![]() |
| | #1 | ||
| cea mai buna alegere Salutare la toti! pe zi ce trece descopar mai multe despre fotografie, si intra in mine ca un virus pasiunea asta. De un an si ceva am o Sony W30, foarte slaba dupa cate am vazut, insa...am amintiri multe cu ea. Ceea ce vreau acum este una mai profesionista, ma puteti ghida sa iau ceva bun la un pret rezonabil? Ma intereseaza mai mult natura(animalele in special), ceva cu un zoom mare ar fi super! Astept sfaturile voastre, Viktor ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| In primul rand ar trebui sa mai studiezi, cred, chestiuni legate de foto.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #3 | ||
| Studiez, dar cea mai buna metoda e practica. | |||
|
| | #4 | ||
| Camere pt. toate buzunarele: "Am Tz lei, ce-mi recomandatzi ?" cat despre "mai profesionala"... no comment
__________________ Canon EOS 40D & 400D EF-S 17-55 f/2.8 IS USM, EF 50mm f/1.8 mk2, 70-200 f/2.8 L IS USM 430EX Speedlite + OmniBounce More of me | |||
|
| | #5 | ||
| vad ca ai pus intrebarea si pe acel topic, acesta se inchide. ai raspunsuri acolo : http://forum.computergames.ro/38328310-post989.html | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|