![]() |
| | #121 | ||
| la asta pot sa vin ei eu ca scap in curand de examene ![]()
__________________ Racing is a test of skill; Online racing is a test of skill and manners! Riding with G25 , Core2Quad , C 400D , C 18-55 , C 24-70 , C 580EXII | |||
|
| | #122 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | dupa mine este ok dar data viitoare sugerez sa se anunte mai din timp | ||
|
| | #123 | ||
| suna ok... o sa avem pt dornici 2 70-200 2.8 IS (avi, daca il aduci si tu :P)si eventual discutam posibile locatii pt intalnirea din mai... prin parcuri, ceva...
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce | |||
|
| | #124 | ||
| eu nu cred ca o sa pot in acesta duminica....70% ... | |||
|
| | #125 | ||
| Mir tu zici de aceasta duminica, SirGerula zice de 24, adica saptamana viitoare. As zice sa ne intalnim intr-un parc ceva. | |||
|
| | #126 | ||
| da, sorry, la aceea ma refeream .....dar mai vedem pana atunci | |||
|
| | #127 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | aaa, eu acuma am vauzt ca era vb de 24m opsssss e foarte ok anuntat atunci dupa cum vad a inceput cat de cat sa se mai incalzeasca asa ca poate iesim sa si facem catevapoze ma mir totusi ca nu e nici o fata pasionata de fotografie (nu mi se pare ceva tipic barbatesc totusi(desi intradevar fete cu ditamai aparatele la gat mai greu vezi )) | ||
|
| | #128 | ||
| am o amica pasionata de foto... dar e atat de "inchisa in ea" incat am invitat-o de vreo 2 ori la un studio sa ne jucam cu lumini... mi-a zis ca ea prefera lumina de soare... si are un 400D cu 50mm 1.8 ma rog, mai sustine si ca NU ARE NEVOIE de altceva... so... cred ca pana la urma la fete se pune altfel problema ![]()
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce | |||
|
| | #129 | ||
| Am cunoscut si eu cateva fete pasionate de foto... dar nici una nu prea stie cu ce se mananca un dslr.. stie doar "ee.. alea-s profesionale... n-am bani". Referitor la amica lui andy,.. e cel mai "lung" obiectiv pe care-l are ?... se pare ca la ea "biger is better" nu functioneaza. Prin postare nu-mi afirm prezenta (inca) | |||
|
| | #130 | ||
| s-ar putea sa vin si eu mai e mult timp pana pe 24 .....
__________________ The cake is a lie... | |||
|
| | #131 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti | Quote:
![]() cred ca instinctul feminin le indruma sa isi cheltuie banii mai degraba pe posete si pantofi decat pe diverse sticle. oricum, iti trebuie pasiune ca sa strangi bani juma de an sau un an intreg doar ca sa iti iei un obiectiv care are CA mai putin, sau chiar sa iti iei "o camera mare care nu intra in poseta" (afirmatia ii apartine sorei mele, care vroia sa faca poze in biserica la nunta unei prietene dar a refuzat 350D+50mm 1.4 si a luat sapuniera in schimb!). | ||
|
| | #132 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | cum a inceput saptamana as dori sa incepem sa facem lista cu prezenta asa ca cine stie ca poate veni va rog sa anuntati aici sau pe pm locul de intalnire(daca nu aveti alta sugestie)este acelasi ca pana acuma (uniri la et 4) | ||
|
| | #133 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Bucuresti | | ||
|
| | #134 | ||
| cum bine a zis Avi... Magazinul Unirea, et. 4 (la restaurante) FIX in fatza lifturilor de la jumate.
|
| | #135 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | nu am dat edit ca sa se observe mai usor intalnirea (daca nu se rec altceva) este in unirii la etajul 4 la restaurante numar de contact:0723535823 si adi_vinersan@yahoo.com | ||
|
| | #136 | ||
| Poate vin si eu. Din nou ![]()
__________________ This space is intentionally left blank | |||
|
| | #137 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: Bucuresti | | ||
|
| | #138 | ||
| La ce ora e ? ...
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #139 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: bucharest | eu as zice ca la 14:30 e cel mai bine pentru toti | ||
|
| | #140 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti | Vrea cineva sa (re)vada canon-ul 400mm 5.6? Am fost azi in Constanta si am pozat niste ratuste in portul Tomis. Crop 100%, ISO400 ca nu ma interesa prea tare calitatea pozelor. Lumina proasta, innorat si ningea usor. Distanta pana la ele = cam vreo 12m, poate un pic mai mult. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|