Well, nu stiu daca a mai fost un astfel de poll, insa cum am intrat in perioada tonelor de megapixeli, deja se cere o noua evaluare. A fost o perioada in care ACDSee se descurca cu brio la orice i se arunca. Dupa care a devenit un mare bloatware si resource eater, si am trecut la IrfanView... pana am descoperit FastStone Image Viewer. Pe langa faptul ca e free, autorul a avut si o foarte mare deschidere la orice recomandare i-am facut, adaugand features dupa features (devenind un mic fast view and edit program). Lately insa, autorul nu mai este de gasit, de mai bine de jumatate de an am trecut la noua camera foto, si desi am trecut la un super PC, vizualizarea unor poze de 7Megapixeli devine dureroasa, de multe ori alegerea unei poze pt. un proiect ajungand de la ordinul minutelor la ordinul orelor.
Acum, poate voi ati descoperit ceva mai rapid, sau poate vre-unul din softurile listate au fost super upgradate lately si merita re-incercate. Poate ne dati un sfat, o recomandare, si de ce nu, si un vot in Poll. Personal, inca folosesc FastStone Viewer, desi devine foarte greoi cand cauti prin prea multe .png-uri sau poze de rezolutie mare. Insa pt. proiecte mici e inca super ok. Merci anticipat celor care dau un sfat, o idee.
P.S. Pt. cei mai putin *initiati voi pune si linkuri la programele respective. Pt. cei care aleg Altul, va rog sa specificati ce anume. Thx again.
ACDSee
Compupic
FastStone Image Viewer
IrfanView
Picasa
XnView

. Personal, inca folosesc FastStone Viewer, desi devine foarte greoi cand cauti prin prea multe .png-uri sau poze de rezolutie mare. Insa pt. proiecte mici e inca super ok. Merci anticipat celor care dau un sfat, o idee.
Reply With Quote
E vreun secret ?

Bookmarks