Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Foto

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Thread Introduction
Acest thread NU ARE CA SCOP RECLAMA ci o mai buna informare privitoare la PRETURILE aparatelor foto si a accesoriilor.

Reply

Thread Tools
Old 02-07-2004, 17:57   #201
Registered User

ce ziceti intre canon a60 si samsung 370?

preturi identice, 3x optic, doar ca samsung are ccd de 3 megaPix.

sau- merita mai mult fuji a205 cu 8.500.000?

iliuta is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2004, 07:54   #202
ndc
Registered User

chiar nu a folosit nimeni sanyo VPC AZ3? M-ar fi interesat si pe mine niste opinii despre acest aparat....

ndc is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 12:39   #203
Registered User

Napoleon's Avatar

m-ar interesa si pe mine o camera digitala ieftina si buna(adica nothing fancy, ceva util, fara zoom optic, sa iasa poze bune(in rezolutie cel putin 1280*1024) si sa aiba o memorie decenta).
ce "scule" imi recomandati? cand ma refer la ieftin, nu inseamna ca magandesc la camerele cele mai proaste si mai ieftine...sa dau asa, pana in 8 mil...

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 13:13   #204
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

Canon A60

Mir is offline    Reply With Quote
Old 01-09-2004, 16:26   #205
Registered User

a scazut pretul la A60?

AcidMan is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2004, 00:13   #206
Not An Addict

C0Bu's Avatar

Vreu sa imi aiu si eu un ap foto digital.Situatia e asta:
Aparatul cel mai probabil se va cumpara din dutty free de udneva din europa....suma maxima..200E..deci..eu nu prea situ preturile..si nici nu stiu ce imi trebuie..sunt incepator extrem..asa ca va rog sa imi dati o lista...de 5-6 aparate..(poate voi siti preturile de prin afara..) sau linkuri dupa care sa ma ghidez..
Am avut in mana un a60..am pozat cu el vro 2 zile..superb aparat ..dar daca tot am ocazia sa iau de afara sper la ceva un pic mai sus de a60..
Deci plizzzzzzz dati-mi si mie o lista cu aparate foto..care se incadereaza in 200E(repet..pret de dutty free)

C0Bu is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2004, 09:27   #207
Registered User

gallax's Avatar

salut. Preturile de duty-free sunt mai mari ca alea de magazin. Daca iei din ue, cauta un magazin care sa-ti returneze tva-ul (global tax refund parca). Am fost placut impresionat sa vad in spania A80 la 280E (ca tot il scot astia din productie).
Altfel, poti sa-l iei de pe web. Am inteles ca platesti doar transport si tva, ceea ce nu-i chiar asa de rau.
Toate cele bune!

gallax is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2004, 14:41   #208
Not An Addict

C0Bu's Avatar

Din duty free returneaza parca tva..ideea e ca persoana care ia aparatul e tatal meu..care pleaca cu vaporul..se intoarce cu avionull..si nu are timp de umblat
in fine..paote a umblat cineva si site nijte preturi aproximative...

C0Bu is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2004, 08:59   #209
zwz
Registered User

zwz's Avatar

Vreau sa-mi iau un aparat foto digital , dar nu sunt hotarat inca care anume. As avea de ales (la banii pe care ii am) dintre urmatoarele:

Canon A75
Casio EX-Z30
Casio EX-Z40
Minolta G530
Minolta G600
Minolta Z10
Nikon Coolpix 3200
Olympu C725UZ
Pentax Optio 33WR
Pentax Optio S40
Sony DSC-P43
Sony DSC-P93

Multumesc anticipat.

zwz is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2004, 22:11   #210
Registered User

zwz: daca ai bani de p93 ai bani si de a95 ... e dif de max 20-30$

mariusssss is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2004, 11:33   #211
Registered User

xmods's Avatar

Vreau sa prezint si eu noul site www.focus94.ro.
Proiectul a durat cam in jur de 1 luna si vine cu un design complet refacut. Site-ul contine o bursa foto, magazin online de produse si accesorii din domeniul foto, articole, stiri, etc.

PS: sper ca am voie sa postez asta aici

xmods is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2004, 11:47   #212
Registered User

Quote:
Originally Posted by xmods

PS: sper ca am voie sa postez asta aici
eu ma bucur ca ai postat, mersi de informatii

vasile2 is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2004, 20:30   #213
Registered User

DyJohnnY's Avatar

salut, m-ar interesa o camera foto digitala care sa poata face poze periodic, cam 1 poza la 5 secunde. Acum eu nu stiu cum e faza cu MMC-ul, dar camerele sunt pretentioase in privinta lor? adica merg numai cu anumite modele? daca da, camera asta ar trebui sa suporte un MMC de vreo 256MB. Pe acest MMC ar trebui sa incapa vreo 8000poze deci si aparatul sa aiba optiunea sa fac poze calitate mai proasta.
In alta ordine de idei exista MMC mai mare de 256 MB? in cazul asta ar putea incapea acelasi numar de poze cu calitate mai mare.

exista asa ceva, si dc da se gaseste in romania?
sorry ca intreb aici dar google este cel ma mare car cu fan ever
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

DyJohnnY is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2004, 21:59   #214
Registered User

Oxigen's Avatar

Am nevoie de un AC Adaptor pentru Canona A60

Stie cineva de unde sa iau un AC Adaptor pentru Canona A60?
Unde am gasit este tot kitul dar pe mine ma intereseaza doar adaptorul pt priza.
Merge shi un SH(secon hand).
Pls mail la Bios19@yahoo.com
Multzam fain.

Oxigen is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 09:10   #215
Registered User

gallax's Avatar

La ce ar fi bun un ac adapter? Mai bine cauta un incarcator pentru acumulatori. Ac-adapterul te ajuta doar daca faci poze in jurul prizei, ceea ce inseamna sa limitezi din optiuni.
Toate cele bune!

Old 19-11-2004, 09:27   #216
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

Plus ca e periculos, in caz ca se arde stabilizarea iti da tensiune mare in aparat si arzi frumusete de Canon.

Mir is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 16:23   #217
Registered User

DyJohnnY, nu stiu ce camera face asta, dar stiu ca cele de filmat digitale stiu sa faca asa ceva. Filmeaza cate un frame la cate secunde, minute, ore vrei tu. (An un Sony care face asta si e excelent sa-l las un tur de 24 de ore la mansarda). Problema ca e ca rezolutzia e de 0.8 mpixeli la camera mea, dar sunt altele si mai bune, iar preturile sunt destul de jos.

Skyvenger is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2004, 17:26   #218
Registered User

DyJohnnY's Avatar

Rezolutia nu e esentiala, posibilitatea de a controla intervalul la care face poze conteaza mai mult.
O cunostinta m-a intrebat de asa ceva pentru ceva de supraveghere, cand se deschide o usa spre exemplu sa inceapa sa faca poze la fiecare x secunde. O alternativa la un asemenea aparat foto + memorie multa este un sistem care costa 1000Euro si m-am gandit la o combinatia de mai sus, care probabil ca e cu 50% mai ieftina in final.

evident nu sunt limitat la o camera foto, una video care sa captureze x frames la un interval de timp ar fi la fel de buna.

btw ce model de camera ai tu?
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

Old 19-11-2004, 17:36   #219
Registered User

gallax's Avatar

Salut DyJohnnY,
so: sunt cateva modele de aparate foto cu intervalometre, dar te-ar ajuta mai mult un model "ordinar" care sa stie insa de telecomanda. Apoi, cu un electronist si o cantitate variabila de bere poti rezolva ori o conexiune la un senzor de miscare (din aia pentru alarma) ori un timer, ori amandoua. Si asta ar merge cu orice aparat care stie de telecomanda (ar fi si mai usor cu alea cu telecomanda pe fir).

Old 19-11-2004, 17:49   #220
Registered User

DyJohnnY's Avatar

eu cam asa ma gandeam, nu insensul ca sa se faca un timer separat de aparatul foto, ci mai degraba un releu care sa apese butonul de declansare cand se deschide usa sau asa ceva.
cand spui aparate ordinare te referi la ceva anume? sau orice china/vapormade gasesc prin magazine?

sunt si eu un pic legat de partea electronica(facultate de profil) si daca as gasi un proiect pe asa ceva as putea sa-l fac, problema e ca nu prea am gasit, dc stie cineva de asa ceva pls sa-mi spuna si mie

Reply

Computer Games Forum > Tech > Foto

Thread Tools

Posting Rules