![]() |
| | #181 | ||
| Am fost si eu pe ultima suta de metri , scuze ca am venit neanuntat, sper ca n-am deranjat :P. A fost fun, multa lume, atat cat a fost. ![]() | |||
|
| | #182 | ||
| Quote:
Doar ca nu au fost facute pentru noi, fotografii Un exemplu elocvent ar fi catedralele din tesuturile medievale - devenind cu atat mai impunatoare, mai "divine" cu cat esti fortat sa le percepi de la o distanta mai mica. Exemplul negativ fiind jenanta Casa Poporului a carei dimensiuni megalomane nu sunt puse in valoare deloc datorita amplasamentului cretin si retragerilor mari.
__________________ | |||
|
| | #183 | ||
| Un exemplu la care ma refeream anterior (panorama facuta din 2 imagini @ 12mm --> 19.2mm pe APS-C, care se suprapuneau cam 20%). Cladirea are 15-20m inaltime, iar stradutele din jur <5m cu trotuare cu tot. Perfect adevarat ! | |||
|
| | #184 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | o parte din cei prezenti | ||
|
| | #185 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | inca o parte | ||
|
| | #186 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | si ultima pate (momentan) | ||
|
| | #187 | ||
| Ma bucur ca pare sa se reinchege ceva. ![]()
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #188 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: Bucuresti | Salutare A fost prima mea intalnire si asta e primul post![]() | ||
|
| | #189 | ||
| imi pare rau ca n-am putut sta mai mult, iar dupa ce mi-am luat sculele foto de acasa... eratzi pe afara si gata sa spargetzi gashca ![]() ma bucur in schimb ca iese soarele... si am o vaga impresie ca data viitoare ne vedem in Carol sau in cishmigiu sa putem vedea puterea tele-urilor ![]()
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce More of me | |||
|
| | #190 | ||
| Cateva si de la mine: Last edited by AFX; 05-09-2008 at 21:14. | |||
|
| | #191 | ||
| +inca doua: Last edited by AFX; 05-09-2008 at 21:14. | |||
|
| | #192 | ||
| Propun sa facem un topic in care sa punem doar fotografiile de la intalniri si sesiuni foto... ce ziceti... la inceputul topicului, punem fiecare cate o poza cu noi ca sa ne recunoastem si sa stim care e cine... Si asa trebuia sa ne semnam pe fotografiile astea. Astept testul 24-70 al cui era cardul pe care s-au facut fotografiile ? | |||
|
| | #193 | ||
| Si eu voiam sa intreb daca v-ati pozat doar intre voi. ![]() Sunt convins ca unii au bloguri si vor pune din celelalte imagini acolo, asa ca ar fi binevenite macar link-urile catre ele.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #194 | ||
| in sfarsit home ![]() a fost frumos la intalnire ca a venit ceva lume si am avut de vazut cate ceva pe masa cu bunatati si am avut si ocazia sa vad la lucru 70-200-le pe aps-c in parc. cat despre poze...imi place limba cum mi-a prins-o in poza 3 din primul post al lui avinersan )cat despre prima poza nu va speriati , totul a fost regizat![]() sa vedem cum facem sa comparam exemplele full size cu cele 3 24-70.
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! Riding with G25 , Core2Quad , C 400D , C 18-55 , C 24-70 , C 580EXII | |||
|
| | #195 | ||
| cateva poze de ieri am si eu o intrebare...dupa ce am bagat cardul meu in 40D-ul de test , numaratoarea la poze a sarit la nr dat de aparatul acela.(eu eram pe la 2xxx si urmatoarele inclusiv daca fac acum o poza sunt la 4xxx).exista vreo varianta sa revin la nr initial sau doar sa resetez counter-ul?
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! Riding with G25 , Core2Quad , C 400D , C 18-55 , C 24-70 , C 580EXII | |||
|
| | #196 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Hmm... resetezi counter-ul si-apoi bagi un card pe care ai ultima poza (2xxx) facuta de tine? Sau cam asa ceva.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #197 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | Schumy:mai am poze (fără limbute si ... :P )când le vrei mi le ceri pe mess de acu incolo zic sa se discute aici despre ce a fost si ...doar dupa ce s a încheiat o întâlnire. din momentul in care sa setat o data nu se mai scrie pe thread decăt daca e vorba de prezenta sau idei de locaţie eu aşa zic ca este cel mai bine ps: eu sunt in poza nr 3 de la redismedia si de la schumy | ||
|
| | #198 | ||
| iar eu in poza 2 de la redismedia | |||
|
| | #199 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Bucuresti | Ce rau imi pare ca nu am reusit sa ajung! ![]() Poate data viitoare! ![]() | ||
|
| | #200 | ||
| Pana la urma, in afara de pozele facute intre voi, n-am mai facut nimeni, nimic? ![]() Pentru ca daca e asa, o etalare de scule nu mi se pare o intalnire fertila intre fotografi.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|