![]() |
| | #381 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
Partea a doua e o problema de marketing. Atentia asupra aparatului trebuie tinuta aprinsa cit mai mult timp posibil. Upgrade-uri de genul asta fac "valuri" si pastreaza atentia asupra produsului, indiferent daca place sau nu tactica respectiva. Politicile care se aplica sint cele care reusesc sa scoata cit mai multi bani din buzunarele clientilor, nu cele mai agreabile... | ||
|
| | #383 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, am vazut multe chestii posibile pe net cu 5d2 dpdv video , il folosesc si unele televiziuni din ce discutii am vazut pt chestii serioase. se pare ca ei considera ca merita partea video din plin si o folosesc. probabil se bucura tare de acest firmware, asta daca nu cumva se "rezolvasera" ei intre timp ![]() dupa mine faci marketing cand incepe sa nu se mai vanda asa bine aparatul, ori nu e cazul acum. dar ma rog, nu sunt expert la marketing. | ||
|
| | #384 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #385 (permalink) | ||
| Quote:
de acord. [quote=oldshooterman] Atita timp cit cel putin un client ia 5D-MK2 pentru video, nu se poate folosi cuvintul "nimeni". Functia video de pe acest aparat e mult mai mult utilizata decit pare. Partea a doua e o problema de marketing. Atentia asupra aparatului trebuie tinuta aprinsa cit mai mult timp posibil. Upgrade-uri de genul asta fac "valuri" si pastreaza atentia asupra produsului, indiferent daca place sau nu tactica respectiva. Politicile care se aplica sint cele care reusesc sa scoata cit mai multi bani din buzunarele clientilor, nu cele mai agreabile.. [QUOTE] Cred ca m-am exprimat gresit....ma refeream mai degraba la alegerea intre 5D2 si pentax. Quote:
O face in primul rand pentru partea foto, la video calitatea imaginii se estompeaza comparativ cu partea foto.... Oricum, nu cred ca strategia Canon are legatura cu valurile atat cat are legatura cu faptul ca nu au vrut ci eventuala presiune din partea Pentax i-a facut sa dea drumul la firmware. Tocmai pentru ca sunt oameni care sunt foarte interesati de video si ar fi avut multe motive sa aleaga pentax (stabilizare, controale, pret mai putin de juamte, format decent pt home video...) Nu toti au nevoie de rezolutia 5D2-ului pentru 2000 de dolari in plus iar partea video ciuntita a 5D2-ului era un mare neajuns... Si ca sa inchei, eu sunt asa cum s-a vazut de la lansare foarte interesat de partea video, foto de asemenea, sunt potential client 5D2, e chestiune de timp...
__________________ p182|Corsair 550|Asus P5K-E|E8400|ZT NP120|AsusX1950Pro|Mushkin 4GB DDR2 SP2-6400+|Raptor 36 sis+ storage fara numar|IbmP260 bulit Canon5D | 70-200 2.8L | 17-40 4L | 50 1.4 | CZJ Pancolar 50 1.8 | 580 EX | Diverse | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
|
Am pus firmware-ul nou. In primul rand, nu mai iese din play ( redarea pozelor ) sau din meniu la apasarea accidentala a butonului de DOF preview. E foarte utila treaba in al doilea rand, modul manual pe video e bine conceput. Setarile apar pe ecran in timp ce merge imaginea, se pot schimba timpul si diafragma in timpul filmarii | |||
|
| | #387 (permalink) | ||
| Quote:
Sa vedem acum viitorul 1D care se zvoneste ca ar indulci AF-ul in modul video...oricum ,si asa e un mare pas inainte.
__________________ p182|Corsair 550|Asus P5K-E|E8400|ZT NP120|AsusX1950Pro|Mushkin 4GB DDR2 SP2-6400+|Raptor 36 sis+ storage fara numar|IbmP260 bulit Canon5D | 70-200 2.8L | 17-40 4L | 50 1.4 | CZJ Pancolar 50 1.8 | 580 EX | Diverse | |||
|
| | #391 (permalink) | ||
|
80% cu 24-70 fara IS 15% cu 70-200 cu IS activat 5% cu alte obiective fata IS activat review 2 secunde la fiecare cadru ( mai putin cele in rafala, dar nu prea trag rafala, maxim 10% din cadre cu rafala ) plus reviw-uri aleatoare, fara economie, cu zoom, la unele cadre....sa zic in medie cam 1 din 20 cadre il revad sa verific focus, sau sa-l sterg daca nu e bun, deci cateva secunde de vizionare in plus la 1 din 20 cadre. | |||
|
| | #394 (permalink) | ||
|
Pentru foto mi se pare "non-issue" chestia cu bateria...Cu exceptia celor care trag eveniment si care evident sunt pregatiti pt orice, inclusiv cu acumulator de rezerva, in situatii normale nici 5D-ul nu prea te lasa... E normal ca generatiile mai noi de camere si acumulatori sa fie superioare dpdv al performantei. Treaba cu adevarat interesanta este cum sta la capitolul autonomie in cazul folosirii Live Viewului sau chiar a modului Video.... Deja cred ca asta e capitolul la care e ok sa te preocupe acumulatorul ...
|
| | #395 (permalink) | ||
|
Ieri mi-am ridicat 5D mark II-ul din service. Cand l-am luat (de nou) nu am observat ca nu mergea modificata diafragma in modul manual. Avand garantie in state l-am dus la cris profesional. A durat o saptamana si 165 lei reparatia. Cod operatie (nu ma pricep sa spun ce inseamna) este B III 8. Numai bine.
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #396 (permalink) | ||
|
Bravo, sa-l stapanesti sanatos si sa nu mai ai evenimente neplacute cu el...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |