![]() |
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest |
deci mie imi este indiferent cand facem intalnirea(eu pot sa vin si in wekeend ul acesta si in cel viito)dar cred ca ar fi mai bine sa o lasam pe wekeendul viitor pt ca deja e vineri si .... deci eu zic asa duminica 27 ianuarie la ora 14:30 intr un loc de comun acord(daca nu ramane unirii ,iarasi si gata) pana acuma se declara prezenti :avinersan ; diabolik_s2 ; andyexpertul ; mir ; (sper ca vine si el) ghrt ; analord as zice sa vi si tu ca o sa fie interesant deci pana acuma cam 5 prezenti sg | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
De data asta vin si eu , dar nu promit. Si pana duminica viitoare s-ar putea sa primesc banii pt. camera \ / asa ca o sa am si eu cu ce sa vin (cel mai probabil fuji s9600, dar daca reusesc sa scot in evidenta avantajele unui dslr poate o sa primesc un spor de 300-400 lei si vin cu un pentax k100d kit)
__________________ Galerie foto - Mutirips Blog foto -= Canon 400D + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8 II + Velbon CX300 + no-name flash =- | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
daca mi-ar veni obiectivu si restu sapt viitoare as veni pe la capitala dar duminica......ar trebui sa plec , cu trenu de 18:45 care ajunge pe la vreo 00:00. daca vin produsele 80%sunt acolo
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! Riding with G25 , Core2Quad , C 400D , C 18-55 , C 24-70 , C 580EXII | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
cu un body 400D pot sa imprumut eu pe cine are nevoie, eventual )si daca mai amanam mult intalnirea imi vine si 70-200 2.8 IS ![]() chiar... ce-ar fi sa facem noi (forumishtii) un workshop in primavara ?? mergem un weekend undeva (munte, campie, deal... orashe sau nu...) cu o tema anume (sau nu) si share impresii si mai ales de cunoshtintze. Punem bani la comun pt costurile comune, of course
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce More of me | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
ce-ar fi sa facem noi (forumishtii) un workshop in primavara ?? mergem un weekend undeva (munte, campie, deal... orashe sau nu...) cu o tema anume (sau nu) si share impresii si mai ales de cunoshtintze. Punem bani la comun pt costurile comune, of course am vrut si eu sa sugerez asta dar cand este mai cald (am iesit acu 2 sapt si dupa vreo 30-45 de min nu mai puteam sa pun capacul la obiectiv(sapt trecuta am iesit iarasi si a fost mai ok totusi ... ))
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
of course... daca ne vedem pe 27 eu oricum am geanta cu tot la mine. sigma, daca il vrei... ti-l dau pe un bax de bere =)) ai vazut ca sunt "about to buy 70-200 2.8 is" ?? daca tot ne vedem sa ne jucam cu sticle, nu ai vrea sa fie si ala in geanta ?
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce More of me | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
grrrr, am preferat sa iau body-ul 40D in toamna cand puteam sa iau sticla... si m-am fastacit mult ca nu shtiam daca vreau 100-400 sau 70-200-le asta
|
| | #74 (permalink) | ||
1.ar cam fi fost greu sa ti 70-200 f2.8 is pe 400d (daca ai hand strap o fi k desi si asa cred ca i greut) 2.pei daca tu faci nunta ce sa faci cu 100-400? ma rog dicutam despre astea la intalnire ( deaceea o facem doar )pana acuma se declara prezenti :avinersan ; diabolik_s2 ; andyexpertul ; mir ; ghrt ; analord ; sirgerula ;mutrips (desi putin indecis) ; schumy(lafel ca mutrips) | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
pana acuma se declara prezenti :avinersan ; diabolik_s2 ; andyexpertul ; mir ; ghrt ; analord ; sirgerula ;mutrips (desi putin indecis) ; schumy(lafel ca mutrips);ali3nmarte(mi-a dat pm ca vine);kiptea69 ar fi interesant sa fim macar atatia in caz ca nu se vine cu o sugestie mai buna eu zic duminica 27 ianuarie la unirii la restaurante | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
"acolo" pe unde e ?
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti |
in magazinul Unirii (Bucuresti), etajul 4, inspre (dar nu in) aripa Splai. recunosti aparatele | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|