![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Manfrotto 785B Vreau sa cumpar unul.Am un Canon S5 IS deci nu-i problema de greutate.Numai ca ma intreb cat de fiabil este capul hibrid.Stiu ca este Manfrotto dar poate are cineva 785B si stie cum se comporta. | ||
|
| | #2 | ||
| Manfrotto sunt trepiede mid-range ca performanta si destul de bune ca raport calitate/pret. Din cate am vazut, 785B tine doar 1kg deci daca te hotarasti mai tarziu sa-ti iei un DSLR va trebui sa schimbi si trepiedul. Oricum, eu n-am folosit exact modelul asta, dar am tot Manfrotto si ti-as recomanda brand-ul. Probabil ca exista membri care au modelul asta; daca da, sa se faca auziti ![]()
__________________ Autoportret: | |||
|
| | #3 | ||
| Mi-am cumparat acest trepied saptamana trecuta, l-am folosit in weekend prima data. Am pus pe el Nikon D80 + Tokina 12-24mm care insumate au cam 1300g iar trepiedul se comporta foarte bine, desi picioarele trepiedului nu erau tocmai foarte departate. Capul nu este tocmai minunea tehnicii sau sa tipe a siguranta si lucru facut solid, insa isi face treaba, opune destula rezistenta cand e pus pe lock, are indicator de planeitate, poate fi rotit in pozitie de portret fara probleme. Eu mi-am cumparat acest trepied in primul rand ca este foarte usor si scurt cand este strans, il port in rucsacul in care imi car si camera + obiective, asa ca este foarte convenabil, mai ales ca il voi folosi numai in cazuri in care mobilitatea are prioritate. Ma gandeam sa imi cumpar un monopod, insa avand in vedere ca trag si din mana cu rezultate bune la 12mm cu 1/10-1/20 ar fi fost cam inutil. Ca minusuri: mi se pare usor firav cand este extins la maxim (pentru o siguranta si stabilitate mare eu nu ii desfac ultimele segmente) iar quick releasul nu prea a fost gandit bine, adica surubul acela care trece prin plasticul de la quick release si se infileteaza in camera este pur si simplu un surub amarat, asa ca daca vrei sa pui alta camera pe trepied iti trebuie o surubelnita dupa tine sau sa te chinui cu o moneda de 10 bani care intra acolo. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|