asus 8800 GTX, AG Neovo X-174, Optiarc DVD-r,Logitech G15 key & G5 mouse, Benchmark DAC-1 + Bada PH-12 + Bayerdynamic DT-880/ Sennheiser HD800 | ||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
Maha MH-C9000 are curenti de incarcare/descarcare selectabili, fata de al tau la care nu ai specificat nimic. Nu pot compara banuieli. Dar la acelasi curent de incarcare-descarcare nu sint diferente intre incarcatoare, evident. Poate doar la detectia incarcarii. | ||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Eu zic ca este o diferenta FOARTE mare. Am luat teapa cand am luat pentru S45 o baterie de rezerva facuta de alt producator, doar pentru ca era la jumate de pret. Ei bine, bateria non Canon, a mers bine vreo luna de zile, dupa care a inceput sa-si piarda din capacitate cu fiecare incarcare, practic dupa cateva luni de zile , chiar cu bateria incarcata full, nu reuseam sa fac mai mult de vreo 30 de cadre. Pe cand cea originala Canon, si acuma dupa 4 ani de zile, merge perfect.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
O sa dau paste la un post de-al meu legat de incarcatoare, poate ma ajutati... Tocmai mi-a explodat un condensator in chargerul Hahnel. Stie cineva daca exista surubelnite pentru 'safety screws' in comert? Suruburile sunt ca cele normale in linie numai ca la mijloc au o 'punte' de metal. Incarcatorul e de tipul asta http://f64.ro/det.php?id=295&pid=734 numai ca pentru acumulatori BP-511A. Dupa jumatate de ora de tinut in priza cu acumulatorul (prima oara cand l-am incarcat) a facut poc... acumulatorul e ok, dar incarcatorul miroase a electrolit fiert . Reparatia ar trebui sa fie usoara, numai daca as putea gasi surubelnita pentru suruburile alea.LE: ce acumulatori imi recomandati pentru blitz (4xAA)? Am auzit ca acumulatorii cu capacitate mica tin mai putin dar recycle time e mai mic, e adevarat? | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Suruburile sint aproximativ ca cele vechi, cu o taietura pe jumatea cercului si care se desfaceau cu surubelnita "linie". Puntea de care se vorbeste este o intrerupere a acelei linii la mijlocul ei pentru 2-3 mm astfel incit o surubelnita "dreapta" nu intra in taietura. E simplu: iei o surubelnita normala din comert si ii faci taietura respectiva cu o pila. Acumulatorii recomandati pentru blitz depind de tine cum il folosesti. Daca il folosesti rar, atunci Sanyo Eneloop si cele din categoria lor de la alti producatori. Daca il folosesti des si incarci acumulatorii inainte de folosinta, atunci acumulatori NiMH cu capacitate mare. | ||
|
| | #132 (permalink) | ||
Da, asa sunt cum zice ipman, am incercat sa fac un canal cu bomfaierul dar cred ca imi trebuie o scula mai puternica ![]() Asta e ok? http://www.f64.ro/det.php?id=293&pid=5498 | ||
|
| | #134 (permalink) | ||
like...? Ca imi face descarcare, da, asta ar fi o chestie faina, dar nu vad care e scopul acelor j'demii de functii si ecran lcd, prefer unu pe care sa-l bag in priza si sa-l uit acolo stiind ca-si face treaba. Apropo de uitat in priza, din ce am citit despre el se pare ca nu se opreste din incarcat, iar daca il uiti in priza s-ar putea sa-ti explodeze acumulatorii | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Am incarcat 2xSamsung 2300mAh (pe ei scrie minim 2100mAh) cu cu X-peak 3 Plus(pe care tocmai l-am reparat) dar chestia ciudata e ca a bagt in ei 2468mAh. Eu calculasem ca termina pe la 5:45-6:00, dar l-am oprit din incarcare la 7:40 ca trebuia sa plec si aveam nevoie de camera. Mentionez ca e prima incarcare. Acum sunt curios cat baga de fapt in ei si ma cam chinui sa-i descarc. Poate-i bag intr-o lanterna.
__________________ Blinx (Toshiba A300-1QE = T5800, 4GB, 250GB, HD3650, 802.11n) Mixi (Intel D945GCLF2, Atom330, 2GB, 160GB, 802.11n) So... the positive to the negative and the negative to the positive. Easy. | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
m-am alaturat si eu clubului C9000
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare pentru cei cu c9000: care e tensiunea pe finalul incarcarii pe un R6? eu am fix inainte de final 1.455 si la final 1.439. E normal? Si e absurd sau plauzibil 2536mAh intr-un R6 de 2300? Mentionez ca am incarcat cu X-peak 3 plus (http://www.hobbyrc.ro/product_info.p...roducts_id=177) in pachet de cate 2 si tensiunile alea sunt ce-mi afisa el impartit la 2. Insist pe tema asta ca sa ma lamuresc daca e bun si pot sa-l vand sau daca e aproape bun si-l pastrez sa incarc Pb cu el.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |