![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| web gallery
as vrea sa pun pe un site niste galerii de la diverse evenimente. galeriile generate de lightroom pot fi ok, auinsa multe neajunsuri...spre exemplu mi-ar placea genul de motor folosit de smugmug insa sunt si altele pe care le consider ok. in orice caz, aveti idee de ceva aplicatii care genereaza galerii, similare cu modulul LR-ului doar ca mai customizabile ?? de asemenea daca e vreun programator pe aici as aveac ateva intrebari legate de ce face LR-ul... spre exmeplu ma enerveaza la culme ca imi exporta thumburile plus inca 3 dimensiuni de poze, as vrea sa simplific putin, sa am doar thumburi si o singura dimensiune disponibila...am gasit eu oarece XML-uri in galeriadeja generata insa nu prea ma ajuta la nimic pt ca deja jpegurile sunt exportate si degeaba editez acolo...
__________________ p182|Corsair 550|Asus P5K-E|E8400|ZT NP120|AsusX1950Pro|Mushkin 4GB DDR2 SP2-6400+|Raptor 36 sis+ storage fara numar|IbmP260 bulit Canon5D | 70-200 2.8L | 17-40 4L | 50 1.4 | CZJ Pancolar 50 1.8 | 580 EX | Diverse | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Subscriu. Si pe mine ma intereseaza asa ceva. @Parintele: Incearca si imagin 2.1. E o galerie flash gata facuta. Un script mai exact. Singura problema e ca nu functioneaza pe servere gen as.ro. imagin - Flash Photo Gallery
__________________ 400D + 18-55 + 50 1.8 + 80-200 + 3xNissin di622 + 2xSoftbox portabil 60x60 + 1xUmrela 2 in 1 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
__________________ galerie foto | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
merci baieti, e un punct de plecare...am mai sapat in noaptea asta si s-au clarificat multe...e o sansa si cu LR-ul mai ales daca mai si editezi cate ceva pe ici pe colo, am mai gasit si alte surse... in general ideea e simpla, ca sa iasa bine e nevoie si de ceva programare asa ca o sa trec la munca de jos.... PS: ma amuzam de ce vinde lumea pe net, ma doare capul deja de cati vand preseturi de LR ...treaba e ca in majoritatea cazurilor nu prea se pupa si au nevoie de ajustari, adesea severe... ori daca stii sa le faci e evident ca ai inteles deja cam care e problema cu editarea asta primara...de ce ai cumpara deci preseturi? cel mult pt idei insa doar pt atata lucru nu se justifica o asemenea cheltuiala... presupun deci ca e plina lumea de prosti care vor sa se dea artisti folosing orbeste niste banalitati de preseturi de-a-mpururea??? mira-m-as...
__________________ p182|Corsair 550|Asus P5K-E|E8400|ZT NP120|AsusX1950Pro|Mushkin 4GB DDR2 SP2-6400+|Raptor 36 sis+ storage fara numar|IbmP260 bulit Canon5D | 70-200 2.8L | 17-40 4L | 50 1.4 | CZJ Pancolar 50 1.8 | 580 EX | Diverse | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |